No jako já se taky začla hystericky hlídat poté, co jsem zažila na sjezdovce pár takových vymatlanců, že by mě to nikdy nenapadlo. Mám psy, odpovědnost za ně a nechci se kvůli dementovi připravit třeba o možnost chodit se psy přírodou, krajinou.
No jako já se taky začla hystericky hlídat poté, co jsem zažila na sjezdovce pár takových vymatlanců, že by mě to nikdy nenapadlo. Mám psy, odpovědnost za ně a nechci se kvůli dementovi připravit třeba o možnost chodit se psy přírodou, krajinou.
No………… tak jako asi teda komentář netřeba, to přece není ale možný, že jsme to dopracovali, až takhle. Tohle jsou přece elementární znalosti, jako oběh vody v přírodě a tak.
Plkům na internetu ne, to opravdu ne, ale deviantnímu chování ano. Možná proto, že znám internet trochu do hloubky a na druhou stranu si ho pamatuju v době, kdy byl relativně normálním prostředím. A tím to pro mne končí. I proto, že některé detaily z téhle debaty mě vedou určitým směrem. A pokud by to tak bylo, pak je za mne zbytečné, abych tímhle ztrácela čas.
tak mám zatím štěstí, že kolem mě jsou tak nějak normální lidi.
Jedna, tedy už třicátnice, mu povídá, tak to máš dobrý, to máš 80 -90 vajec za den.
e???? jako nene, tohle si přece člověk nemůže myslet??????????????????????????
🤣
naložit a něcím přiklopit…………by si musela chudera připadat, jak při přípravě na nedělení oběd 😀 Já myslím, že si tam s ní Doron sedla a povídala jí. Pohádku třeba, o ošklivém káčátku 😀 . Ne jsem fakt zvědavá, jak toho docílila a pak jak ji držela -sama? - při tom ošetřování noženky.
tak jasně,já taky zatím bez toho masa nedokážu být, ale jde o to, uvědomit si a pak vybírat, odkud. Z jakých podmínek. Když už nám to zvíře je k užitku, zaslouží si důstojný život a pak smrt. To asi jedno z nejdůležitějších, je ke konci toho videa.Ano vím, je dlouhý, ale stojí za to. Vede k tomu, aby lidi použili tu vycpávku co mají v mozkovně, aby se zamysleli, aby si uvědomili, že je to živý tvor, se svým vnitřním životem, vnímáním světa a bolesti, se strachy, empatii, že dokáže vnímat mnohem, mnohem víc, než si u něj dovedeme představit. A že kdyby teď najednou - lusknutím - slepice zmizela z našeho světa, tak máme ale kuwa velkej problém - v potravinářství ale třeba i v medicíně - to , kdo z nás ví? Já ne. Franta Jouda z vedlejší vesnice, kámoška z Prahé, určitě ne. Měli bychom se naučit být těm zvířatům zatraceně vděčný, nejsou to jen TA ZVÍŘATA, jsou to bytosti. A nejen slepice, všechna zvířata, která využíváme.
Poslouchám dál a ono je to obecně dobré, aby to lidi slyšeli, nejen ti, co chovají, aby lidi věděli, uvědomovali si, co těm zvířatům způsobujeme, od šílenýho chovu v klecích velikosti papíru A4, až po to, že co s kohouty, že zabíjíme zbytečně slepice, mladé, jen proto, že momentálně nenesou………..
Jak jste ji tam tak dlouho udržela? Vůbec si nedovedu přestavit, celej ten zákrok. Gratuluju. A …vlastně si taky nedovedu představit, jak kradete piliny 😀
Já myslím, že to na poslechnutí vůbec není špatný.
V tomhle je ohaří výhoda, oni teda taky padnou po odjezdu dotyčnýho, kdo byl na hlídání, nebo návštěvě, páč jasně, je to vytržení ze stereotypu a doplnění soc. kontaktů, ale přišlíka, hlídanýho, nebo návštěvu, berou celkem za svý. Jen Tali mívá obavy, nežárlí, to ne, ale bojí se, aby se něco nezměnilo pro ni, nebo jak to správně popsat, ona s tím psem funguje, ale je vidět, že to vnímá. Proto nechci teď už měnit počet . A třeba Bubi zwei, když v začátcích, když u nás bydlela, když někdo přijel - a vlastně..asi to nemuselo být ani se psem - jen většina našich návštěv je psích - tak bylo vidět, že se bojí - ne psa, ne lidí, ale toho, aby ji neodvezli, jak odjeli, byla zase v pohodě a hodně veselá, že to dobře dopadlo 🙂. Zvláštní, když to teď tak píšu, vždy jsem u ní měla pocit, že čeká - na toho svýho milovanýho páníčka, že si pro ni přijde, přes to, že nás měla moc a moc ráda, no a zároveň se bála, aby ji odtud někdo neodvezl. Omlouvám se za OT, to jen, že se mi seřadily myšlenky, toho si nevšímejte.
