No jo, ale Vasil, Vasil je diagnóza, stejně jako Taliprdnice 😀
No jo, ale Vasil, Vasil je diagnóza, stejně jako Taliprdnice 😀
Já jsem taky spíš psí, proto jsem měla kk těm psům dvě feny z útulku 😀 a teď tu pomatenou flekatou. Obě předchozí Bubrdle byly v pohodě, přesně, jak říkáte - když zjistily, že to na mě nefunguje, tak pohoda, spoleh a udělaly co mi na očích viděly, ale todle flekatý nadělení, který to má v hlavě pohrkaný od malička a ještě před nedávnem- cca dva roky zpět - to bylo pořád každý den začínat znovu a znovu a znovu a až teď si to nějak posedalo, tak s ní opravdu nic není jistý, ona za to nemůže, to člověk ví, ale……… někdy byste ji zabili 😀
Přesně takhle to dělám taky.
A jak tak koukám na to, co píše Sarah…. feny prostě záškodničej, se psem to vypilníkujete do dokonalosti, fena má občas vlastní názor.
Ano - máme povedl SÁM/SAMA NE! Rumíček spolehlivě, s pohrkanou Tali to stoprocent není, pilujeme pořád, aby to v hlavě udržela.
tady na západě Prahé bylo v jednu chvíli černota černá a buřina, u nás doma - ještě víc na západ od Prahé už to evidentně, dle výroby életrárny do jistý míry přešlo, ale taky to tam asi bylo výživný. Jsem zvědavá, až přijedu domů.
Ráno slejvák s buřinou v takový intenzitě, že se řidičský dítě - tedy já 😀 - krapítek obávalo jízdy do práce, posléze jsem srdnatě vsedla na kůň a vyrazila. A dojela. Cestou lesama bylo krásně - na kochání se, ne na to, že řídíte, páč bylo tak divně mlhavo a nepřehledno. ale krásný to bylo. Teď tady v Prahé se momentálně setmělo a cedí! a fučí!
duplicity. mažu.
Jo, kdyby to tydýtalo při nedovření,, jako naše lednice, tak jo.
ze branka drhne, takze nezaklapla a otocenim klicem se to fakt nezamklo
tak. To se nám taky stalo, že nenastalo 😀
Souhlasím. Pokud to jde, a situace umožní, tak klimatizace je nejlepší volba. A kaju se veřejně, protože jsem ji do starého domu prostě nechtěla - s tím, že dům to umí udržet. Umí, ale těchhle pár dní dalo za pravdu mému muži - že budou větší a větší vedra a budem ještě rádi, že ji máme. Takže bych za svoje kecy měla jít nejspíš klečet do kouta na hrách. Ustoupila jsem ze svého hlavně kvůli psům, stárnou a teď jsem ráda, že jsem udělala hodnou a poslušnou ženu a klimu máme. Taky v kombinaci s FVE, stejný systém jako u Vás
🤣
pomoooct!
A mě by teď fakt teda zajímalo, zda se dá udělat blbuvzdorný systém, který bude počístat se vším, co člověk, zvíře a náhoda dokážou dát dohromady. Hm????,
Vždycky do toho ale vstupuje lidský faktor, pokud ten nedohlédne, že branka zaklaplam že západka zaklapla……….. má následně onen lidský faktor problém se svou ženou 😀 😀
Tak na tohle ohař přijde velmi rychle. Už ví, že to otevřít jde.
Jo, do té bych teda šla určitě, když ohař umí otvírat, ale i tak - pořád zůstává možnost, že se něco zašprcne, takže kontrolovat se musí. Panebože, mně se dělalo špatně, když jsem to četla. Mně se udělalo špatně i jen v tom našem případku, kdy vůbec o nic nešlo. Ale mohlo jít. Myslím, že si od té doby ve vesnici myslí, že ten bejvalej Pražák má manželku pěknou dorotu 😀
🐶🐶🐶
Kolik infarktů jste za tu dobu přežila? A jak jste to dokázala, že jste ty dva nepřizabila, poté, co jste se vzpamatovala?
- lovícího ohaře nebo prudící čuvačku bez dozoru by chtěl s vlastním psem potkat asi každý👎
to je pravda, ale tohle byla prostě blbá shoda náhod, to nebyla liknavost obecně, že by je neměli zabezpečené, stalo se to, podle toho co čtu, jako blbá náhoda, jinak obvykle je zajištěné mívají. Lidská chyba. Mé drahé půli se povedlo něco podobného, řvala jsem jak prokopnutá na něj, před sousedem -tomu jsem se posléze omluvila, že nejsem běžně takováhle megera, ale že se mohlo stát, že by pes vběhl třeba pod motorku, někdo by se zabil……. můj muž je zodpovědný a opatrný, ten den byl evidentně v mozkovně výpadek. A to Tali je hodná, neutíká, Rumíček vůbec, ale stát se pochopitelně může cokoliv. Nechci to odbýt větou “Stane se.” ostatně jsem na ni taky dost alergická 😀 , ale tohle - obojí - byla blbá souhra náhod, ne nezodpovědnost.
však jo, já už se s nimi učím kamaráďovat několik desítek let, neškodím jim.
Možná, já je vůbec neznám, mezitím pokoutně zmizel, což mě trošku znervózňuje, neb pabouci nepatří mezi mou oblíbenou zvěř 😀
U nás ve dvě v noci krásnej ceďák, ale ráno člověk kouká, že zalito sice je, ale zítra už zase nebude ☹️ teplota nějak výrazně neklesla.