Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 29.06.2026, 09:03:03
Nespala jsem, ale měli jsme se psem takovou hezkou chvíli.
To je hezký, to je hezký, takový momenty jsou hrozně intenzivní.
Ad Gratus - souhlasím, já tu trpělivost moc nemám a drahá půle má dodnes tiky, když se k tomu přístroji přibližuju, tak on se naopak vzdaluje, páč čeká výbuchy 😀
Maminka je blásen. Obdivuhodný, ale blásen. Ale aby v tom nebyla sama, já jsem si včera taky zazavařovala. jen v řádu o desítky míň. Rybízovku - ne s okenou, jak se praví ve filmu Proč, ale na Vánočky. A pak jsem udělala kýbl výbornýho jídla, který jsem v závěřu spálila. Taky výborný skóre. Dostala jsem chuť na ty okurky. My ešče nemáme, ale ty jsou na záhonku.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.06.2026, 01:20:55
není to hororový….podívejte…. babička mého manžela měla netopýra na půdě. A on na ni vždy čekával, v noci, když přijela z práce autobusem a letěl jí nad hlavou až domů. Není to hezkuý?? Je.
Rektalne sa da pretnut brusna aorta, ultima ratio riesenie.
děkuju Horsano. Já jsem ještě mezitím, pátrala dál a dostalo se mi těchto informací:
Tvrzení, že prasknutí nádoru a vykrvácení do břicha zvíře nebolí, je bohužel nebezpečný medicínský mýtus. Volná krev v břišní dutině (hemoabdomen) agresivně dráždí pobřišnici, což psovi způsobuje okamžitou a velmi ostrou bolest.Jakmile tumor praskne, dochází k masivnímu vnitřnímu krvácení a rozvoji hypovolemického šoku. Pes neumírá klidně. Kvůli ztrátě krve mu selhává oběh, tkáně přicházejí o kyslík a zvíře prožívá prokazatelnou paniku z dušení.Že pes právě vnitřně krvácí a prožívá kruté utrpení.
Vzhledem k tomu, že píší, že jde o nebezpečný medicínský mýtus, tak jsem si řekla, že to rozodím jako informaci dál. Tak nějak jsem si to, co píší myslela. děkuju za potvrzení. Jsem moc ráda, že jsem se tehdy rozhodla tak, jak jsem se rozhodla a svého milovaného Ešátora tohodle ušetřila.
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 26.06.2026, 14:39:59
To mi připomíná bývalou kolegyni Evu: “No tak mi to ukažte, ja vám to tady prohrábnu.” 🤣
Stála jsem v ten moment v kuchyňce, kde jsem se zavěsila zubama a topeni, aby,ch neřvala smíchy. Jednalo se o velvyslance , který přinesl dokumenty a ona je chtěla zkontrolovat. Všichni ostatní bleskurychle vyklidili prostor 🤣
A hodím to i sem , protože tady je logicky řidičů habakůk
POZOR, POZOR, POZOR, PRO ŘIDIČE - vím je ještě pro většinu lidí dost času, nicméně , někdo kupuje i v průběhu roku a hlavně na to pak pamatovat, při nákupu v aktuálním čase, protože takových webů, které se převlíkají za ofiko stránky a pak si tam v lepším případě připlatíte, v horším prtky a nemáte ani peníze ani známku, je poměrně dost . Takže si opravdu bedlivě zkontrolujte adresní řádek, protože vizuálně ty podvody vypadají stejně.
POZOR, POZOR, POZOR, PRO ŘIDIČE - vím je ještě pro většinu lidí dost času, nicméně , někdo kupuje i v průběhu roku a hlavně na to pak pamatovat, při nákupu v aktuálním čase, protože takových webů, které se převlíkají za ofiko stránky a pak si tam v lepším případě připlatíte, v horším prtky a nemáte ani peníze ani známku, je poměrně dost . Takže si opravdu bedlivě zkontrolujte adresní řádek, protože vizuálně ty podvody vypadají stejně.