Aktuálně: 1 892 inzerátů281 804 diskuzních příspěvků20 119 uživatelů

Příspěvky uživatele

Zrzavci

Zrzavci
Zrzavci 04.05.2026, 09:04:41 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 04.05.2026, 08:45:56

Já vím, je mi to jasný, je to kouzlo okamžiku.  A musí to být úplně úžasný, tak tiše stát a pozorovat ty dva kretýnos, jak si hrajou. Mám ráda mezidruhový parťáctví. Je to zase jinej rozměr. 

Tak ten smrádek musí být vydatnej, ble 😀

Zrzavci
Zrzavci 04.05.2026, 09:02:48 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 04.05.2026, 08:42:07

No hej, možete a musite být spokojna, lebo to je vela roboty, čo ste urobili vy a aji on. 

je to úžasný zvíře.Ukazovala jsem ho kamarádce koňařce, byla u mě na návštěvě a říkala, že ho bude ještě kus - to mě překvapilo, přišel mi malý. Má pravdu? 

Jsem ráda, že se článek líbil, já si právě říkala, že takhle sesumírovaný to člověk uvidí jinak. Jen jsem tam - kvůli ohledům pro citlivější čtenáře, nedávala ty detaily těch šílených ran, takže v tom to sesumírovaný úplně nemáte 🙂 . Zoran, tak jako Fox má taky úkol, fakt. Stejně tak jako se ve mě všechno sevře, když vidím ty pvní fotky, tak pokaždý, když vidím, to kratinký video, jak se zvedl, tak mám prostě hroznou radost, to byl úžasnej okamžik, stejně jako ta procházka po klinice, před stěhováním, když člověk viděl jeho zvědavost. Člověk má prostě hubu kolem celý hlavy. A věřím, že i když u vás všech tam kolem něj na to asi není takový prostor na to, vmímat všechno, co se kolem něj děje a poposouvá, tak, že ty jeho pokroky i vám všem dělají radost. 

Fox je kašpar. Bláznivej rezatej kašpar, šécko, co je rezatý je kašpar a on má nadělno přehršel. Je to Váš osobní kašpar.

Tenhle pocit vzpomínání jsem měla u naší Bubinky, vždycky když se tak zvláštně zamyslela, přišlo mi, že čeká na svého původního majitele. Byla z útulku. U ní jsem to měla hodně často a silně. U té první vůbec, to byla životní ranařka, která brala věci tak, jak jdou, ale tahle druhá  - často mi to přišlo líto - kvůli  ní, že pořád, pořád čeká. Že jí u nás je dobře, raduje se, má kolem sebe smečku, nás, výlety, vycházky, hraní, mazlení, ale……..že pořád věrně čeká a já, ač bych moc chtěla,  jí to nedokážu nahradit, nebo jak to říct. Ale…..kdo ví, co jim běží hlavou, třebas Fox spřádá plány, jak uloví tu babu, co je za kopcem, nebo ešivá nedostane tu druhou, co je u vesnice za polem…… 😀

Zrzavci
Zrzavci 04.05.2026, 07:40:28 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 01.05.2026, 08:12:40

Hm, vcera som sa cosi ako psychicky zrutila.

Nastastie vecer prisiel Fox

Jo, je to tak, jak jsem říkala, Fox má svůj úkol.

Najuzasnejsie je, ze sa hra s Gustavom.

Natočit, natočit, na-to-čit! A co Gustávo Tény na to?

Zrzavci
Zrzavci 30.04.2026, 14:27:27 xxx.xxx.226.6

ono se to dost prodraží a tím pádem je to i neekologický.

to nahnání stáda do stodoly?

Nebo ten plot? 

asi jsem se ztratila

Jestli ta stodola - tak … to si myslím, že by to asi tehdy nedělali, zbytečně, když tady navíc vlci nebyli. Neekologický v jakým smyslu?

Jestli ten plot- když si na to může troufnout jedna osamocená ženská, kdy jí to navíc pomůže právě ta dotace ten plot zařídit, tak to asi neekonomický nebude, byla za ty dotace ráda. Tak jako tak oplocení mít musíte a za mě dneska i bez ohledu na vlka. Nechtěla bych, aby mi moje ovečky vzala nenechavá ruka. takže bych tam taky měla psa-psy a pak to pořádný oplocení potřebuju. Potřebuju ho i proto, aby mi - jako sousedovi na chalupě , ty ovce tím nedostatečným plotem nechodily na výlet (jako jsem mu už dvakrát odchytávala ovce na koleji)

edit - jestliže jsou peníze na dotace na určitý segment vyčleněny, tak pak proč by měly chybět?  To by se pak neměly brát třeba ani dotace na vytváření tůní, deregulaci toků a tak, ne?

Zrzavci
Zrzavci 30.04.2026, 13:47:15 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 30.04.2026, 13:16:29

Milá Bailey,

souhlasím, jsi nesmírně šikovná, protože jsi toho za tohle ráno stihla asi 10000x víc, než já. A já Ti přeju, aby se brzo našel někdo, kdo tohle ocení a bude mít potřebu mít tak šikovnou pejskovou doma.

