Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 18.06.2026, 23:55:19
Pupik malej bojavej 🙂 , ale je žižkovnej! O drápkách mi ani nemluvte, máme to stejně. Ohař chodí jen po měkkým, nehrabou……….takže se co? Furt střihá a ještě ten růst stopro podporuju špatným střihem. Já si pamatuju, že kdysi dávno dávala Impact obrázek a tam to bylo krásně nakreslený, jsem si jistá, že to dělám blbě. Krásný fotos, kterej úsek jdete?
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 18.06.2026, 12:02:56
Jen me dneska skoro prizabili a ja je
no toto! sama si za to přece můžete:
Hodila jsem hracku do svahu nad rybnikem do rosti.
Kdybyste dávala řádný pozor při hodinách branné výchovy a naučila se házet granátem, určitě by se Vám toto nikdy nemohlo stát, takže do kouta a nebohým pejskům se jít po hodině klečení na hrachu vomluvit 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 16.06.2026, 17:26:26
Já vím, je to hrozné, my ta zvířata prostě pěstujeme, nechováme ☹️
No pro mě je kuře ze dvora úžasný, pevné, kvalitní maso, žádná pěnová houbička, jak když to člověk koupí v obchodě. To by mě nenapadlo, že by to lidem nechutnalo.😲
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 18.06.2026, 06:30:46
To je zhroucenina!! 😀 Je sladkej, hrozně sladkej, víc než cukrkandl. Budete to mít, milá Bambule, jako hodně moc, hodně moc těžký, páč von útočí na city i takhle přes monitor, natož v reálu. jojo, začínaj Vám moc těžký časy 😀 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 17.06.2026, 14:44:24
ano. Já ten s těma pampeliškama. Jsem ráda,že to CD takhle zařídila, že Bambulka mohla díky Bambuli žít jako spokojenej pejsek, který poznával svět. A to i poté, když na něj už neviděl.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 17.06.2026, 10:47:31
Tohle bych si přála vidět - naživo. A jak pak killujou 😀 😀
Bubiška první taky slavila úspěch na psím táboře, když coby stará vetchá útulkajda přišla na táboře na scénu a vysekla tam z první tak skvělej výkon, že jsme všichni zaraženě čučeli. Dodneška si vybavím její, se sebou spokojenej, výraz na gezichtíku, jak s tím šmejdem zatočila 😀 . Trochu jsem měla strach, že to s ní prdne do pažitu, ale ne. A pak chodila, důležitá jak zábradlíčko a všem se předváděla 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 17.06.2026, 13:57:59
chodila bych navštěvovat kamarádky, důchodce, klidně i dobrovolničila v domově důchodců nebo si půjčovala děti z děcáku nebo psy z útulku. To by bylo zábavy, že bych nestíhala úplně stejně jako teď 😀
No přesně! Člověk si práci vždycky najde. jasně, že nebude celý dny sedět s kafem na zápraží a koukat, jak mu rostou brambory v bramborový věži 😀 . Já se moc těším na to, že nebudu omezená časem pro psy, pro procházky, na práci na zahradě, na další várku slepic a třeba založím místní sranda cvičák, aby se místní psi nenudili - já vim, ticho, budu tam sama 😀
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 17.06.2026, 10:31:35
Bambule - je nepodstatný kolik, je podstatný, že spolu. Život jaký měla Bambulka u vás - takový má málokterý pomerančík. A proto Vám za odměnu poslala to prtě boxeří.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 17.06.2026, 10:38:40
No nepřišla, ale já vyčihuju! Abych ji nepropásla!!!!!!!! že nejde, to nejni vůbec moje chyba!
blbý teda před chvilkou bylo, že jsem mluvila s naší počmistrovou a ta mi shodou okolností řekla, že vona fčéra právě , jak začlo lejt, vlítla na úklid a uklidila barák shoradola. Řekla jsem jí,ž eji nesnášim, protože já stále ešče nic. 😀 Zas ale já místo úklidu penetrovala v tom slejváku kurnik, takže co, to je skorem taky úklid 😀
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 17.06.2026, 10:08:09
Já čekám až to na mě přinde. Jednou to přinde a to to pak vždycky začne lítat. Jak to přinde, je nával enerží a jedu, jedu, jedu, pak padnu. A šécko se leskne. Jsem jak moje oblíbená teta Betty McDonaldová. Jen teda jehlou nešťourám, parket nemaje.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 17.06.2026, 10:03:45
Moc dobře jste udělala. Knížka není tlustá, příběhy jsou krátký, a moc milé ilustrace- teď nevím, možná si to i sama ilustrovala??? - Nechte si to při ruce, a až bude nejhůř, tak jak říkám vždycky - nevolejte na brablence jako Jiřik vod Zlatovlásky, ale na chviličku se začtěte, tahle knížka to dovolí, neztratíte se v ději, dostanete milé pohlazení na duši. Miluju tu knížku a když jsem měla před pár lety narozeniny, udělala jsem pár kopií, svázala je a dala kamarádkám jako dárek k mým narozeninám.😊