Dyk je na hlavu padlej, to nemá cenu s takovým … něčím…. diskutovat,už se takhle předvedl x-krát jako chovanec.
Dyk je na hlavu padlej, to nemá cenu s takovým … něčím…. diskutovat,už se takhle předvedl x-krát jako chovanec.
Přééésně! Na Broumovsku, kde si je místní naučili chodit si jak do cukrárny, páč se jakou dobu řvalo vlk, vlk ale nedělo se nic. Takže bydlet tam já a chtít chovat ovce, tak si je kuwa ale zabezpečím. A mám-li v hlavě víc, než jedno opotřebovaný kolečko, dojde mi, že kamera mi v tom rozhodně nepomůže. Zato mi pomůže v tom, že můžu dělat chudáka a mám to zdokumentovaný. Tohle by mělo být trestný, protože to, že ta zvířata trpí, to je čistě jen práce jejich majitele - to není chovatel, to je bezohledné hovado nemající nejen kousek mozku, ale ani citu, kdyby měl, má zvířata zabezpečená. Opět to jde na vrub člověka. Umožnil a podpořil vzorec chování. Tečka.
No fakt to ale vypadá, jako u našeho pana veterináře. 🙂 A nedivím se paní doktorový, že pana Pupika Otomilýho rozmazluje, to nejde jinak, nejde, von je tak děsně ňuňu. Obávám se, že bych ho asi nic nenaučila, furt bych ho jen ňuhňala.
enem esli.
Grejt sukces. Já mám děsnou radost, jak kdyby se to podařilo mně 😀 . Tím jak člověk jeho příběh zná a sleduje vývoj a prošel si s Tali v jiným směru podobnými zákrutami, ve smyslu, každý den jsme na stejné startovní čáře apod., tak člověk ví, jak pak takový posun- obří posun - člověka potěší. Je to ale trochu nespravedlivé vůči těm našim psům, kteří ……. jsou normální, že jo? Tam, kde to máme zadarmo.
kometa:Takže zvítězila přirozená inteligence? 🙂
🤣
No je taková zásada - robot se nikdy nepouští, když jsou tam psi samotní. Jeho případné zabití je prt proti tomu, když uklízí a pes dostane potřebu se vykadit……….. takže nikdy, nikdy, nikdy. 😂
Pipináááááááááááá, zneužitá , vovočovanááá, prtka roztomilá!! Bambule!! Je to s nim pořád čím dál tím horší!! Von je hrozně otomilej, otomilejší, až nejotomilejší!!!
Přijde mi, jak, když jste byli v “naší” ordinaci 😀 , stejně to tam vypadá, to asi není Praha, co?
No ne, malá ne, pokud bude vet zodpovědný, zjistí, že mu majitel příšel s neoznačeným štěnětem, měl by nahlásit tedy toho majitele-asi?? A úřady- háháhá by měli stíhat majitele, který by jim měl tedy říct, kde k tomu štěněti přišel, pokud by nechtěl mít problémy sám???? Takhle nějak???? Jen moje teze.
No… to záleží, žejo. Eši měli ve spolku zauříno? 🤣
Já mám zatím šécko malý a zelený a nebo to nemám vůbec. třeba mozek.
Odpusť bílý chlapče….
Jooo, jasně, chudera jste, největší!!! 😀
ale jestli mluvíte třeba o bossingu kolem žrádla………tak souhlasim, Tali bych někdy nejradši navlíkla rovnou svěrací, tu kazajku, ne plovací 😀
Hm a uvědomujete si, že tohle je šikana a bossing?
Okáčko, dám vědět, je to tenhle
https://www.lidl.cz/p/tronic-odvlhcovac-vzduchu-tle-200-b3/p100392803
nejlevnější , co jsem našla, má to tedy nádobku na vylévání, příp 30 cm hadici na odvod, lidi psali, že jsou spokojený, tak uvidíme. Není to na nějaký velký akce asi, ale pro můj účel to stačí a do bytu, - podle recenzí - určitě.
Bobčo - psala jste, že máte v bytě velký vlhko, s kterým bojujete. Včera nám vlítla voda do sklepa, objednala jsem v Lidlu obyč nejlevnější odvhlčovač, lidi si ho v recenzích chválí, psala jsem o něm kamarádce a vzpomněla si i na Vás. Nevím, jak moc a co, Váš důchod dovolí, ale kdyby ano - chcete, abych pak napsala, jestli funguje?
Já se chci - až bude čas a uklidní se to, se svým vetem domluvit, zda pro něj bude přínosný, když mu to namastím do emila, ne na papír v čekárně a on si z toho ty údaje vytahá.
Péct rohlíky rozhodně ano.
souhlasím.A ftip v budoucnu bude, až jim to někdo hackne, nebo se to rozbije a lidi nebudou vědět už, jak na to. Bez rohlíku se žít dá - a taky spíš má, protože lepek, ale když se to vezme obecně, nejen na rohlík, tak…………budou prostě v loji.
Proč se tváří jako úplně nejvíc týraný pes?
Tak to je snad jasný, ne? 😀 😀
Jo, jooo, Tali mě taky naučila provětrávat hlasivky 😀 . Ne, že bych to neuměla, ale bylo toho zapotřebí minimálně. Já si vždy dávala záležet na tom, že se psem komunikuju v tichosti -taky jsme za to na zkoušce byly vychválený. Ale Tali přišla ořvaná od zelených mužiků, takže tam, než jsem se dopracovala k tomu, že se může spíš mluvit, než řvát……tak to bylo něco. Umím to, ale jde mi to proti srsti, protože vím, že se dá fungovat jinak- pochopitelně něco jiného jsou nouzovky.