hehehe, a to máte za to, že tady vykřikujete, že jen teta! Héč, héč 😀 😀
Takže bude štěně???
ta animace je AI, to je jasný, ale je to prostě ilustrace příběhu. Já jsem jen nakoukla zase, páč nemám tolik času, ale za tu dobu co jsem viděla, padly dobrý informace, který člověka , který kouká na slepici, jako na oběd, toho to celkem dost obohatí a kdyby to viděl někdo, kdo chová z neznalosti, ale je hodný - mám takhle kolem sebe - v blbých podmínkách, bude se posléze na ta zvířata koukat taky jinak a to je myslím, účelem ?? Vy profesně víte víc, my běžný lajky si z toho vezmeme a to je dobře.
Teď se zeptám na tu šišinku /asi odtud vlastně, jak mě tak napadá, pochází označení hlavy šíša?? 😀 / - vzhledem k tomu, jak ona slepice mnohem víc reaguje na denní rytmus, mnohem víc, než člověk, nemá ji nějak víc vyvinutou - nemyslím velikostí, ale funkčností. My ji totiž tolik neposoucháme.
Acher!! Jsou boží oba!!
To se mi to bude spát!
Oprava - nebude se mi to spát, viděla jsem fotky s Beníkem ………. budu se smát ešče v peří! dobrou.
Tak vidíte Orionko, jak to má každej jinak. Já zase hodně, hodně nemám ráda, když se lže. Nemám na to sice písničku, jako Vy, protože českou hudební scénu moc neznám, ale jen pořekadlo, říká ho tatínek Petra Bajzy, když do něj řeže, jak hluchej do vrat: “Kdo lže, ten krade, do pekla se hrabe.”
Leč ono to lhaní tady do pléna, je vlastně až to poslední, protože je to směšný. To značně podstatnější, co zdejším čarodějnicím, jak nás nazýváte, vadí, je to, že pan N - asi že Nenormální?? - je schopen se navážet do obětí sexuálního násilí, střihat tady pedofilní ftipy a přát lidem to nejhorší. Je s podivem, že ač jste tehdy v té debatě byla, tak to jste tehdy nepovstala s praporem na barikádě, jako povstáváte nyní a nebránila ty , kterých se ta jeho hnusoba, týkala. Dvojí metr, Orionko, dvojí metr. Škoda, no, čekala bych od ženy větší pochopení pro ty, kterých se takový hnus týkal. Pro mě velmi nepochopitelné. Protože sexuální násilí na ženách a dětech je opravdu hnus.
Poslechnu asi “Zase Anonyma” a nechám to plynout.
P.S. vlastně, vidíte, jednu písničku o lhaní bych měla - je teda německy. Od Štajnů. A strejda Tilda tam zpívá o tom, že lže tak, že mu už nikdo nevěří, že si nevěří už ani on sám sobě 😀 😀 😀 Tak to se asi taky dost hodí.
Mě nijak nezaměstnavá, to se nebojte. Když nebude lhát, nebudu se bavit na jeho účet.
To mě spíš, popravdě, zaměstnává vic myšlenka, jak to přijde, že mu Vy děláte tak zanícenou advokátku. Ale pochopitelně, to je Vaše věc, takže se po tom nepidim, ale hlavu si stim lámu, to ano.🙂 Ale lepší než aby má hlava meldovala nad politikou, nebo tak nějak. Tohle je odpočinkové meldovaní, kdy si sama pro sebe odhaduju důvody. Něco jako sudoku v tramvaji.
zvlášť když o munici tu vůbec nejde, i když tím obrázkem zase jen dokazuje to, že nic z toho není pravda. - ale uvědomila jsem si, že jedinec tohoto druhu, trpící tím, čím trpí, nemá vůbec šanci si to uvědomit. Nedochází mu, že je ostatním pro smích.
Máte zvláštní nadání udělat ze sebe ještě většího hlupáka, než jsme doufali.
jo, u tý pětky je psáno, že dívat se můžou i psi, kteří nesoutěží - v rámci socializace. to je divák.
však to není jen o malinách, to je o soutěži a že tam maliny převažují, že NO nemá takové zastoupení - proto jsou tam i ti ovčouni.
i video ze soutěží. To byla teprve pecka!
Si pamatuju, když se tady objevovaly první zmínky o ringo soutěžích, jak člověk koukal na ty záběry.