Varaxi: A kolika lidem ubližuješ ty těma svýma blbýma kecama?
Víš, kolik lidí zabije kůň, pes, hroch? A nikdo neříká, že to jsou bestie. Když krokodýl pokouše člověka v zoo, bude někdo něco vyčítat tomu krokodýlovi? Nebo si lidi řeknou, hele, to zvíře nebylo zabezpečené. Případně, ten člověk lezl, kam neměl.
Nevidíš si na špičku vlastního nosu. Ale já jsem psychopat. To beru - jestli ty jseš normální člověk, tak já normální nechci být.
To, cos tu předvedl pár let zpátky, dokáže udělat jen bezcitný a manipulativní bastard. A doteď omluva žádná, co. Naopak kecy o tom, jak nechápeme srandu.
Víš co, vykládat vtipy o umírajících dětech lidem, kteří přišli o dítě, to není košer, chápeš to? Jo? Prošlo to tvou šedou kůrou mozkovou, máš-li jakou? A představ si - stejně tak není úplně vhodné vykládat vtipy o znásilnění a zneužívání obětem znásilnění a zneužívání. Protože to ubližuje, víš? To chápe i čtyřleté dítě, ale tobě to musí někdo vysvětlovat na internetu.
Takovýho jako ty jsem znala, sedí v base za čtyřnásobnou vraždu. Projevy stejné - naprostý pocit nadřazenosti a neschopnost elementárního soucitu.
Táhni zpátky do Ameriky, jestli jsi tam vůbec kdy byl, a neotravuj tady. Nech se kopnout sobem do hlavy, třeba se ti rozsvítí.
DO ZLATA ZARÁMOVAT, od prvního, do posledního písmenka.
Smutný je, že takovýhle chovanec to nikdy, jako jediný, sám bohužel nepochopí, takže se zbytečně člověk rozčílí, zbytečně ztrácí energii, protože takovýto chovanec to udělá zas a znova, v jiné formě. Zde víc, než milijounkrát platí, že
Šedou kůru mozkovou marno hledat, stejně jako to, že by se takovýto chovanec za své hnusné jednání těm, kterým ublížil, někdy v životě omluvil