A díky dámy!! To je supr informace.
A díky dámy!! To je supr informace.
Ježiš!!!!!
Já bych ty děti obecně zabila! 😀 😀 😀
Jak to ty rodiče můžou přežít??? 😀 😀
tak proto!!!
https://www.denik.cz/vesmir/kometa-220p-mcnaught-pozorovani-cesko.html
😀 😀 GRATULUJU A HODNĚ ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ A HODNÉ LIDI KOLEM SEBE!
souhlasím. A třeba Rumíček - na to taky nezapomínat - ocenil víc odměnu hračkou - pro něj tedy tím že si mohl žouželit balonek, nebo a to bylo nejvíc, se porvat o přetahovadlo -na to jsem ho musela převést, protože jinak měl tendence “útočit” Bubince na lalok 😀 😀 . Bubinka byla vlídná a místo aby ho, zmetka rozvernýho srovnala kobercovým náletem, tak jen čekala na záchranu 😀
Bambule, gratuluju ke, zdá se, vyrovnaný povaze ščastlivýho a spokojenýho ščenátka. Já to tady hltám plnejma douškama, je to moc hezký čtení. Pan Sirius bude - možná?? - malej profesůrek. ❤️
ble.
pardon, odeslala jsem to dřív, než jsem chtěla. Celý to mělo být
ble. a ještě o tom napíše knihu, páč nějak se prachy vydělat musí, že jo.
co ma ve zkratce PR =prestupek
přésně. A navíc neexistující 😀
No jasně, to chápu.
Na farmě, kam jsem jezdila já, měli králíci výběhy. Pro mě je prostě králíkárna pro sprintera málo, no.
A to je nápad! Nicméně furt ztráta času s takovýmhle jedincem. Nemá cenu na to reagovat.
Jasný, to byla takovej výkřik obecně. Mně je těch zvířat hrozně líto. Žijí ve vězení, v miniaturním vězení, nemůžou se proběhnout, samice furt nakrytý, roděj………. produkujou ☹️ Nejím králičí maso nejen z toho stejnýho důvodu jako koňské - jsou to moji kamarádi, ale taky pro tu hrůzu v jaký žijou a jak žijou……….. my lidi jsme prostě s prominutím xindl.
Mojí drahé polovině prý taky. 🙂
Snad nebude vadit, když sem dám tehle odkaz
https://medium.seznam.cz/clanek/tomi-forik-obr-mezi-ceskymi-brouky-nosorozik-kapucinek-budi-respekt-ale-cloveku-neublizi-285897#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=3&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=abtest316_podcastbox_recommend_varAA
On ho člověk tak často nevidí, ale dávám to sem kvůli té larvě, taky jsem nevěděla, ke komu patří (neničím je, nebojím se jich), je fajn vědět.
Tak nechoďte, teď momentálně prostě nechoďte, hnijte a pak pomalu čerpejte. A spětě, jak říká Sarah
Táta s mámou mě vlastně vždycky zpráskali z úlevy, že jsem přežila bez úhony
přesně tak. 😀 mám před očima scénku, kdy jdu domů s rozbitým a zakrváceným obličejem v oranžový bundě, která byla celá od krve - bo sníh to ještě zdůraznil, zazvoním, protože jsem opět ztratila klíče, máma naštvaně otevře, protože zas ty klíče…. a vidí tam toho rozbitýho trpaslíka, vyjekne a v úleku ty dveře zabouchne 🤣
edit - si tak říkám……….na co vlastně může vzpomínat moje sestra, která jako dítě byla hodná ???
😂
já se divím, že zrovna já jsem na tu zadel nedostala. Máma asi neměla sílu, nebo co, páč jinak já coby malej satanáš byla “bita, jak žito” . Což je hodně nadnesený, ale ano byla jsem průšvihář, chodila domů občas rozbitá z toho co, jsem provozovala, zlobila jak čert - zachránil mě až sport, jinak si myslím, že bych byla v problémech. A pochopitelně mě zachránila od průšvihů i máma, která ze mě některý věci halt musela “vytlouct” a filozof to teda nebyl 😀 😀 . a poctivě přiznávám, že z toho nemám trojma, naopak se tím dneska bavíme, protože jsem zastáncem, že jedna dobře mířená a včas načasovaná zkrátka umí divy.
Jo, jo přesně tak, prostě člověk už věci dělá dneska s určitým respektem. 🙂
Klid, klid nechte to vyhnít. Nic jinýho moc nejde. a radujte se z toho, že jste utekla.
To nesmíte říkat takovýhle věci, Buggyro, jinak si to přitáhnete k sobě.
a vyřiďte JEMU, že vaření je fajn, ale proti krmení syrovou stravou je to časově značně náročnější. Vaření a´t si nechá pro případy nouze právě.
Nenechte se vtáhnout do diskuze, kde jen druhá strana čerpá potřebné informace.
tenhle příběh “znám”. Myšleno, že jsem na něj narazila před lety, když ještě čápice žila