Aluška:Bude mi 57, 6 let už to nemám, jsem šťastná jak blecha a je mi fajn. Opravdu. Je fakt že můj gynekolog to všude dává k dobru. Beze jména samozřejmě.
A operace, nebo přirozený průběh?
Aluška:Bude mi 57, 6 let už to nemám, jsem šťastná jak blecha a je mi fajn. Opravdu. Je fakt že můj gynekolog to všude dává k dobru. Beze jména samozřejmě.
A operace, nebo přirozený průběh?
Pardon, já se velice omlouvám, ale tohle mě prostě napadlo při prvním pohledu na tu fotku 😀
NAPROSTO SOUHLASÍM!!!
Jsem z toho byla dost zaskočená a je to nepraktický oproti původní verzi. A ano, na mobilu úplně zoufalý teda, to jsem rovnou odpálila, že na to kašlu.
Je fajn, že jste jim napsala, otázka je, zda to někdo vezme v potaz? Mám Pesweb ráda, ale tohle je fakt nešikovný. Hodně nešikovný.
No moje kamarádka milá taky rozhodně nemá prostor se nějak pozorovat, má svého psa, psa maminky, koně, práci ……… ale dobře jí rozhodně nebylo a stále ještě není, ač je to dost dlouho už. A u té druhé ženy je to podobně. A bez léků to nejde. Nedá se říct, že je to paráda. Možná jde o to v jakém věku.
Tak to rozhodně nedělejte, pokud nemusíte, protože to je opravdu “pecka” mám ve svém okolí dvě ženy jako důkaz.
koukla jsem a na jednom místě píšou
Závratě a nevolnost – Mrazení po těle, nevolnost a závratě, pocit točení hlavy, to nejsou nejznámější projevy menopauzy, ale nejsou ani úplně výjimečné. Zmírnit je může opět změna životního stylu v čele s pravidelnou pohybovou aktivitou.
A vy jste říkala, že jste teď zimomřivá, že jo?
Jo, prosím. O to víc, že jsem se právě dozvěděla, že Rexík musí vypadnout do víkendu ☹️ . Někteří lidi prostě nejsou lidi.
Tady taky nic moc, v pondělí jo, ale………. to je jako nic prostě. V půdě chybí za ty suchý roky až 7 metrů vody ☹️
Sim Vás, přece byste jí nějaký listí nevěřila, to si tam dodala umělotinou, aby nás načtvala, že my ešče nic! 😀
Tak nejak to bolo
jsem ráda, že jsem si to představila dobře 😀
,Horsanooo? On nieje iba Ok. on je klustýýý 😀 a nebo má kožich po dědovi 😀 😀 😀
Halo? Haaalo??? FŠICI PĚKNĚ PŘESTANEME NĚCO DĚLAT A DRŽÍME CO MÁME A PŘÍPADNĚ SI EŠČE VYPUČÍME U KOLEGŮ, SOUSEDŮ A ZNÁMÝCH. Několikero pokusů nevyšlo, ale tenhle by mohl.
TAKŽE DRŽET, NEPŮŠŤAT, JÁ ŘEKNU FČIL MOŽETE PUSTIT!
A díky všem, kteří zkoušeli pomoci.
Jo, nedošlo mi - že už je jí blbě. No ale tak co prostě večer?
Blbej dotaz? Nepomohl by bílý jogurt -Holandia - jako start po probuzení?
Aj, to musel být pre Zoranka těžký úděl, těžký. Je hezký, že chce od člověka zachraňovat, pupik malej. A má teď svýho osobního ošetřovatele, to je výborný /teda nevím jak moc to hází vidle do léčby/ , naučí se tak tomu, že parťáci můžou být i pečující, to je hezký.
😂
Taky topíme
jestli jste dneska mocně ráno škytala, tak za to možu já. Musím teď po dlouhý době zase pravidelně jezdit do prasé autem /dneska výživnost sama - srna v lesích přes cestu, ještě, že si to v tom úseku hlídám a pak na dálnici madam levobočka, která mi to navíc švihla přímo před auto, zcela nečekaně, asi, že dva kiláky před ní jel kamion, tak si tam přejela radši s týdenním předstihem a pak už se tam pro jistotu usadila. No a já vždycky, když takhle sednu za ten volant, si vzpomenu na Vás, jak jste se taky rozjezdila.
Nám kvete - či asi kvetla??? ☹️ nádherně velká třešeň u domu, má vynikající chrupky - jestli to pomrzne, tak to budu teda smutná - ráno jsem škrábala. .
Kde se to vobjednává? že bych jako………pro sebe, když to jde tak rychle 😀
Bambulko, pampelišková princezno, měkkou trávu pod tlapičkama, tam za Duhou.
Je mi to líto moc, bojovaly jste obě skutečně dlouho a statečně.
Bambule moc díky za Bambulku, za to, že u vás našla milovanou náruč, lásku a zázemí, které ji nebyly zpočátku dopřány. Přeju hodně síly.
Mustalica
A mohol by aj metalovů skupinu založiť!🤣
děkuju šutříku za ty zkušenosti. I když bych byla, pochopitelně radši, kdybyste je neměla. ale jste fakt dobrá v těch reakcích.