Možná jen není administrátor momentálně na příjmu? nebo myslíte, že se to řeší automaticky?
Možná jen není administrátor momentálně na příjmu? nebo myslíte, že se to řeší automaticky?
jo a ad ta fena staforda v tom autě, může mi někdo říct, proč ji tam ta čouda přivázala navíc na vodítko?
Achpsíbože, já bych trestala, až bych brečela.
Nijak. Ba naopak. Páč bezmozci si budou moci pořídit tu nejmenší čibabu na světě, modrýho frbula s nosem místo mozku………….protože nikdo jinej to nebude mít.
Čímž ale neříkám, že s tím nesouhlasím, naopak, je dobře, jestli se s tím konečně začně nějakým způsobem něco dělat - zatím jsem to nečetla dopodrobna, tak nevím, zda tam nejsou nějaký koniny.
To jsou opravdu ti lidi tak vypatlaní,
se smutkem v srdci Vám musím sdělit, že bohužel je to tak.
A každýho takovýho vypatlance, bych do toho auta zamkla taky, ať si užije. Však slečinka říkala, že ještě není takové teplo, ne? Tak ať si tam pobude.
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
UŽ JE TO TADY!
UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!
UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!
Věřím, že radost je veliká.
Já jdu se zpožděním gratulovat k první bezstopkový procházce. VÝBORNÝ JSTE, VÝBORNÝ!
No s rezervou - vidíte pak, jak se to šíří , spousta lidí to vezme za svý, že to tak skutečně je, a půjde to nejen proti zdravýmu rozumu, ale i proti těm šelmám.
flexina
ježej se mi chlupy na zádech!! V takový koncentraci psů a lidí bych na flexině neměla ani svýho dokonalýho pana Rumíčka, to je prostě idiot.
Fenky a lidí je mi moc líto, ona si to ponese celý život - nejspíš - takže skončili asi s výstavama, s případným chovem, pokud plánovali. Zažalovala bych to hovado, že by mu zbylo na suchej rohlík tak leda. Platil by jak mourovatej.
Hele, ono to fakt chce nějakou rozumnou míru. Jak co se týče vlků, tak co se týče té ochrany domácích zvířat.
No bať, to si myslím taky. Jen si prostě myslím, že třímetrový plot není žádný požadavek, nebo doporučení. Nevím, zjistím si to.
Ta chovatelka o které mluvím, je žena, sama žena, žena padesát plus, žijící na samotě, chovající skot , dokonce geneticky podstatný skot, má dva čuvače. Tedy přesně vše, co zmiňujete krom toho, že by byla stařenka, to ne, ale pak si zase nedovedu představit staříky mající stádo, protože k tomu chovu patří i fyz. náročná práce, tak to si myslím, že staříci, kteří nevládnou , tak asi neobstarají to zvířectvo obecně- no a teď k radosti té chovatelky bude i plot. Což je právě plus v té kombinaci s čuvačema. Ty nepustí ven a vlky dovnitř. Dotace na to jsou, chovám-li tak bych prostě zvířata měl zabezpečit a mít pro ně zázemí, však to říkáme i psů, koček, koní……tak tady by to mělo být taky, ne?
Šupák přes tenhle plot podle mne neprojde /za mě, by to bylo, ať mu pes klidně tu zadnici natrhne, na cizí pozemky oplocené se bez dovolení co? Neleze, a každá pastvina je trochu oplocená. / Taky si myslím, že to nebude plot hyzdící krajinu - si zjistím.
Nicméně…….zase se mi potvrzuje, že věci často běží tak jak mají, páč kdyby to vyšlo u nás……. nebylo by to o tom, jak dobře je, že našel současný domov, protože tam, tam je platný mhonem víc, než u nás, tam je ho opravdu zapotřebí. A je jedináček. což se hodí, žejo .
No, jsem zvědavá, co se ohledně toho plotu dozvím od toho, kdo ho momentálně staví a to podle pravidel dotací, myslím, že ty tři metry bude nějaký přehnaný - ani ne tak požadavek, jako UL.
Zas - jsem-li malochovatel, tak asi nemám problém stádo dát na noc do bezpečí?
Kdyby si chtěl někdo poslechnout - já jsem zatím v první třetině, během obědové pauzy, ale v zásadě se shodnu (jen v těch školkách se liším tím, že já která si svýho psa během štěněčích hrátek ohlídám, tak já pro sebe v tom přínos vidím, ale pro člověka, který má prvního psa, to ano může být past , stejně jako nekontrolované řádění na trávníku mezi paneláky s bandou psů, který má nahradit vlastně venčení, skončila jsem prozatím u chůviček, kam se odbočilo, ale s tím taky souhlasím)
https://podcasty.seznam.cz/podcast/psi-podcast-psichologie-cz/podcast-109-druheho-psa-si-poridte-kdyz-je-tomu-prvnimu-alespon-6-let-pavla-kamradova-589364#dop_ab_variant=3&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
jsem zvědavá, jak to bude dál, až se k tomu dostanu teda.
