Vyperte ji v Perwollu a ona zhebne.
😂 strašný!
Vyperte ji v Perwollu a ona zhebne.
😂 strašný!
mladýho vysavače doplněno o “odevzdej!"
🙂
To mi připomnělo…. léta usilovný práce s profesijounální bufetářkou Taliprdnicí…. letos jsem si na zahradu dovezla zahrádkářský poklad - uleželý koňský hnůj….. přijde za mnou pes, v hubě má hnědou koudel a jde se mi pochlubit 😀 . VONA!!!. A mě pak mrzí, že jí musím říct, že je prase, aby to nechala bejt. (a někdy dělám, že to nevidim, aby taky měla něco ze života 😀 )
Jojo, dneska je to nutnost už. U nás taky funguje - JÁ TĚ VIDIM! PRASE JEDNO!
Já jsem to ani nedočetla. Jak sakra mohl pes miniaturního plemene kousnout bábu do ruky? No asi proto, že ho šla hladit, že jo. Jdu -li do kontaktu se psem, musím počítat s tím, že se mu třeba nebude líbit. Nevím, zda se ptala majitele, že může psa pohladit. A drobná ranka zřejmě vedla paní k tomu, že si vydělá, řekla bych. Stejně jako matka dítěte, které dostalo omylem místo vody skenici vína a dáma se toho chytla, aby se obohatila. Svět je podivnej, dřív by to nikoho ani nenapadlo. Obdivuju každého, kdo je nucen pracovat s lidma, protože jsou schopný vymyslet neskutečný věci, aby vydělali na hovadině. Měl by na to být zákon. To se přiznám, že bych šla studovat práva, abych zametla s každým takovým šmejdem vydělávačským, který zneužije kde co.
ani na bidýlko 🐷
zas byste ale měl vlastně rovnou vepřový 😀
, tak jsme to zase zkusili i úplně na volno. A bylo to moc fajn
👍 gratuluju. To je taková paráda, když člověk vidí, jak se ten pes rozvíjí, jak se to posunuje, jak líp a líp funguje, jak mu to učení jde…..je to skvělej pocit, že jo?
Ne, jen takhle ty nevolnosti, a já si fakt myslím, že ta slinivka je u vás z toho, že se to uklidní.
Je fajn, že zareaguje. Je to taková jejich přirozenost, to je člověku jasný, ale bohužel v dnešním světě, kde je právě přepsíno, to prostě nejde, když ten pes je z těch, který to jedou. Držím palce.
Saga
Však ona i ta zvířata to z nás cítí, že nejsme v pohodě, že o ně máme strach, nemají z toho rozum, a pak blbě čumí, načež služka má depku, že TO blbě čumí, tak taky blbě čumí, a už jsme pěkně v tom křeččím kolečku
Jo, přesně tak. Vidí do nás jak do hubený kozy.
Tak tu travičku pak aspoň budou mít ve formě sena?
Tže ona si jde do kina, přijede s novou barvou i střihem, ještě stihne Kaufland i kavárnu a doma je dřív než já se dovalím z práce😄! Jako chápete to? Štastný život důchodce!! Já už chcí takýýýý😄
chápu, a těším se, jak si taky budu takhle užívat. Nikam nebudu muset jezdit ráno, vstávat ve 4:30 jako pako a celý dny budu mít podle sebe. procházky s čoklema, zahrada, kávička na zápraží………
a díky za připomenutí, musím se ke kadeřnici taky konečně objednat
Já jen, aby bylo vidět, že nejsem úplně blbej a vobčas taky trošku přemejšlím
😀 Tahle nenápadná poznámka mě rozesmála, doufám, že to ale nevyzní blbě, jako že se posmívám, to ne, je to taková ftipná bodka. No nicméně, ale ta holinka vůbec nejni marnej nápad. jen bych to asi upevnila, páč je mi jasný, že to ty doroty svalej.
A jo, kurnik.
Můžou se 24/7 na trávu KOUKAT😄! A to prosím pěkně zcela bez omezení😄! Tak snad to pomůže.
😀 😀 😀 promiňte, že se tak bavím na cizí účet - respektive teda holky spíš by měly prominout, ale Těm je jedno, že se tomu směju. Je fajn, že se to posouvá do lepších. Člověk se o ně vždycky tak hrozně bojí. A u koní se všechno řeší hůř, než u těch psů. Já držím taky palce všem marodům, aby se to vylepšovalo. Garoník od Horsany se taky trochu vylepšil, že jo? Tak teď ještě u ní aby se Kápo do toho nějak položil.
každé další použití pojmu iF
jo, proto se taky snažím tomu názvu vyhýbat - dneska třeba tou zařízlou slepicí, což už jí asi nechám. To byl výbornej Bodlinčin příměr.
anketa - nedošlo se mezi lidmi k tomu, že nechat to tak? nevím dál nesleduju.
