Tak nové informace?
Tak nové informace?
No ale když to šlo , aby to fungovalo před lety, kdy navíc nebyly emily a jiný dorozumívací kanály, ale jen telefén a nebo dopis, tak jak to, kurnik, že to jako nejde tetkonc? He?
No a nutí to ty potenciální nové majitele ptát se na tu cenu, protože si třeba nejedu výstavy, tak je pro mě zbytečné top štěně . Ale nikdo se úplně na tu cenu ptát nechce, nicméně taky je důležitá. Když ten člověk bude orientačně vědět,nebude obvolávat místa, kde mají cenu vysoko, protože třeba suprduprspojení, když jemu bude stačit mít jasné, že ano je to tohle plemeno, má udělaný tyhle zdravotní testy, ale nebude se už moc zajímat, zda jde o novou krev odněkud, nebo suprduprspojení na práci, když chce psa na gauč. Nevím, prostě vyrostla jsem na tom, že člověk cenu u inzerátu věděl. Přijde mi to normální. Když už ze zvířat člověk udělal nákup-prodej.
Jo spolek jí navrhnu, ale myslím, že i tohle bude vědět, i tu povahu peršanek, ona je opravdu kočičí člověk, díky moc.
ikoho nepotkáte
no my třeba jo, my déš´t rádi a moje kamarádka taky. Všichni chodíme z toho důvodu, že nikoho nepotkáme 😀😀
Byste se divila, jak třeba my venčíváme. právě v dešti. 🙂
aha, aha, já to zas tak nesleduju. dík.
díky - info předám, ale myslím, že kolegyně bude znalá, pohybuje se v kočičím světě už hodně dlouho, ale díky.
Vidíte, to mě nenpadlo, ale…….A myslíte, že by to na druhou stranu nenapadlo i veterináře? Ten potok , to zní logicky, že by tam vypustil někdo sajrajt. Kde bylo to třetí místo?
To už tady je - dávala jsem to na předchozí stránce s citací z článku.
No já si taky říkám, ale zas jestliže se vyskytnou takhle na třech místech podobné věci, tak ne panika, ale za zamyšlení to stojí. Nemíním nikam nechodit plovčit, to ne. Jen mě to zajímá
sama jsem si nesla deštník a celkově si připadala jako kokot😄.
……….hm……..
🤣
Ronja a Ph
dík, tak améba to byla. No a tak prostě nemůže to něco takovýho být? Píšou v závěru článku o mělkých vodách, potok mělká voda je, teď bylo na květen takový nepřirozený vedro, že to mohlo třeba klidně nějakej takovej i jinej sajrajt aktivovat.
Ne- e, to byl nějakej mnohem horší sajrajt a napadalo to mozek
Tak jsem to prověřovala a mám moc poděkovat za nabídnutou pomoc, ale kočenka je tak zatím vyplašená, že psy by storpo nedala ☹️ . S kočkama problém nemá, s lidma se lepší, ale pesani by byli moc.
Ad ta voda - napadlo mou drahou půli - pamatujete se na ten případ, jak v 60.?? letech?? 70?? nevím - umírali návštěvníci nějakého bazénu a pak se přišlo na to, že po rekonstrukci tam byla kapsa, kde přežívala nějaká všivá bakterie?? No a ona ta bakterie umí za určitých podmínek přežít i ve volný vodě - nemohlo to být tohle????? Počasí a koncentrace vody by tomu storpo napomohlo.
Moc díky Dublinbarzoji, řeknu jí to v pondělí.
A Mr. Charlie je krasavec!
Mno… celkem zajímavý, ne?
cituji:
Období bahnění pod širým nebem je pro chovatele extrémně náročné, protože musí i bez psa stádo ochránit. Proti predátorům si pomáhá dvojitým oplocením, což považuje za nejjistější řešení. Za drátěným pletivem je zhruba s půlmetrovým odstupem ještě elektrický ohradník. Problémy dosud neměl farmář s vlky, kteří se ve Žďárských vrších před čtyřmi roky usadili, ale spíše s toulavými psy nebo liškami. „Snažíme se o to, aby překážka byla skokem jen obtížně překonatelná,“ poukazuje farmář. Vlk by musel přeskočit oba ploty zároveň a překonat kromě výšky i vzdálenost. „Podhrabáním by se dostal do pasti mezi pevné pletivo a elektrickou síť,“ líčí Milan Daďourek. Kdyby nebyli v oblasti vlci, s náročnými bezpečnostními opatřeními by mohl skončit hned po bahnění.
Zajímavé, ne??? Je to z tohoto článku
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-na-pastvine-ve-zdarskych-vrsich-se-narodilo-kolem-dvou-set-jehnat-farmar-je-chrani-i-pred-vlky-40580631#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Asi to někteří umí??????
No to si nemyslím, že by se to mezi pejskaři za ty desetiletí, co se tam člověk pohybuje, neobjevilo.
Vážení - mám kolegyni, kočičí matku, které furt někdo hází přes plot nechtěné kočky. Už jich má sama doma pět. Teď jí tam přistála rezavá peršanka - nebo peršan. Zatím plašivé stvoření, tak neví zda kocour, nebo kočička. Kdyby někdo zodpovědný, kdo by měl podmínky, zrovna vyhlížel novýho člena domácnosti, ozvěte se, propojila bych vás.