Zrzavá

/Chingis - jsou Vaši svěřenci někde nabízeni? /

Zrzavci
Zrzavci 30.04.2026, 10:09:37 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesakm z 30.04.2026, 00:48:23

No byla řeč o malochovatelích, tedy pár kusů. Když jsem byla malá, jezdila jsem na farmu, tam se ovce na noc vždy zavíraly, a neměli jich jen třeba deset, bylo to celkem stádečko, ale vždy se na noc zahnalo do stodoly. Tak to asi tehdy šlo a dneska to nejde? 

Zrzavci
Zrzavci 30.04.2026, 10:07:10 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.04.2026, 09:52:41

To jste měla ještě dobrý. Mám kamarádku, velmi odolnou to ženu a vychovávala evidentně velmi odolné děti….. byly jsme si i s její tehdy opravdu malou dcerou sednout na chvíli na kafe, druhé ešče menší dítě bylo v kočárku. Seděly jsme u stolečku, malá se svezla na zem pod stoleček. Matka neřešila, že se dítě váli po zemi, kde  se může válet leccos, vedla děti ke spartánské výchově… možná až moc…. uprostřed hovoru, kdy ona zlehka pohybovala kočárkem, aby to malé robě v něm spalo klidně dál, se zpod stolu začalo ozývalo lehké kňourání. Dítě bylo poučeno, že se má chovat slušně a nespratkovat….. kňourání neustalo a pak se nebohé dítěto ohradilo. Neb matka zlehka přejížděla tím kočárkem přes na zemi bohatě rozprostřené kadeře své dcery. Myslíte, že se jí ta matka Herodes omluvila? Nikoliv, upozornila ji, že si má na své vlasy dávat pozor 😀

Zrzavci
Zrzavci 30.04.2026, 10:01:35 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 29.04.2026, 18:15:51

Nenenéééééé, nenenenene.

HIL-FE!!!🤣

Zrzavci
Zrzavci 30.04.2026, 09:41:40 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 30.04.2026, 09:01:33

no jo, není nad domácí koblihy 😀 😀

Teď má Taliprtka ráj - mám složený hnůj na zahradě 😀 . vždycky když tam zamíří, nechám ji zajít za roh a pravim: “Já tě vidííím, Taliprde, vidim tě, víš? Vidim Tě, i když Tě nevidim!”

Zpoza rohu vyjde zpruzelá flekatůra a v očích má nápis - “Seš kráva!"

😂

Zrzavci
Zrzavci 30.04.2026, 08:34:04 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.04.2026, 06:05:53

U nás taky fučelo a byla ziminka, byla jsem ráda, že mám mikinu i bundu s kapucí. ale svítí, furt svítí. A …neprší. Ventusky mi slibuje, že v pondělí něco málo spadne a v úterý a středu by toho mohlo být trochu víc. Tak doufejme, že se to nezmění.

Zrzavci
Zrzavci 30.04.2026, 08:30:28 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 29.04.2026, 09:31:43

no, mě to přijde divný,  psy převážím v kufru - kdyby byli na sedačce, budou v bezp. popruzích a ne přivázaný takhle jak koza.

Zrzavci
Zrzavci 29.04.2026, 14:32:46 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 29.04.2026, 14:00:51

🤣

Zrzavci
Zrzavci 29.04.2026, 13:36:11 xxx.xxx.226.6

A dotaz? Nevíte někdo, co je špatně, že se mi odkazy z youtube od Horsany potom nezobrazí? Bez nich ten článek nebude to vončo.

Zrzavci
Zrzavci 29.04.2026, 13:34:55 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 29.04.2026, 12:53:59

Jo, je to velký rozdíl, pokud jste doposud vlasáče neměla, člověk si to nepředstaví. Můj první pes byl mopík - jako má Doron Framíka, ale v malý přízemní verzi. Jsem dnes ráda, že mám holoprtky. Myslela jsem si, že na stáří přesedlám z vižly na pudloše. Nejspíš ne, protože když u nás občas byly návštěvou dvě pudlí dámy, osvěžilo se mi, kolik bordelu vlastatej pes domů přinese, což jsem úspěšně vytěsnila.  Já jsem třeba v době, kdy jsme bydleli v paneláku nechtěla drátovanýho psa - vižlu nebo fouska, protože ve městě je tak hnusnej bordel, že jsem nechtěla, aby ten humáč, kde lidi plivou, vyhazujou hnusy a neuklízí po psech, nosili domů. Ač člověk utírá tlapky, tak na tý drátěný srsti to je jinčí , než na hlaďákovi. Taky kamínky ze zimního posypu a ten prach z nich…. to je lahůdka. Tady na vesnici už je to jinačí, to je prostě přírodní špína, to mi neva. 

Zrzavci
Zrzavci 29.04.2026, 13:22:36 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 29.04.2026, 11:12:22

Jsem si to našla ☹️ Půjde s tím něco dělat?

NO a šla jsem sem slavnostně napsat, že článek už mám skorem hotový a chtěla bych ho vypustit do světa v pondělí.