Jo koukla jsem, že je tam jeho jméno, ten šéf dálniční tam mluví fakt supr. Vždycky nejlíp okamžítě prostě vypadnout co nejdál a volat, musím si zapamatovat to číslo, vypálit si ho na hadrdisk.
Jo koukla jsem, že je tam jeho jméno, ten šéf dálniční tam mluví fakt supr. Vždycky nejlíp okamžítě prostě vypadnout co nejdál a volat, musím si zapamatovat to číslo, vypálit si ho na hadrdisk.
🤣
No jo, prvouka, já vim.
dík, tahle varianta mě nenapadla, to je ta pochopitelné verze. Nevím, nějak mi to přišlo, že píše o svém psu 🙂 a pak už by se lidi fakt zbláznili, díkec za vyvedení z omylu, se mi ulevilo .
Já jako nechci být nespravedlivá, třeba jsem to špatně pochopila ten text inzerátu, ale …….. pokud je to tak, jak to čtu, tak mi nepřijde normální, dávat pryč svého vlastního tříletého psa, jen proto že dělám DOČASKY?? A můj pes s tím má logicky - vzhledem k plemeni, problém. Vysvětlí mi to někdo nějak a vyvede mě z omylu, když si myslím, že tohle udělá jen vypatlanec? Možná se mýlím, ale nevím v kterým místě teda.
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/219220454/americky-stafordsirsky-terier.php
Jeditíí, rosničky, to je roztomilost sama, ty nožičky 🙂 . My máme na chalupě plný jezírko pulců! To by mě zajímalo, co z nich bude.
Zrzavci:Jsou věci, který by se - na rozdíl od nemocí a špatných zpráv 😀 - měly šířit hodně. Takže s tímhle sem vložím takový - z mýho pohledu důležitý povídání :
édjukační vídejo z mý oblíbený Garáže . Myslím, že tam padnou hodně důležité věci:
Takže k tomu édjukačnímu vídeju. Ono je součástí toho článku, ač s tím nesouvisí, nejde mi to vložit samostatně, je to asi uprostřed toho článku a jmenuje se to.
Podívejte se, co (ne)dělat při poruše na dálnici
Opravdu doporučuju si to pustit. Ať víme. Líbí se mi to, že i doporučují nedávat ten zatracenej trojúhelník, páč mi to na dálnici vždycky přišlo hodně nebezpečný a taky se mi to potvrdilo, když jsem kdysi dáááávno, šla dát trojúhelník, páč jsme píchli a ledva jsem se trochu vzdálila, už ho nějaký auto rozjelo . Od tý doby bych to tam nešla dát, i kdybych měla dostat jakoukoliv pokutu.
Moc díky za tipy všem. Já se nejdřív nadchla pro ty bohyšky, ale … pak mi došlo, že by je ty doroty obratem zničily 😀 . Takže jsem tam prdla do jednoho jahodovou mátu - krásně voní a do druhýho dám meduňku. Ty to vydržej.
Ono tam to slunko nakonec jde, jak jsem to o víkendu pozorovala, takže jim to tam půjde dobře. Prdnu tam ešče pažitku. To tam vyfotit, a hlavně pak stáhnout taky do počítače, abych se mohla chlubit. Mám radost z toho, že část výběhu, kde je kurník a bude občerstvovna -je pěkně ve stínu, budou tam mít chládek a zbytek bude se sluníčkem
No trvalky by byly nejlepší, ty bohyšky fakt nejsou jedovatý?Ty by se mi líbily.
A já jsem blbá ale, to mělo byt vloženého něco jiného, než tohle. Něco opravdu užitečného.Pak to najdu, teď vyrážím sekat
efe:Já už slavím
Těch jedenáct záhonů a nula dní, že jo?Ťukám si na dálku
Varaxi:Jakou ty kytky mají mít funkci? Užitkovou, nebo okrasnou?
Vlastně nevím, 🤔
Beru obě varianty.
Jsou věci, který by se - na rozdíl od nemocí a špatných zpráv 😀 - měly šířit hodně. Takže s tímhle sem vložím takový - z mýho pohledu důležitý povídání :
édjukační vídejo z mý oblíbený Garáže . Myslím, že tam padnou hodně důležité věci:
Vážení! Zas se to blíží - kurnik má ty dvířka, dvířka mají életrický dvířka a vokýnko - teda zatím jen otvor na vokýnko, to ešče neni vyrobený, voliéra má taky dvířka, ešče ne namontovaný, snáškový hnízda jsou obří. Mám slíbenou proutěnou kukaň, až holky dorazí, aby si mohly snášet venku do kukaně. A já mám dotaza.
U podezdívky výběhu budu mít takový ty betonový koryta dvě. Slunce tam v tom místě je až odpoledne, je to spíš polostín - co byste tam zasadili trvalýho karaktéru, aby nevadilo, když si to holky přes plot třeba uzobnou?? Říkala jsem si meduňku , mátu, ale třebas bude mít někdo mnohem lepší nápady???
Jasný, tohle je teda k Vám blíž, protože je to trošku víc severněji, ale furt střední Čechy
Pro Vás blbý právě, jsou to Střední Čechy, takže daleko.
Jojo, je to škoda, no, ale prostě na starý kolena by to nebylo. Takhle bude třeba dělat radost někomu dalšímu, tak jako nám. Kdybych na to měla gule, tak tam ten útulek udělám, jenže - se bojím, že by to finančně úplně nevyšlo. A já neumím žebrat o peníze. Je to moc milý místo na samotě, takže by útulek nikoho nerušil, kdybych měla prachů fůru, udělám to. No jsem srab.
Teplota nebyla, já na ni netrpím, mám teplotu spíš mrtvoly a když mám zvýšenou, je to pro mě už horečka, ale teď nic, ani takový ten pocit nemoci nebyl. Prostě xindl nějakej, ono to zase přejde, dobrý je, že tentokrát to nebylo o tom pocitu, že mi někdo vylil do plic vitriol 😀 . Já tomu dávám tak týden?? A pak to zmizí. A když ne, dám tomu do držky 😀
Tak Ludry z Lurd 😀 😀 😀
Na těch fotkách jsou fakt nevinnost sama 😀
ten lekar,
No bola - lekárka, CRP mám 10 , to není tak moc - asi? - na ATB to nejni. A já musím prostě v pátek fungovat - musíme už bezpodmínečně jet na chalupu. Opuštěnou ☹️ , páč prostě veškerou energii sebere rekonstrukce, takže tam nejezdíme. Já si naivně myslela, že touhle dobou už se to bude chýlit ke konci - a to jsem byla větší pragmatik, než drahá půle, kterej to šacovat na roky tři. Já pět. No tak už padlo rozhodnutí, nehezký, mi nemilý, ale nutný . Chalupa se prostě prodá, jen nebyl čas, to tam uspořádat, přeci jen je znát, že tam nejezdíme, tak ji musíme uvést do stavu jak před těmi pěti lety a pak………. sbohem mých vosum tisíc metrů čtverečních. Ideální místo na útulek pro psy, tak dva starší koníky, slepice…….. jenže to by člověku muselo bejt výrazně míň, než mu je.
Bojim
dochtorů bojim 😀
A ked sa mu to zdalo malo, ukradol mi gumicku z vlasov a do umytych, vonavych a vyzehlenych mi naslintal. Potom sa zas vratili ku trati, lebo to kazdy uzna, ze tam proste chuti najlepsie!!
😂
A jak to tak čtu to sou hotový psychický Lurdy tohleto……….. nebo teda…. neměla jsem spíš napsat…. A to sou hrozný Ludry tohleto, ty koně?