Tenurri
mám podezření na to oblizování moči, který to rozjelo. Štajnidlo k tomu měl-má taky tendence, což se paradoxně hůř řeší, má-li člověk zahradu, protože ne vždy tam jsem s nima, když se jde Tali někde vyčůrat a já jsem na druhým konci apod. Takže Štajník měl v podstatě dost podobné problémy, jak jsem to tady teď četla. Včetně toho protahování se, zvracení apod. Takže hlídám jako ostříž a máme vyloženě kynologický povel “neblemtat”, kdy může očichat, přečůrat, ale to je všechno. Jasně, není to stoprocentní /a ani bohužel nemožu říct, jak jsme k tomu došli, ale když vidím, že jde Tali přečůrávat, volám hned neblemtat. A -co si myslím, že je důležitý, hned potom mu do kušny něco vrazit, když už na to dojde. Přišla jsem na to empirickým výzkumem, protože když jsme byli v Prahé a došlo k tomu, tak, protože já nesnáším to klapání a slinění a můžou mě vždyck vzít čerti, tak jsem mu za přivolání hned narvala piškot, tím pádem přestal klapat, kapat, protože se to přerušilo. Aleee, jak píšu, doma na zahradě, než jsem si toho všimla, než mi došly souvislosti a začla jsem to hlídat, jsem logicky piškůty nedávala a dostaly jsme se do téhle Vaší fáze taky. Jasně, nemusí to souviset, třeba bádám špatně, ale myslím intuitivně, že ne, už i proto, že to, co pozřel (ble a fuj) se naředí tím, co mu dám já. Tak jen, že to taky můžete vyzkoušet,když už neuhlídáte.
Efe!!
bože to vypadá příšerně!!!!!! Nechcete na podporu hojení zkusit Arnicu Montanu 15 Ch? Homeo, slušně funguje právě i u koní, na různý vymknutiny, zlomeniny…. jestli jo a neumíte s homeo, dejte vědět.
Saga
že mě malá Dáma zase bude jednou po polích tahat jak špinavou hadru!
Bude, bude a bude.
🤣
Ty si tak……… pomoct!! Pomoc, ne fakt si jelito, promiň, že to tak řeknu, není to myšleno zle. Já jen…. že jsem měla tak dobrý kafe, teď ho má klávesnice 🤣
Víte to nepochopím? Že paní Šárce není vůči sobě samý blbý, lozit kadě tadě a spešl zde, kde ji mají všicí na nudli a v podobě anonymů tady mlít nesmysly v domnění, že tím dá oné zaříznuté slepici, jak to Bodlinka trefně přirovnala, umělý dejchání. Mně by dost vadilo kdyby si ze mě fšicí takhle utahovali. Možná má někdo dehonestaci rád? Anebo trénuje na podomního obchodníka, to je taky možný.
Takže vychází mi z toho dobře, že udalat v takovém případů sono vnitřních orgán ů, mohlo by se to objevit?
Hm, dneska už je fake úplně všechno.
Dík, já jsem si říkala, že jestli se na to podíváš Ty , budeš mít dobrý odhad. Přijde mi to právě jako něco mezi majitelem cizincem a něčím co smrdí.
. Raz im tie kopytá hádam dorastú a hádam raz napasujem nejaké botky.
Držím palce, aby dorástli, hezky a brzo.
Když prospívá na granclích a konzervách a nemá tam ty problémy, tak co, však je důležitý, aby tomu psu to žrádlo nedělalo zle. Třeba je to opravdu u některých psů o těch enzymech? To vařené je vlastně “předžvejkané” , tělo s tím nemá tolik práce.
U nás taky dobrý, dřeme jak … ty jo,chtěla jsem napsat barevný, pak jsem se lekla, že by mě někdo nařknul z bůhvíčeho, tak jsem chtěla ftipně napsat černobílý, to by taky mohlo bejt napadnutelný, stejně jako když napíšu černý nebo jen bílý, tak napíšu asi radši, že dřeme jako neviditelný 😀 😀 😀 Rumíček začal hodně špatně slyšet, volávám na něj Hluchá osobo. Z Talinky je hodná pejsková, kocour stále masovým vrahem. Tolik hlásání z Domečku. Jo! A ty šmejdi tam ve vedlejší vesnici, s těma pitama na úvaze, ty loni zmizeli. Asi se přesunuli ☹️