Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 07.01.2026, 08:13:14
I když to není občas moc vidět, tak mě bylo empatie nadělený až tak, že to někdy pěkný není.
Ale toho blbečka mi líto nebylo ani za mák. Dospělej chlap a jeho smysl života je čím větší bum udělám, tím jsem větší borec. Kde je jeho empatie ke zvířatům a lidem okolo něj? Dobře mu tak, hlupákovi.
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 07.01.2026, 04:56:32
Letos vůbec nevím jaký si mám dát konečný cíl km vycházek.
Já se po loňském zklamání asi cílů zdržím a nechám se pak na konci roku mile překvapit. 😆
Rozhodně mám v plánu co nejdříve překonat tu dvacku, taky zase na narozeniny vylézt svítání nebo západ slunce na Kelčáku, dále překonat nejvyšší počet km v jednom měsíci (79 km v 12/2024 a 87 km v 03/2025) a rozhodně strávit maximální počet víkendů na Bezkempech a spaním v autě. Tak uvidíme, co se podaří. 😃
Tak u nás ještě teď kikáni na parku zjevně našli nějaký loňský zásoby a rozjeli ohňostroj. Akorát jsem zavírala dveře na dvůr, když to začalo bouchat. Tvl jsem aj nadskočila, jak jsem se lekla. 😏
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 03.01.2026, 21:04:28
Jojo, kor když ten sníh ještě podkluzuje, tak se nohy víc nadřou. Navíc tam je mezi cca 14 a 15 kilometrem úsek, kde je cesta úplně rozbitá těžbou. A jak to oraniště zmrzlo na kámen, tak to byla fakt makačka se přes to dostat. To mě asi dorazilo úplně. 😄
U nás taky klid. Do půlnoci třikrát někdo strašil s ohňostrojem, ale jinak ani petarda. Asi deset minut před půlnocí projeli policajti s houkačkou přes město a to asi všechny dostatečně vyděsilo. Až jsem měla dojem, že letos žádnej ohňostroj neuvidím. 😆 Nějací jednotlivci byli, ale trvalo to asi patnáct minut, než se osmělili další a vylezli a tím ven. 😆
Nicméně počítám, že se to příští rok vrátí k normálu, když lidi zjistili, že se vlastně nic neděje a nic jim za to nehrozí.
Mno, plány na letošní rok byly úplně jiný a jak vidno, v prvním pololetí to vypadalo docela nadějně. 😃
Pak jsem ale na šest týdnů přišla o auto, který úplně nesmyslně stálo před servisem. V září mě díky bezohledné kolegyni zboural covid a na konci listopadu díky druhé úžasné kolegyni znovu. A už jsme to nedotáhli. 🫢
Ale posun je tam určitě vidět. Zatímco vloni jsme nejčastěji kroužili kolem 12-14 km, tak v letošním druhém pololetí potřebujeme tak 15, aby nás druhej den aspoň trochu bolely ťapky. 🥾🐾
Každopádně od září 2022, co jsme začali se smečkou chodit, už máme slušnou kupičku kilometrů. 🙏
A ještě pořád mám v plánu nový rok začít první dvackou v životě, tak mi držte palec, ať nám o víkendu vyjde počasí. 😀 🫣 🥹
Všem do nového roku přeju hlavně zdraví, spooooustu navenčených kiláčků a hlavně konečně pořádný sluníčko! Hmly už letos bylo dost. 😝
PS: Vím, že jsme tu měřící blázni nejspíš jen dva a příspěvek nemá nijak prudit ty, co neměří. Já z toho mám prostě jen upřímnou radost a baví mě to. 😍
Včera klasika start u Motorestu Samota, šup nahoru k Vlčáku, kolem něj zase dolů k Buchlovským kamenům, kde jsme si dali sváču, poté dolů po žluté do Staré Hutě, za obecním úřadem nahoru do lesa a kolem Sněženkového kopce zase zpět na Samotu.
