Aktuálně: 2 192 inzerátů287 482 diskuzních příspěvků20 541 uživatelů

Příspěvky uživatele

Zrzavci

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 21:54:59 xxx:xxx.7b0:14fb
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 08.07.2026, 19:04:28

No bať, však píšu, že

a sranda bude, až se fšicí seknem!

Však co má být, se stane.

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 21:53:04 xxx:xxx.7b0:14fb
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 08.07.2026, 17:46:57

Šutříku -aj, jaj, jaj! Tohle není legrace, to je jasný, tak se přidávám k držení palců a k tomu, aby se to vyřešilo. Člověk nikdy neví, proč to osud namíchal tak, jak to namíchal, třeba byste teď neměla štěstí na dobré štěně. 

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 21:50:47 xxx:xxx.7b0:14fb

Tak to vypadá, že  už chovanec neřekne nic relevantního. Takže se vrátím k meritu věci.

Chovám-li zvíře- JAKÉKOLIV - je mojí povinností mu zabezpečit nejen potravu, ale také zázemí a bezpečí. Budu-li chovat zlatý bažanty, protože se mi líbí, což je stejné, jako, budu-li chovat ovce, protože potřebuju,aby mi sekaly trávu a pak jsem je mohl sežrat, tak jim musím to výše jmenované zabezpečit. Zlatýmu bažantovi proti kunám, liškám, které taky chodí do intravilánu. Ovcím v místech, jako je Broumovsko, zcela logicky totéž,neb lidi naučili šelmu chodit do intravilánu jak do cukrárny. Jinak jsem hovado a musím počítat se ztrátami a nemám si CO STĚŽOVAT. Jen jsem prostě hovado, kterému na jeho zvířatech nezáleží. 

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 12:37:17 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 08.07.2026, 12:20:44

Ty lístky!!!!!! 😀 😀  asi by se mi taky přitížilo, tohle se mi stát 😀

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 10:20:24 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 08.07.2026, 09:51:40

a sranda bude, až se fšicí seknem! 😀 Ne, je to hrozně těžký. Já když jsem vybírala prvního ohaře, tak jsem koukala na to, jak kontaktní je, jestli má zájem o lidi, jak se chová v “cizím” prostředí, jestli je- není ustrašený, jak moc je sebevědomý, lekavý…. první štěndo z těch všech deseti, co se na nás nalepila fšécky jako kuličky bodláku a rvala nám tkaničky, to byl víc než sebevědomej týpek, mastil si to prostorem a my ho moc nezajímali, spíš zvířata v terárcích, na lov by byl jednička. ale já chtěla pana Kontaktátora, takže se šlo vybírat znovu a vybral se ten, co se mi rval do klína hned ještě v celý tý grupě. Dobře jsem vybrala, byl mým srdcovým králem.

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 09:18:40 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 05.07.2026, 21:31:12

To je moc krásný obraz!

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 09:18:07 xxx.xxx.226.6
janaa:

Náš Smeagol a Glum, Jekyll a Hyde, láska zubatá už není. Včera jsme se rozloučili s Bellinkou. Snad jsme jí ukázali,že i svět může být hezké místo.

Obrázek

Snad

Snad?? Jak se takhle hloupě můžeš ptát. Kdyby každej pes měl milující náruč,místo, kde je mu dobře, kde má bezpečí, kamarády  a hlavně lásku a pochopení, tak jak měla ona u vás, tak………to by byl psí ráj. Držte se. Je jedno, kolik psů doma člověk má, kolik ho už opustilo, vždycky to hrozně bolí.

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 08:59:07 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 08.07.2026, 08:44:39

Doufám, že tu nejsem známá jako někdo, kdo uráží lidi na potkání.

Ne, já osobně Vás vnímám jako inteligentního člověka s spoustou znalostí  a informací - což by se nemuselo s tím co píšete, pravda, vylučovat, ale není to tak. 

Co ale tolerovat odmítám, je šikana a násilí, rozedírání starých ran pro vlastní potěchu, i když je to líbivě převlečené za humor a nadsázku.

naprosto souhlasím a mám to stejně. Z toho co tenhle člověk dokáže ze sebe vypudit je člověku leckdy na zvracení. 

ale důkazy nebyly, a já uznávám presumpci neviny.

no nebyly úplně, ale tím, kde se pohybuju, vidím prostě leckdy za roh a bohužel vody internetový jsou nebezpečný a leckterý jedinci operujou a hlavně manipulujou skrytě. Tím, že se to týkalo širokýho spektra lidí tady, který leckdy, vzhledem k věku, vůbec netuší, tak jsem radši byla prudná, než aby to někomu ublížilo. Pokud to skutečně bylo tak, pak to minim. bylo ku pomoci matce, která pak mohla se situací pracovat a nakonec ke prospěchu nějaké té Stelly. Ani jedno řešení tím pádem nebylo špatně.

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 08:16:18 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.07.2026, 08:09:44

však jo, já na něj taky nereaguju a obvykle se do debat, kde ho vidím nezapojuju, páč to nikdy nemá dobrý konce, ale říkala jsem si, že Varaxi napíšu to, co ona sama ví, jen jí to tentokrát kouslo, tak aby se zbytečně nezalomovala a radši koukala, jak zvíře spinká. Pokud spinká a netříská poklicema do hrnců, či jinou zájmovou činnost. Všechno tohle je lepší než psát chovancům.

