Horsano, to měl můj šéf teď, tři neděle byl doma. ATB měl. Není to legrace. Buďte na sebe hodná, nevím, zda jste byla u doktora, pokud ne, chtělo by to.
Horsano, to měl můj šéf teď, tři neděle byl doma. ATB měl. Není to legrace. Buďte na sebe hodná, nevím, zda jste byla u doktora, pokud ne, chtělo by to.
Řvala jako prokopnutá, když jsem došla k prvnímu svýmu krmítku ukrytýmu v remízku na loukách, kde je mám rozvěšený
Seděla a čekala
A pak tam hned hópla, ani jsem nemusela odcházet, ani psi jí nevadili.
Mně se děsně líbily ty slípky, jak sem dávala ančovička, jak je má s těma kozenkama v chlívě.
Sem si vzpomněla, že to byly asi maransky? Koukala jsem na obrázky ale, a asi jsem vedle, páč ančovička měla takový barevnější - myšleno kresbu, ne že by byly jak na pouti.
Hele, když dokáže to, co dokázala, tak dokáže vyprdnout i bílý vejce, to je proti tomu brnkačka.
ty 4 navíc má podle mne na triku sestra Čaka Norise.
výborný 🤣 ,to znám, taky jsme měli velkou spotřebu vody, a to byla jen andulka, takže neměl moc šancí si to pouštět sám. Papouši jsou skvělí.
Synovec se s blonckou honí,
sněhový gule mrská po ní.
Ščestím lítá Cácora,
pak se jí však nechce dom, do dvora.
Supr fotky.
Hmmmmm….. tak jo.
Vidím vlka velikého,
an chodí ausgerechnet na kočičí žrádlo!
Vidím vlka velikého,
an si z toho zakládá na mohutné sádlo.
Rozhodně, rozhodně.
Pjoumatikou za zdravé nohy a nikdy jinak!!!😂
že jo? Já teď jak je zima - žrala bych jak medvěd před hibernací 😀
“krátký krůček, krátký krůček”.
to bé vypadat, že mám plný pemprzy!
😀
du domu, ešivá nezapomenu, zkusim to. ale……. no nic. 😀
Kometa
že malé děti tak vesměs chodí všechny
aha!! asi musím vidět nějaký vídejo. malý děti teď nemám v dosahu, ale je to logický.
Assil - hele já to tudle zkoušela cestou DO práce, to je ešče tma, ale bylo to tak tristní, že jsem to radši i v tý tmě ukončila jako marnej pokus 😀 😀
Když já jsem u toho jak Čejka, dyž dělal tu slepici. 😀
kto je lepší a viac majiteľ koňa Beztak im ide iba žrádlo.
Tým majiteĺom, hej? 😀 😀
Kurnik Efe, kometo, jak se to dělá, já to zkoušla a chodim jako degen, co má navíc naděláno v kalhotách. A rychle se tak chodit nedá a já chodim extrémně rychle, neumím se pohybovat pomalu. JAAAAK, jak , jak to mám dělat?
Chce to čas, moře času.
ano. a někoho takhle po boku.
A řekněte mu, že to není otřepaná fráze, že “už toho, co odešel nic netrápí.” Je to důležitý fakt. Protože ať je to o tom, že ten, co odešel měl trápení a nebo naopak se nenadálým rychlým odchodem tomu trápení vyhnul, je tahle věta pravda. A můžeme se o ni opřít v momentě, kdy nás ten milovaný opustí, protože poslední co chceme, je, aby se náš milovaný trápil. On odešel, netrápí se a my prostě musíme být silní a zvládnout to, aby on se trápit nemusel.
Jasný, ale Buggyra evidentně není ten typ, co si něco takového pořídí domů. Nebo teda já si to tak odhaduju, že tohle by u ní nemělo naději na úspěch.
ty jofka! Děkuji.
mně se včera něco stalo
Buggyra - féme fatál! 😀 😀 😀 pomoooooct, já bych to nevydržela, jste statečná žena, ach škoda, škoda, že to někdo nenatočil 😀 😀 a váš drahý jest též statečný, páč já jak znám svou polovinu, tak ten by mě tímdle tejral tejden a furt by se mi tlemil 😀 .
edit! já už vim, co mi to přípomíná celou dobu!! Bohdalovou a Dudínka! Dudínka z Takový normální rodinky 😀 😀 😀 😀 Já tam furt v tý scénce, viděla tu Bohdalku.
Mám zvídavý dotaz slepičího plebejce-ta barva hřebínků a spol. je takhle jak na té fotce, tedy nečervená nebo je to filtrem fotky?