Snad se těma chlupama nemůže ucpat?
Snad se těma chlupama nemůže ucpat?
Krásný psaní, video i obrázky 🌷
Svůj stres můžete skrývat, jak chcete, oni ho vycítí. Já byla včera rozložená ze stresu na prvočinitele a bělouš mi dnes v noci najednou zalehnul na delší chvíli hruď….hned mi to bylo jasný proč.
Ty packy jsou určitě důležitý omývat od sněhu s technickou solí, to určitě.
Acher, přijměte prosím mou upřímnou soustrast 😒 myslím na Vás každou volnou chvíli od momentu, co jste nám tu smutnou zprávu napsala a nerozumím tomu proč hodné duše, jako jste Vy, mají tolik “naloženo”…🤷♀️
Často myslím na zdejší osazenstvo až tak, že se mi dostali už i do snu. Tuhle mi, v mém snu, přivezla Sarah Dráčka na hlídání a viděla jsem, jak spí s mým 40letým synem v posteli….snad jste se Acher malinko pousmála, to jen navzdory všemu negativnímu, musíme jít dál…však víte…Zvířátka Vám v tom pomohou….
Je krásná ta pec, no je to pecka! Ještě jsem taková nová kamna neviděla. Vždycky jen starší nebo historická….se máte! 👍
Už mi to nejde editovat. Chtěla jsem ještě dopsat, že košík jsem zespodu držela, hlasem konejšila, naše vnučky hladily a on vrčel. Na cizí děti, když se chtěly přiblížit, tak zpočátku štěkal a měl bojovný postoj. A já varovala maminky předem, že ač vypadá roztomile, že hlazený být dětmi nemůže.
Držím palce! 🍀
Bělouš zatím nic dalšího neudělal. To, že vylemtal misku bylo asi stresíkem, jak mu vyschlo v hrdle, když ráno pokníkává a jazyk má na vestě….tak to pak muselo ven.
Nejen mopsle 😛 ale Vasil je na tom klíně táák roztomilej 🥇
U nás trvalo taky přesně 1 a půl roku než bělouš úplně přijal vnučky tak, aby se s ním mohly mazlit. Zpočátku jsem dávala košík, aby ho mohly hladit. Byla to taky dlouhá cesta…od té doby přijal teda nejen vnučky, ale zároveň všechny děti.
Buggyro, někde jsem tu četla, že ráda vyplňujete dotazníky. Já taky, už mnoho let. Posílám Vám SZ s odkazem, který platí 7 dní 😊 jestli nevyužijete, nic se neděje 😉
taky to tam moc neskáče, ale letos mi to dává dohromady určitě přes tisícovku, a to se vyplatí ☝️🙋♀️ jestli chcete, pošlu pak ještě jeden jinam.
Cytopoint snad Doron taky zkoušeli?
I my s běloušem, Ronjo, držíme na Cytopointu 2 měsíce a týden nebo i dva k tomu ☝️vždycky jdeme, až když to s tím drbáním začne rozjíždět. Pro ty střeďáky je to asi náročný finančně. 🤔 Ale je to super věcička!
A co ten urinal akut, pomáhá to už trochu nebo vůbec? Teda, jestli se to dá ta pár dní už hodnotit…
To sono hste říkala, že vet má, nezkusíte? A ta úplavice, co tomu vet říkal?
Ani mě se editování nezobrazuje, ale je tam, jenom není vidět. Něco se poondilo. Když kliknete na to místo, kde bývá, zeditujete v pohodě.
Může se vyskytnout kdekoli, pod nehtem, v oku…ale nechci plevelit…
Byla jsem a dr. říkala, že by to měla být spíš stinka, ale nebyla si 100% jistá. Já jsem se neuhodila, nevím, jak to vzniklo. Mám v palci horší citlivost teda no, je to ten zoperovanej.
Měla jsem to vyfotit, to jsem udělala a za měsíc zkontrolovat. Když bude odrost nehtu, tak je to stinka. Když ne, bude se trhat nehet a řezat.
No já tomu říkám pyžamo, ale střídám triko s tenkým svetříkem nebo mikčou…je rozmazlenej ode mne 🙈
Nejsem odborník hlásím, ale taurin mám v suchém krmivu pro bělouška. Máme z Hulína. Takže určitě můžete…otázka je-kolik toho dávat.
Díky, jste moc hodná 🌷
Držím palce, ať je koliáček brzo fit. Z čeho měl ten krvavý průjem? Infekce? Měl teplotu k tomu?
Pyžamo dávám..fakt, abych nemusela přikrývat, jinak by bělouše bolela záda. Má na zádech prd a ne srst a teplo jinak utíká pryč. Jen tak tak, že mu ta vata zakryje stařecký skvrny 🙈
Budu tu taky čekat na výsledek, Sarah😉…a držím palečky, ať je to jen nachlazení či tak něco lehčího…🍀