»
Odpověď na příspěvek uživatele
Horsana z 16.03.2026, 18:25:10
a ak to nejde ako kon, da to na kravicku.
já to zvíře tajně miluju. A nejsem sama, vím, stojím v pěkně dlouhý frontě. Tolik vůle, tolik síly v tak malým a zrasovaným těle.
Nejsem úplně srdíčkář, ale tady se, přátelé, vyřádim:
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Zajtra z neho konecne dam dolu tie popruhy, och, to bude prva vec, ktoru rano spravim!!
Se s dovolením, bez dovolení těším s Vámi.
ze schudol. A/alebo vyrastol.
já myslím, že jste to trefila, že prostě najednou dohání, do toho se jeho tělo hojí. Tělo dostává klid, teplo, péči, určitě nějaké prostředky vitaminové, kvalitní jídlo - na které asi nebyl zvyklý???? , tak si teď dovolí to, na čem doposud šetřilo?? Nemůže to tak být? Neměl to třeba před tím hodně blbý s jídlem a tak nemůže jíst víc , rozežere se třeba časem?
A Repta má pravdu, není to ani měsíc, co byl placatej a nezvládal se najíst. Tolik obřích pokroků!
No, typek nemihol ani brvou, dokonca sa tvaril, ze tak nejak patri do arealu, kona prevzal ako profik,
ach pomoct, pomoct, pomoct, včera jsem hodně špatně spala a dneska se evidentně taky nevyspím, protože už jsem zase auf a směju se tomu tady. Já takovýhle situace naprosto miluju a prostě to vidím, pustím si film a je to tam 😀 😀 😀 😀
Na škatulích bylo napsáno „PRE ZORANKO TEAM od Chovzvířat“ , páč vy jste Zoranko team. Můžete si to dát na trička 😀