jeditiiii, já na tohle nadělení neumím říct něco normálního, pupíci majinkatý, otomilý……..🙂
jeditiiii, já na tohle nadělení neumím říct něco normálního, pupíci majinkatý, otomilý……..🙂
To mi připomíná bývalou kolegyni Evu: “No tak mi to ukažte, ja vám to tady prohrábnu.” 🤣
Stála jsem v ten moment v kuchyňce, kde jsem se zavěsila zubama a topeni, aby,ch neřvala smíchy. Jednalo se o velvyslance , který přinesl dokumenty a ona je chtěla zkontrolovat. Všichni ostatní bleskurychle vyklidili prostor 🤣
Nebyli to řezníci? Můj otec se vždy chlubil tím, že si kupuje výbornou sekanou od Píče 😀
Vypadaj jak po výbuchu granátem 😀
A co takhle:
“Dobrý den, já jsem Prokop Buben.”
"No, tak si ho zaplaťte."
No tak, jak se nám asi venčí. No na managera. Na kravaťáka. Proč? Páč místo jazyků kravata 😀
Tak to snad vadí jen při návštěvě hospody, ne?😀
A hodím to i sem , protože tady je logicky řidičů habakůk
POZOR, POZOR, POZOR, PRO ŘIDIČE - vím je ještě pro většinu lidí dost času, nicméně , někdo kupuje i v průběhu roku a hlavně na to pak pamatovat, při nákupu v aktuálním čase, protože takových webů, které se převlíkají za ofiko stránky a pak si tam v lepším případě připlatíte, v horším prtky a nemáte ani peníze ani známku, je poměrně dost . Takže si opravdu bedlivě zkontrolujte adresní řádek, protože vizuálně ty podvody vypadají stejně.
POZOR, POZOR, POZOR, PRO ŘIDIČE - vím je ještě pro většinu lidí dost času, nicméně , někdo kupuje i v průběhu roku a hlavně na to pak pamatovat, při nákupu v aktuálním čase, protože takových webů, které se převlíkají za ofiko stránky a pak si tam v lepším případě připlatíte, v horším prtky a nemáte ani peníze ani známku, je poměrně dost . Takže si opravdu bedlivě zkontrolujte adresní řádek, protože vizuálně ty podvody vypadají stejně.
Když ten detail k tomu přímo vybízel 😀 Jen jsem chvíli váhala, ešivá jo, nebo ne 😀
Sarah - ještě něco mi pomáhalo - kokosový olej. Nebyla jsem schopná se toho v tom krku zbavit, odcházelo to a vracelo se. Přemýšlela jsem , jak tu zrychtovanou sliznici od kašle a škrábání hydratovt a pak mi přišlo na mysl, že kokosák je moc šikovná věc, min. 3x denně jsem si trochu vzala, pomaličku nechala rozpouštět a padat do toho krku, aby se to tam jakoby drželo co nejdéle. To byla úleva!! On je antibakteriální a antivirový, hydratuje.
Taky tak.
ach bože!🤣
A jako kafe v nose, nic moc teda
necháme zlikvidovat chovatele
kým?
Sarah - ono to asi bez toho dochtora nepůjde…. tenhle sajrajt už tu nějakou dobu je, taky jsem si to jela a skončila jsem posléze v betli. Unavená jsem spala třeba 12 hodin, bez horečky, zpočátku to vypadalo, že to půjde i bez doktora, ale pak přišla ta únava, pila a cucala jsem Vincentku, dávala si domáci pampeliškovej sirup a jako vždy bojovala se svým kámošem Acylpošem - je hezky protizánětlivej.
Máte šanci jít k doktorovi?
Z vedra , nebo z nemoci?
zkoušela jsem i éro letí, nemá děti, ale nic…
musíte odejít na druhý konec místnosti a při té říkance se proti němu rozběhnout.
Je to smutný, smutný, smutný, přes ten krásný věk a přes to, že i po tolika letech jste pořád v kontaktu.
Já huž jsem včera byla zralá jít do postele, tak jsem zareagovala tak v rychlosti, ale tohle vnímám taky tak.
Chybí mi Megi. Vím, že má svých starostí dost, že sem i tak občas zavítá, ale už to není, co to bývalo. Myslím, že to, co tu na sebe dokázala prásknout, by nepřiznal nikdo jiný.
Chybí mi Espiro a Inspektor Pišišvor. Těch lituju asi nejvíc. Myslím, že odešly, protože se jim nelíbila zdejší atmosféra a nepřišla jim ta diskuze přínosná.
Pro slepice mám zatím nachystaný jen kaseról - je ale s růžičkou. Růžovou , ble 😀 černou na kastrolu ale nedělaj asi. Ohaři moc z talířů nejedli, páč když vidím, jak Rumouš je schopen blemtat loužičky, či Tazimíra mi přinést x dní starou nohu z mršiny, tak ne-e, to až ted, když je myčka. Že třeba jim dám z talíře zmrzlinu, nebo palačinku. ale jedí teda často ze lžičky, to umí i vohráblo Taliprdnice. To mají rádi, vědí, že ze lžičky je dycinky nějaká echt dobrůtka.