Koťata 2022
jeditíí! To se nevokouká. Proč už nejsou reklamy - koťátka, to by člověk od televize neodcházel.
Koťata 2022
jeditíí! To se nevokouká. Proč už nejsou reklamy - koťátka, to by člověk od televize neodcházel.
Tenuri……….. není to nic vzhlednýho, na co jsem narazila - takže jen pokud jste fakt zoufalý, a ani nevím, jak to funguje, nefunguje - teoreticky by mělo stejně jako v autě? Invetsice není veliká….
Závěs proti teplu a chladu
recenze obchodu tu:
Magnet3P.cz
Tak holub stále na místě, dostal hrách , ale prej nic moc. Už je teda živější, než byl včera - vedle někdo psal o medu do vody, tak to jsem taky doporučila.
To bohužel nejde, musel byste vidět telefén mé drahé půle 🙂 a teď asi má i jednání, zkoušela jsem volat a nebere to.
nepotřebuje jí loupanou, stráví jí i tak
Díky moc, já to pak našla i ve starší diskuzi, že se jim dává, on se v tom prý přehraboval, jak když neví, co s tím. Ale tak pokud bude hlady, dá si. Má vodu, dostane nějaký ty vločky, čočku, nebo ten hrách a pak, teda buď poletí dál, nebo se pokusíme zjistit co má na kroužkách - modrý a červený a uvidí se.
Heh, ale uvědomila jsem si, jak moc jsem svou druhou půli změnila za ty roky. Tohle by ho dřív nenapadlo si všimnout, řešit. Holuba našel v prázdný gabionový kleci, takže je evidentně na klícky nebo něco podobnýho zvyklý.
Horsano…….. já Vám nechci pochlebovat, i když vím, že to tak asi bude vyznívat. Ale - já si Vás dávkuju jako lék 🙂 . Lék pro dobrou náladu.
ďakujem. A ostávam s pozdravom:
Hovnům zmar!
tohle udělat Mousesovi, tak člověk ve vteřině zemře 😀 , závidím.
☹️
Taky gratuluju a ať se daří.
jojo, o vločkách a čočce už jsem mu zprávu podala. díkec. Vypadá, že je v pořádku, tak si -doufám? - odpočine a povalí domů.
Logický překvápko - 🙂 slunečnici neumí loupat. To mě nenapadlo, ale nic jiného v práci nemají. Suchej rohlík jsem zakázala. nebo v nouzi největší ho může dát? Vodu si dal s velkou chutí.
Dobrý den, holubáři,
u mé drahé polovičky se objevil v nějaké kleci holub - má červený a modrý kroužek, čísla zatím nevíme. Je to v oblasti Rudné u Prahy. Holub dostane vodu a prozatím jako záchranu slunečnici. Má se něco dělat dál, nebo mu stačí, že se nají, napije, odpočine si a poletí?
😂 Jehehééé! Pomoc
No ale! Vy se divíte? Dybyste byl Vy vobklíčenej tyrasnosaurusama, jako to nebohé stvoření 🤣, béte mít uši taky taklenc, jako vona/von má a ten plot přeskočíte líp neš Šemik s Horymírem 😀 😀
Je to moc hezká šelma teda.
efe:Volejte psociálku, tohle služka už přehnala!
Souhlasim 😀 😀
ono prdličky
Prdličky, hrdličky, prd
nezaprší ani,
kdyby si člověk kotnik zvrt.
U nás to stejný, taky jsem si říkala, nebudu zalejvat…. ale co, tak se votužej aspoň.
JO! Drahá půle měl teď v sobotu megaštěstí. Lítal přímo nad Domečkem, ráno, když pil venku kávičku, tak si došel pro MŮŮŮŮJ dalekohled a kochal se. A já zas prt, páč jsem spala 😀
A já jsem dneska měla ornitologicky bohatý ráno. Když jsme vyjeli nahoru z našich lesů, tak před sousední dědinou 2x nádhernej luňák. Jeden nad hlavou, druhej dřepěl na posekaný louce. A pak - jipijaé - u rybnika -husénky divoké. Mladý už jsou pěkně narostlý, měli hodinu pasení. Tuhle jsem je viděla dokonce při hodině létání, to byl zážitek. Večer takhle. Celá rodinka. Supr zážitek pro mě.
janaa:Jestli nově,tak to může být jak daněk,tak jelen mlaďoch “špičák”
Už to vim!! už to vim a konečně se vyspim! Jsou to fakt jeleni. Dneska ráno jsem viděla, povalovat se jednoho, co už má rozpoznatelný paroží. Byl to jelen. Pokud to nebyl převlečenej kozel! 😀 😀Díky moc, mé zvědavosti se ulevilo.
a co je ale zajímavý, tak že jen tihle bílí exprti jsou schopný se za bílýho dne povalovat za plotem kousek od silnice. Normoš zvířata, co tam mají, tam člověk zahlédne jen občas a to v přirozenou dobu, brzo ráno po pátý, nebo pak k večeru, přes den, logicky, nikdy. Tihle jak jsou - asi??? - chovaní už jakou dobu lidma v oborách, tak to prostě neřešej. Hlavně ale, že já mám vyřešeno.
A ze srdce dekuji Zrzavcum, pac tohle me teda fakt rozsekalo
a to jsem ráda, to jsem ráda. Podrbejte oslavence.
Nějakej babskej recept vyzkoušet?