Tak ne, zatim se mi to nechodilo. Tramvaj, šest hodin ráno a … huba kolem celý hlavy, když to čtu. Děkuju převelice.
Tak ne, zatim se mi to nechodilo. Tramvaj, šest hodin ráno a … huba kolem celý hlavy, když to čtu. Děkuju převelice.
Nemáte tu někdo aku čerpadlo z Lidlu?
Nechce se mi pořád vyndavat a přendavat čerpadlo co mám v podzemní nádrži, tak jsem si říkala, že spešl do toho obřího sudu, co jsem pořídila včera, by se aku čerpadlo mohlo šiknout.
Ha! Tak Divoženka je ta s konví, tož to jsem ráda, že jsem ji takhle zvěčnila. Nu……….. už teď je mí vás všech líto 😀 😀.
https://www.antikvariatukostela.cz/_obchody/antikteplice.shop5.cz/prilohy/289/monty-pythonuv-letajici-cirkus-2-nic-nez-slova.jpg.big.jpg
😂
alespoň nějakou úroveň,
Uvedu tě do reality, Baruško, tohle je marná lásky snaha, jak chceš udržet nějakou úroveň po štěkající čmouze a nenažranýmu panděru?
a pravidelně svolávám porady u lednice.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
já vím, moc dobře vím, že bych si tohle čtení měla dávkovat, a ne to “sežrat” takhle najednou, jako Vy pane řediteli, šécky pamlsky, ale to nejde 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 . Záhy po přečtení prvních slov zde, stala jsem se závislou 😀
Tak červená, nebo oranžka?
To je hnus - myslím to, že jsou to Albíni - nemyslím, vzhledově, ale jaký ty chudáci budou mít zdraví ☹️ . To není ale díra do kožichu, to je pacička toho druhého štěněte.
řikám, staré nebudou
a jo takhle. No jo, až za rok, možná rok a půl.
U nás taky v listopadu, prosinci. Tak kdyžs nenašla Ty, tak už to dál já, neschopa vyhledávací, zkoušet nebudu. A uvidím tam u nás, v jakým stavu ty slépky budou. Šak víš, že na fakbůku já nejsem. Slepice v nouzi tam je, ale ono se to po chvíli znepřístupní. A dík moc.
Papapa.
Baruška: Bože to sou paka…
Baru - naprosto souhlasím, máš to těžké, že? Jeden se chce zamyslet a v tom mu kolem hlavy proletí štěkající šmouha a díky tomu druhýmu se málem ani nenají, co?
Jsem generální ředitel oddělení krmení. 🤣
Vážený pane řediteli,
naše čtenáře by zajímalo, jak jste se do tak vysoké funkce vypracoval.
Děkujeme,
Vaši čtenáři.
Jsou naprosto k sežrání. Fšicí a tihle dva nejvíc, takže Růžofka zvostává doma, no to se mají ostatní na co těšit.
😂
Dneska samý výborný příběhy!!!
Neoficiálně jsem ale spíš kříženec rachejtle a motorové myši.
Pomoct!!!!!!!!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Éliško, praštěná Éliško, já úplně vidim, jak jsou z Tebe vyřízení
Milá Baruško, máš tak hluboký pohled, že doufám, že se mi jednou podaří do Tvých krásných očí nahlídnout naživo. Jsem moc ráda, že nakonec se podařilo tehdy a klapnul Tvůj přesun právě k téhle Služce, protože líp, líp sis vybrat nemohla. Dobře sis to načarovala.
Já nevím, jestli místo bezhlavého házení odkazů, by nebylo dobrý se kouknout ve vlákně kousíček zpátky, kde už tento konkrétní odkaz je a diskutuje se o něm.
No tak konečně! Budem to mít centralizovaný. A už nikdá nic nepřehlídneme. Když už se pořád nedaří najít prostor zkontrolovat celou smečku osobně.
Kašlem na něj.
Já si s tím majitelem dobře popovídala. Jemu může být úplně jedno, jestli si slepici koupím já a nebo ten, kdo ji dá do konzervy. Prodá totiž vždy.Takže tenhle argument nějakého Anonyma padá. A jedno mu to není, sám říkal, že to je dobře,že budou mít slepice luxus.. Nemusel se se mnou vůbec bavit, ztrácet čas, nebyl to nějakej primitiv. Pro mě je přínosná i ta informace, že jim tam taky netopí, že si topí vlastním tělem.Což je pravda logický, ale nějak jsem si myslela, že to třeba temperujou nebo tak- ale ono proč , v budově, no.
Jooooooooooooooooooo.