????? začínám otazníkama, protože nevím, ale něco v tom textu je mi divný???
????? začínám otazníkama, protože nevím, ale něco v tom textu je mi divný???
To je etalon vysmátosti! 🙂
Zdravím, Marcelo,
jestli se nepletu???? Tak Terven nakonec po všech peripetiích zjistila, že to slinivka nebyla?? _A že se to snad upravilo “samo”???? Snad se nemýlím. Ona se tu taky zjeví jednou za stovku.
Já jsem pak u starý vižlí babičky - tý druhý, co umřela před rokem - řešila to, že jí syrový taky na starý kolínka nevyhovovalo. Nechtěla ho moc jíst, nimrala se v tom, něco nejedla vůbec. Takže tělo si řeklo, třeba špatný trávicí enzymy, slabý, nebo tak. přešla jsem pro ni tehdy zkrátka na vařený. Kuřecí, slepice, k tomu zelenina, brambory, vše dát vařit, následně rozhňahňat, aby se to stařence dobře trávilo. Nakopla se, šmakovalo jí to, nedělalo problémy. Může být, že některému organizmu to zkrátka nevyhovuje.
A doufám, že se dobře daříte, celá smečka.
Co takhle nějak?
Rezatý to nejni, pohlaví to može mít jaký člověk chce, a plémě taky 😀
jojo, to je jasný. To je fakt.
Já teda moc nechápu, jak můžou fungovat ti jedni koně u nás. Šest plus dva oddělení. Ty dvě kobyly se téměř nehnou od sena, kdy doslova stojí k kopci kobylinců, asi jak si tam na místě dělají pod sebe. Výběhy jsou malé, vydupané, převedou je jednou za x .
Pro mě osobně je to nemilý pohled, protože jak jsem psala, Xaverov byl na obří ploše, výběhy rozdělené, koně měli luxus. A stejně tak to má chovatelka ve vedlejší vesnici, kdy má rozsáhlé pastviny s krásnou trávou, stromy, je to dlouhé, volnost pohybu. Hodně přirozené.
1) Kůň je zvíře pohybu.
No, ano. Já když vezmu ty rozsáhlé výběhy na Xaverově, kdy se tam stáda přeháněla z velmi kvalitního ustájení, ale byla celý den opravdu vlastně v přirozeném pohybu. Tak asi tohle je nejpodstatnější. děkuju.
Horsana:Dnes ma velmi sikovne nakopol welsh, tak uz sa belhame dvaja.
Gustav by chcel vodicak asi 😀
Asi chcel, chytrý je ako opica" 😀
Gratuluju, že Garoník se rozchodil!!!
Napsala jste přesně to, co jsem si říkala, úplně do puntíku. Jak to sakra, že to tak je? Asi jak píše Buggyra? Klimazměny??? Jinak se to vysvětlit nedá? Nebo přešlechtěností koní?
Mohl by jim přezpívat jejich hymny! 😀
Jojojo! To je na tom ta bomba 😀
Doufám, že jste se také se svou zachráněnou smečkou zúčastnila 😀 páč záchranář, nebo zachráněný - to je skorem stejný a já sem si na 100% jistá, že min. Vasil, by tasil a šécky tak překvapil! 😀
To není veterinářka, to je čouda neempatická.
Edit k tomu cvičení, tam je výbornej ten tuším maliňák? Jak visí v tom závěsu ve vzduchu a na obojku má nápis racek 😀 😀 😀 😀
Zkuste to možná ještě jednou, klidně i v jiné stanici s tím, že je uvedete do situace.
No, tak já sem dám něco mnohem lepšího, než je úchylačka a její parťačka, který doufám zalígrujou někde na oddělení. Můžeme bejt taky chvíli hrdý, že jo. Já to sice mám bez zvuku, ale to mi nevadí. koukejte:
Je to tak, že v anestézii naozaj nič necíti?
Však by nemohla proběhnout operace, kdyby v anestézii pacient něco cítil. Moje drahá půle byla loni v listopadu akutně na sále a teda neříkal, že by vnímal, jak se v něm štrachaj, prostě najednou bim a nevíte nic.
Masové prospívaji logicky, páč masa nejni nikdá dost, jak tvrdí odbornice Taliprdnice Nenažraná 😀
Ne, vím jak to myslíte. No já si vždycky vzpomenu, jak když se tu začínalo s agi, jak to byla jedna velká parta, bylo to o zábavě a pak se to přehouplo do různých extrémů. Stejně frisíčko a tak. Člověk chce vyhrát a žene to zbytečně někam, kde to pro ta zvířata prostě není dobře.
ZVĚDAVČE!!! NEVEDLA JSTE HO NA POPRAVU! Sakra. Co to říkáte za nesmysl! Dojdu k vám dom a budu Vás bít, ešivá budete takhle přemýšlet. Zvíře má žít život důstojný a radostný a když přijde chvíle, kdy je to o trápení a ne o radosti, mělo by v klidu odejít. Je to naše daň za ty roky lásky a radosti, co nám dával.
Já vím, jak Vám je. Fšicí tady to víme. Bolí to a bolet to bude a proto není nutný postavit sám sebe ke zdi odstřelit se. Víte - ono to nedělá dobře ani tomu, kdo odešel. Tak na to myslete. Plačte, klidně rozbíjejte věci, buďte smutná, dovolte si klidně zoufání, ale ne obviňování.
Držte se a přeji, ať Vám čas milosrdně zhojí tu ránu v srdci.
a-jo! Ty bláho!! Já jsem takovej kníže Ignor, že jsem si toho vůbec nevšimla. No to je fakt pánové supr! Dík.
Jo, jsme rozcapený až fakt hrůza.
Ono teda - když lidi kupovali hlavně bobky, bylo to fajn, člověk neměl problém shánět psům maso. Dneska když s tím kšeftuje kde kdo, vyhnalo to ceny naprosto nesmyslně( - si vemte - zelený držky, odpad a chtějí za to fakt nesmyslnou cenu, protože se z toho stal “hit” a krmí tím i barbí s deseticentimetrovejma nehtama, která by se jinak položila, jen byl otevřela sáček, ale je z toho hit, tak to dává 😀 ) a ne vše je vždy k dispozici.