Vím, že to není brouk, ale nechci zakládat zbytečný téma. Co mi to přišlo za novýho kolegu do kanclu?
Vím, že to není brouk, ale nechci zakládat zbytečný téma. Co mi to přišlo za novýho kolegu do kanclu?
Taky díkec!!
Ano, naše začátky sžívání byly skutečně těžké, ještě i dnes nastanou chvíle, kdy mu sdělím, co si myslím o něm a celým jeho rodu.
Pořád si teda myslím, že je to předražená kráva.
A vy - jste s ním spokojená?
Aha - díky, díky. Já právě si říkám, že aby z toho pes nenachladl na záda? Brala jsem to asi podvědomě podle plavek v celku, že to pak taky nedělá dobře na ledviny a zmiňovanej močák.
Můžu se zeptat, jako v tomto oboru naprosto nepolíbená? Ty vestičky a obojky - chladící- já bych měla strach, že psa chytnou záda, ledviny, krk…? Je to blbost? Podložku chápu, pes si na to vleze, sleze, jak bude chtít, ale studící obleček, nebo obojek?
Dík za zkušenosti, vysvětlení.
Já vím, že to je velká nadsázka, on je tokovej pan Mecháček, měkkoučkej, hodňoučkej.
Další “dešťová víla” jak Fatia!!
😀
Ne, mluví ze mne bledá závist. Já včera doufala, když jste psala, že už u Vás prší, že nás to taky štrejchne aspoň v noci, ale né, to ne, to si musí nechat Fatia! 😀
Jehehééé, vona má hrozný gezichty a polohy 😀
A to mi řikáš jako prooooč todleto?? Abys mi jako udělala radost,samozřejmě, že?? 😀 😀 😀
Tak ale to nás to teda lízlo fakt natěsnačku, kurnik - jááá bych taky prosila déšť.
Jen aby ta zima vyšla!!!! Furt jim to moc - min. u nás - nevychází, prej buřina, déšť a u nás 4 kapky v půlnoci a to bylo šécko.
Nespala jsem, ale měli jsme se psem takovou hezkou chvíli.
To je hezký, to je hezký, takový momenty jsou hrozně intenzivní.
Ad Gratus - souhlasím, já tu trpělivost moc nemám a drahá půle má dodnes tiky, když se k tomu přístroji přibližuju, tak on se naopak vzdaluje, páč čeká výbuchy 😀
JÁ NE! I když klimatizovanej je, bych radši doma byla. A budu v pááátek,v páátek!
v Domečku 24, ale venku!! 42!!! Včera teda, odpoledne.
Já venčila zloprcka
😀 😀 😀 ááá už se rozkoukal! 😀
Maminka je blásen. Obdivuhodný, ale blásen. Ale aby v tom nebyla sama, já jsem si včera taky zazavařovala. jen v řádu o desítky míň. Rybízovku - ne s okenou, jak se praví ve filmu Proč, ale na Vánočky. A pak jsem udělala kýbl výbornýho jídla, který jsem v závěřu spálila. Taky výborný skóre. Dostala jsem chuť na ty okurky. My ešče nemáme, ale ty jsou na záhonku.
Efe to je zase krása! Předs to, ž to není můj styl ,tak krása!
není to hororový….podívejte…. babička mého manžela měla netopýra na půdě. A on na ni vždy čekával, v noci, když přijela z práce autobusem a letěl jí nad hlavou až domů. Není to hezkuý?? Je.
to je hezký, to je hezký, to je hezkýýýý! Ondynoj mi taky nad hlavou se soumrakem v lese přelítla sova, bylo to takový……..mystický????
No však jde přece o tituly, ceny a tak, pes není tak důležitej, ne?👎
Horsana:Rektalne sa da pretnut brusna aorta, ultima ratio riesenie.
děkuju Horsano. Já jsem ještě mezitím, pátrala dál a dostalo se mi těchto informací:
Tvrzení, že prasknutí nádoru a vykrvácení do břicha zvíře nebolí, je bohužel nebezpečný medicínský mýtus. Volná krev v břišní dutině (hemoabdomen) agresivně dráždí pobřišnici, což psovi způsobuje okamžitou a velmi ostrou bolest.Jakmile tumor praskne, dochází k masivnímu vnitřnímu krvácení a rozvoji hypovolemického šoku. Pes neumírá klidně. Kvůli ztrátě krve mu selhává oběh, tkáně přicházejí o kyslík a zvíře prožívá prokazatelnou paniku z dušení.Že pes právě vnitřně krvácí a prožívá kruté utrpení.
Vzhledem k tomu, že píší, že jde o nebezpečný medicínský mýtus, tak jsem si řekla, že to rozodím jako informaci dál. Tak nějak jsem si to, co píší myslela. děkuju za potvrzení.
Jsem moc ráda, že jsem se tehdy rozhodla tak, jak jsem se rozhodla a svého milovaného Ešátora tohodle ušetřila.
¨