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 06:56:47 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 07.07.2026, 16:58:10

Ještě toho k přebudování je habakůk, ale snažíme se, snažíme. Potřebovali bychom spolehlivýho zedníka - víkendovýho, ale to už dneska člověk nenajde .

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 06:55:58 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 07.07.2026, 16:12:26

díky, ano, snažíme se, aby to bylo doma útulný, aby tam člověku bylo dobře. sednul si a řekl si, achbožetojeúleva, zatím každý, kdo k nám přišel, říkal, že je mu tam dobře. A když pak sálá pec v zímě… kocour na okně, psi chrápou na pelíšcích po vycházce……. je to dokonalý, takhle jsem si to moc přála.

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 06:54:09 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 08.07.2026, 00:14:58

Týý jofka! Takovejch meruní!!

Voka mi, prosím, ty tyčky, budu potřebovat pro slepičky, tak, že bych se zazásobila. Jinak souhlasím s Buggyrou, to pletivo je furt nejlepší varianta, sítě jsou vopruz a naprd. A možná, by se i vyplatilo koupit nějaký pevnější - líp se s tím pracuje, stejně to tam bude každý rok??

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 06:50:09 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 08.07.2026, 00:21:54

🤣

blbáááá, mocinky moc.

Dublinbarzoji - buďte ráda, že  nemůžete měnit počet, sudej je ideál.

Já jsem vybírala vlastně jen jednou - s Ešátorem a hodně se to povedlo. Ostatní si mě našli vč. Rumíčka, který na mě čekal, Ešátor mi ho shora označil bílou hvjézdičkou, abych ho já, blbá, snad nepřehlídla. Murphyho jsem zachránila, Bubiny vytáhla z útulku a Taliprdnice se mi prokopala do života s takovou suverenitou, že nešlo uhnout 😀

Zrzavci
Zrzavci 08.07.2026, 06:20:27 xxx.xxx.226.6
Varaxi:

A kolika lidem ubližuješ ty těma svýma blbýma kecama? 

Víš, kolik lidí zabije kůň, pes, hroch? A nikdo neříká, že to jsou bestie. Když krokodýl pokouše člověka v zoo, bude někdo něco vyčítat tomu krokodýlovi? Nebo si lidi řeknou, hele, to zvíře nebylo zabezpečené. Případně, ten člověk lezl, kam neměl. 

Nevidíš si na špičku vlastního nosu. Ale já jsem psychopat. To beru - jestli ty jseš normální člověk, tak já normální nechci být. 

To, cos tu předvedl pár let zpátky, dokáže udělat jen bezcitný a manipulativní bastard. A doteď omluva žádná, co. Naopak kecy o tom, jak nechápeme srandu. 

Víš co, vykládat vtipy o umírajících dětech lidem, kteří přišli o dítě, to není košer, chápeš to? Jo? Prošlo to tvou šedou kůrou mozkovou, máš-li jakou? A představ si - stejně tak není úplně vhodné vykládat vtipy o znásilnění a zneužívání obětem znásilnění a zneužívání. Protože to ubližuje, víš? To chápe i čtyřleté dítě, ale tobě to musí někdo vysvětlovat na internetu. 

Takovýho jako ty jsem znala, sedí v base za čtyřnásobnou vraždu. Projevy stejné - naprostý pocit nadřazenosti a neschopnost elementárního soucitu. 

Táhni zpátky do Ameriky, jestli jsi tam vůbec kdy byl, a neotravuj tady. Nech se kopnout sobem do hlavy, třeba se ti rozsvítí.

DO ZLATA ZARÁMOVAT, od prvního, do posledního písmenka.

Smutný je, že takovýhle chovanec to nikdy, jako jediný, sám bohužel nepochopí, takže se zbytečně člověk rozčílí, zbytečně ztrácí energii, protože takovýto chovanec to udělá zas a znova, v jiné formě. Zde víc, než milijounkrát platí, že

ROZČILOVAT SE PRO BLBOST JINÝCH ZNAMENÁ NIČIT SI VLASTNÍ ZDRAVÍ. 

Šedou kůru mozkovou marno hledat, stejně jako to, že by se takovýto chovanec za své hnusné jednání těm, kterým ublížil, někdy v životě omluvil

Zrzavci
Zrzavci 07.07.2026, 14:04:32 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.07.2026, 13:09:04

Děkuju za pochvalu, mám ty naše okna moc ráda, dělají domov útulným. Taky se nám do těch záclon moc nechce. Zvykli jsme si i do ulice, že tam nejsou. Tudíž zatím jen jeden závěs, který je naštěstí daný tak, že nehyzdí. My jsme i vzhledem k podlahám koberců prostí. 

Zrzavci
Zrzavci 07.07.2026, 11:55:49 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 07.07.2026, 11:39:37

Taky máme okna bez záclon. Jen v ložnici jsou zatmaovovací závěsy, aby se mi líp spalo /blbě spím, jinak by to tam nebylo/ . KOukám, že mám samý kočičí záběry, jak si tam Mouses vyvaluje pupek. To poslední okýnko je v kópelce. Mám hrozně ráda ten pohled z něj, když kvete stará třešeň a nebo ráno s červánky- to je jak obraz od impress malíře

edit - mám taky takovou podobnou vánoční hvjézdu, kterou jsem někde zachránila jako skomírající. Pak se zvetila na Vánočky, ale už se mi nepodařilo, aby se zabarvila. Je pořád zelená a teď, teď si děsně užívá tábor pro pokojovky pod starou třešní, kam jsem je všechny vykopla. Tetička Klivie se tak rozdováděla, že z toho celá kvete 😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek