K těm Harpyjím - nechci to psát do admin téma a zahlcovat to tam nepodstatnýma blbmostma dál. Jen pro zadavatelku takový psíchopoznatek:
Jsme to my, kdo utváříme náš vlastní obraz mezi cizími lidmi, to jak nás vnímají, co si o nás myslí, to vše vzniká na základě našeho předchozího jednání a chování, to za nás nikdo jiný nedělá, sami ho tvoříme……… a přes to, že dotyčné harpyje mají o zadavatelce, Flip, guidedog již nějaké to povědomí a tudíž i obrázek z dob dávných, tak přes to byly ochotné poradit a do určité doby případně i podat pomocnou ruku přes SZ. Není to hezké? Z Vašeho pohledu ne, což je škoda, měla jste si toho vážit, že se i přes to dokázaly chovat hezky a ne je místo toho napadat. Proč asi ten názor změnily? Na základě jakého podnětu? Na to už si ten, kdo ostatní harpyjema nazývá bude muset odpovědět sám.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 17.07.2024, 14:41:55
Tak ono by novomajitelům bylo úplně šumák, kdyby na diskuzi v týfauně se vedly jen vědecký dišputace, zrušili by to bez ohledu na formu i obsah. To jen pro pořádek.
Já sice nevím, jak vypadá Otik, ale mé představivosti je to zcela ganz egál a tudíž jsem si to pěkně zanimovala 😀 . Jdu si objednat pemprzy, páč jsem se málem při tý představě smíchy počůrala.
Ne víte co fšicí? Moc hezky je prostě člověku u duše, když ví, že ti psi našli svůj novej domov a je jim fajn.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 16.07.2024, 14:21:59
Co je na tom.
No to taky nechápu, přece když se předává pes asistenční, slepecký, smlouva je, takže doložitelné to je, stejně jako pak lze doložit, že paní je v nemocnici, a že její dcera je její dcera, tedy jde o rodninný majetek.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 16.07.2024, 13:24:50
Mně to najednou přijde ve stylu - kdo chce hledá způsoby a kdo nechce, hledá důvody. A to nemluvím o tom obratu v přístupu, to bych se na to taky to stejný, co impakt.
Pokud by k tomu dcera byla svolná, a ochotná tam docestovat , což by snad neměl být problém, autem se tam určitě dovést dá - měla by zajít na policii - ona především - , Dcera by měla nahlásit o co se jedná, v podstatě jde o to, že ten člověk zadržuje majetek člena rodiny, si tak myslím. Policie min. sepíše protokol nějaký a už to je papír, kterým mohu mávat útulku před očima. Já bych tam prostě šla, ten útulek zadržuje majetek mé matky, to je jako kdyby měli její auto. když to vezmu takhle blbě.
Murphy - teriéří velkoškolitel /a někdy velkoškoditel/ 🙂
na kterýho jsem si musela počkat dlouhých sedmnáct let, protože ani mně pes doma neprošel, přes to, že jsem jich domů z ulice natahala celkem dost, spoustu jich venčila sousedům, vozila v kočárku místo panenek, jako Bedřicha-velšteriéra… myslela jsem si, že teriéři zůstanou v mým životě napořád, a ona přišla vižla 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 14.07.2024, 22:01:37
To máte proto, že si pořizujete psí drobení, máte jednoho psa složenýho ze tří, dybyste si koupila rovnou bernadetýna, máte to jednodušíí, utaháte jednoho a je to 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 11.07.2024, 12:42:16
štěně má odpočívat až 20 hodin denně…
Otázka je, zda umí rozlišit two, twelf, twenty…plenty….
Mno, já se v podstatě nedivím, že ten předchozí pes byl na hlavu, nebožák. Žít takhle, zlbázním se, on měl výhodu, že měl psa, který člověku tolik moc odpustí..