Já jsem za to moc ráda, on je fakt takovej pohodáříček. Zdá se, že zapadl. Mě moc mrzí, že to nešlo u nás, skvěle by doplnil ty dva. Zas takhle bude jedináček, bude mít skvělou péči.
Tak už nehledá! Včera jsem to nestihla sem napsat, za což se omlouvám, psala jsem všem, kteří projevili zájem.
Zdá se, že Rexíkovi se povedlo najít moc hezký nový domov. Odjezd byl trošku “dramatický”, ale konec dobrý, všechno dobrý, i se mi podařilo vyřešit problém s neexistujícím očkovákem, takže šécko cajk a Rexidlo si může užívat novýho života, spousty procházek, aktivit a společnosti. Hepí end jak vyšitej.
Já sem dám odkaz z trochu jinýho soudku:
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-aljona-stihla-utect-pred-ruskymi-bombami-i-se-150-zviraty-40574378#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Musím říct, že před lidmi, kteří neutekli a žijí tam nadále smekám. A před těmi, kteří se starají o ty, kteří zůstali opuštěni, smekám hluboce. V komentářích pod článkem je odkaz, který někdo dohledal - přímo na stránky té paní a její účet. Kdyby někdo jako já, preferoval přímou pomoc,
Jo , tak nějak si to asi představuju, zeptám se o tom víkendu, když nezapomenu, jak jak je opakovaně ten třímetrový plot lidmi pořád zmiňován, působí to na mne, jak kdyby to měla být třímetrová neprůhledná bariéra z prken, sloupů, nebo tak něco. A nikde jsem nic takového neviděla.
To je fakt. A šlo by to asi korigovat povelem “na místo”,
no a máte řešení. Vidíte ona kontrolovala čistě jen pohyb, nemá toho člověka načteného, nemůže mu věřit, střeží - dělá to, co má, co se po psu vždy chtělo, nedělá naopak vůbec nic špatného. To není omluva pro Vás, protože Vás člověk tady odsud “zná” a bude proto shovívavější, vůbec. Je to o tom pochopení jednání psa. Pes prostě logicky hlídá svoje - Vaše, je to jeho úkol. Paní neznala, co o ní může vědět, jak se paní zachová, zda jí může důvěřovat…- ostatně ani Vy to nevíte 🙂 Jestli jsem dobře pochopila, ona nevyjížděla, jen ležela vrcčela? Pak dělala svou práci, ,varovala, nic víc.
Al je tady evidentne kvuli tomu, aby pomohlo vyhladit lidstvo😀😄
😀 naprosto souhlasím. On ten teroš…………je prostě teroš.
Šutříku - na druhou stranu - byla bych k sobě i Bonnie chápavější - tohle je situace na kteou jste ji ale nemohla moc dobře připravit. Jak? Sdílet pelech s někým úplně cizím? Mně to nepřijde úplně překvapivý, pinč prostě má nějaký nastavení, hlídá. Ona dělala svůj úkol dobře. Byla v cizím prostředí s cizím člověkem - byla prostě ostražitá. (navíc možná utavená z výletu? To se pes taky kolikrát chová trochu jinak- můj nejhodnější pupíček, děti milující Rumíček, když jsme byli na psím táboře, poslední den, kdy ti psi toho už fakt měli tak trochu plný brejličky, seděli jsme u chatky a přijel do druhé půlky tábora nějaký dětský kolektiv. Děti pobíhaly, ječely… a vždycky když někdo proběhl kolem naší chatky, tak Rumoušek hudral. Nejdřív mě to taky zaskočilo, ale pak mi to došlo, chtěl mít svůj klid, potřeboval ho - pospával tam - a měl na něj nárok. To, že je přirozený, že tam děti lítaj, ten pes prostě nevnímá, chtěl si spinkat a ne, aby ho děti budily 😀 😀 , tak šel do chatky, tam si odpočinul a bylo to.)
Můžu se jako neználek zeptat jak je to s těmi třímetrovými nařízenými ploty? To je nějaké nařízení?
Ptám se, proto, že moje velmi dobrá kamarádka má dlouholetou kamarádku, jenž nyní dostala na základě řádné žádosti dotace na instalaci plotů a nic takového dělat nemusí. Já se ještě o víkendu zeptám na podrobnosti, ale přijde mi ta třímetrová výška , trochu divně???