Bylo ohlášeno víc lidí, ale nemoce a zaspání udělalo svoje a tak jsem šla nakonec ve vybrané chlapské společnosti a celkem v deseti psech. Patnáct kiláčků jak nic. 🥾🐾
Fotek mám jen pár. Byla docela kosa a mrzly prsty.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.12.2025, 20:16:04
Tak u mě to bylo spíš zapříčiněný tím, že jsem nejezdila na jednotkách koní, ale byly jich stovky. A mezi tím se sem tam nějakej neřád prostě najde. V kombinaci s tím, že jsem byla vždy ochotná sednout na cokoliv to je hned. 😂😂😂
Kdysi jsem byla se známou v jedné stáji na čumendu. Chtěla koupit hucula a tak si mě tam vzala jako poradní hlas. Nevím, co všechno jim v té stáji navykládala, ale zjevně si tu zkušenou paní chtěli ověřit. Jeli jsme na vyjížďku a posadili mě na takovou mrchu klusačku. Jednak to bylo jak šicí stroj, druhak nacválat klusáka je prakticky nemožný (naštěstí jsme měli klusačku ve škole, takže jsem to s nima uměla). No a do třetice ta jejich měla výbornej zvyk ve cvalu na fleku uskočit a jezdce nechat pokračovat rovně. No ustála jsem to, protože jsem ji měla v tom cvalu zmáčknutou, abych ji udržela cválat. Dojela jsem zbytek a říkám paní - ona mě chtěla sejmout. A bába takej úšklebek (nasraná, že jsem sebou nehvízdla) - jo, to ona dělá. 😂
Áchjo, to byly zlatý léta. 😃
Každopádně třikrát zlomenej kotník moji jezdeckou kariéru ze dne na den utnul a tak jsem se dala na psy.
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 22.12.2025, 17:52:16
Znám i jiné hnusné případy.
Já bych mohla vyprávět… 🤣
Zlomená klíční kost, když mě zrzka shodila v trysku. Zlomenej nos, když mě v sedle jiná dostihová zrzka jebla kebulí. Dobitý žebra, když mě další zrzka hodila o strom. Joooo ty rezavý zla. 🐎 😆
Těžkej otřes mozku, když mi kladrubačka zacvičila nad skokem a hodila mnou o zem. Plus mi kartáčem drhli škváru z kolbiště ze zad - ale to si naštěstí nepamatuju. Probudila jsem se druhej den v nemocnici a vůbec nevěděla, kde jsem a kdo jsem. 😂 A tři dny po propuštění z nemocnice mě převálcovalo stádo koní a na třikrát mi zlomili kotník. 😆 A kolikrát jsem letěla salto mortale přes hlavu koně na zem ani nepočítám. 😆
My jsme si dali včera jen jedenáct okolo komína. Přijeli kámoši a psámoši a tak jsme celou dobu mleli a já mám jednu jedinou fotku. 😁
Na Štědrej den mám v plánu vylézt na Kelčský Javorník. Pak mezi svátky plánujeme s kamošama výlet po Chřibech a na Buchlovský kámen a třetího bych chtěla konečně pokořit těch dvacet kiláčků, jak jsme měli v plánu do konce letošního roku. Tak si zkusím obejít Rakovecké údolí. 🫢
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.12.2025, 23:36:25
Vyvedlo mě to z míry a přiblble jsem se zeptala: “ Vy se znáte?” Pán se strašně naštval a seřval mě na tři doby, že ne, že s mým čoklem fakt na pivo nechodí.
Díky za tip, kouknu na to. To je o tom autistickým klukovi?
To je dotaz na toho Otce? Probůh ne. Je to jen pro otrlé.. Příběh slovenského otce, který zapomněl dceru vysadit ve školce a nechal ji spát v zaparkovaném autě u práce.
Proto jsem to psala u toho odkazu na v autě uvařené psy..