Víte, já se bojím, že tak, jak jde zdravý rozum lidstva do kopru a jak lidi přestávají používat mozek, že to bude jen horší ☹️
Víte, já se bojím, že tak, jak jde zdravý rozum lidstva do kopru a jak lidi přestávají používat mozek, že to bude jen horší ☹️
No však, proto říkám, vyšší dívčí. Člověk tam vidí, že štěnda jsou krásný - to jsou, v čistotě - to jsou, dlabanec, vodu mají, vidí ch. stanici, úspěchy. Ten velký počet psů ho nezarazí prostě.
a to prosim i po vykoupani v samponu a ususeni 🤣
😂😂😂😂😂😂
Hilfe!
Já teď nevím, který z psů to byl - venku taky, nožička zchromlá, neštěstí veliký, šla jsem prohmatávat. Neměla jsem to dělat 😀
No ono je to tady už při výběru vyšší dívčí, aby si člověk dal věci do souvislostí a přemýšlel nad tím víc. Tam je opravdu všechno v pořádku, když se na to kouknete prvním pohledem a nezamyslíte se nad dalšíma věcma. Nedostanete nemocné štěně, nebo tak něco.
Ale taky nedostanete štěně, které umí bydlet doma, zná spoustu různých věcí a hlavně… zná dobře člověka a je na něj navázaný. To si pak musíte oddřít sami. A ten pohled, který je vlastně jakoby pro lidi úplně bokem nákupu je to, že se takhle chrlí další a další psy na trh, který už tak je přesycený a že ta štěnda nežijou tak, jak by mohla, znají kotec, ohrádku. ale nikdo si s nima nehraje, protože na ně není čas, nemazlí je, není čas, jen čekají, až si přijde kupec jak do akvárka v Hornbachu. Všechno to není z lásky ke zvířatům, proto, aby se chov někam posunul, aby měli ti psi toho nej páníčka. Ne, důležité jsou ceny - jak ceny zboží - tedy štěněte, to hlavně, to především, proto jich sekaj tolik, jak baťa cvičky, tak prezentace - výstavy, soutěže.
Hele tady jsou schopní mít zároveň dva vrhy maďarů, dva vrhy germánů a vrh poláků. Takže….. Ne, ti psi nestrádají nedostatkem, ale je to prostě pro mě sprostá továrna na prachy, kde ani není možná udělat socializace jakou mají psi odchovaní doma. Jsou v kotcích a nazdar bazar.
Tam není ani výhoda toho, že kolem sebe mají jiné psy - tak jako to naopak bylo u Rumíčka, kdy štěnda byla doma a pak už s nima šup vždycky na chvíli ven, kolem nich strejda maďar, kterej si s nima hrál a měl je pod dozorem /ten byl fakt výbornej vychovatel/ teta foxlice, která byla březí a přísná jak žiletka, takže se naučili respektovat dospělý. Prostě psi jsou na výdělek ať už jako štěňata, nebo odprodej nepotřebných, výcvik.
No oni se takhle bohužel chovají i psi s PP. A je jen pár km od tady toho .
a to já jo, zruinovala bych je. Šmejdy.
ano prosím, to mu bylo celých pět let. A tady mám ještě jednu výbornou fotku. Na tohle venčení hrozně ráda vzpomínám, protože si to s tím prckem člověčím hrozně užíval a lezli tam spolu furt nahoru a dolů. Bylo to hrozně milý. On je takovej malej človíček v psím kožíšku a tak si tý dětský společnosti opravdu maximalisticky užíval. A já toho pohledu na ně taky.
🙂 trochu přerostla 😀
Známí, kteří to fotili byli jeho výkonem taky krapet zaskočení. No já psy tohle běžně učívám, protože se naučí používat všechny čtyři nohy. Hodně to pomohlo Frojlajn Flekatý z kotce. Jak je obří , neuměla používat pořádně nohy a furt o sebe zakopávala, tak se naučila taky “běhat do korun” a ovládat svoje velký tělo.
🙂 Klouček malej snaživej 🙂 , takhle jsem si já, kdysi, pokonila naši pseudostopu s kuřetem v síťce. Amatér a neznalec nepočítal s brablencema. Ale Ešátor mi to odpustil. Musíte halt koupit novej aportík.
To je háský 😀, škoda, že už hopsá Žofka za duhou.
Framík je - stejně jako Madam Bambulka a naši zrzavci - ideálním psem do podzimních kompozic s listím. Krása.
JOOOOOOOOOOOOO! PALCE FUNGUJOU.
Tohle, co psala Arosek , jsem přehlídla, a byla by o škoda, protože to je pravda a přesně to ono, proč to člověk dělá.
tak nejhezci myslenka pro me je, ze neodseli sami, opusteni a nechteni, ale s vedomim, ze je nekdo miloval, byl s nima v tu chvili a place pro ne. Ze tu maji nekoho, kdo na ne nikdy nezapomene
❤️
Tak jak, ví se něco? Držím.
a nebo alkoholicky zaměřený zenový mistr v masochismu. 😀
Ne, čest a obdiv všem těm dobrým a poctivým, kterým na zvířatech záleží. Mám ve svým okolí jednoho veta - ne na přímo, zprostředkovaně, který měl hodně slušně našlápnuto k problémům s alkoholem. Zachránilo ho to, že ho v tý době shodou okolností sbalila baba do nepohody, která je mu oporou. Je to hrozná práce, opravdu. A i já jsem ráda, že se mi ta veterina nesplnila. Můj otec tvrdil, že je to těžká práce pro ženskou. Myslel fyzicky. Že horší je to po psychický stránce naprosto netušil.
edit - já bych asi taky s praxí velmi rychle nejspíš skončila, protože poté, co bych to těm hovadům vysvětlila, proč odsud zvíře nebrat a pak by mi ho přinesli do ordinace, tak bych prostě je vyhodila. A pak bych si to vyčítala, kvůli tomu drobkovi, kterej za nic nemůže, a……… no ne, já ne. nemohla bych, to už nějakou dobu vím.
Bodlinko! je krásnej a já za něj převelice děkuji. Má výhodu, že je v rukou odborných, takže záchranna dokonalá. Ať vyroste do krásy a do krásný povahy.
Tak proč se ptaj? Hovada?? Ach bože.
Nicméně tohle nakouknutí do větší hloubky příběhu mi potvrdilo, že moje odhady při studování inzerátu byly velmi trefné. Netušila jsem tedy, že o štěňata bude “postaráno” takto nestandardním způsobem, ale naprosto přesně jsem odhadla, v jakých rukou se štěňata budou nacházet i tu národnost jsem trefila.
Přijdou Vás v brzké době zatknout
Za nepřímý pokus o vraždu.TO JE STRAŠLIVÁCKÝ. HIILFEEEE🤣🤣🤣🤣🤣
Ano, to je vidět, předpokládám, že sinedovolite kupř. ani minutu zpožděn při podávání krmeni, páč říditelka by vám to seděla.😁