Na hranici a upálit nejlépe, že jo? 🤣 Beru-li to podle Vašich posledních šovinistických názorů a názvosloví, kterými - asi mne?-vzhledem k tomu, že jste mě již jednou takto oslovil/a - častujete.
A ty názory mě ostatně vedou, stejně jako další indicie, k tomu, že bude lépe dělat, že tenhle nick nevidím. A až uvidím ten správný, tak teprve pak může člověk reagovat.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 16.08.2026, 21:49:41
Ronjo! To co čtu
Moc bych si přála, aby to, co teď s milovaným cítíme (měli jsme velký rozhovor), zůstalo. Oba cítíme lásku a vděk, jsme už schopni mluvit a vzpomínat na to hezké bez té velké bolesti, moc to neumím popsat, dojetí cítíme, ale takové…no, láska asi…
to je to nejlepší, co člověka může potkat. Je to silný a krásný a moc Vám to přeju. Je to ten moment, kdy člověk si dovolí, nechat toho, koho miloval, volně jít , nedržet ho u sebe. Je to moc dobře. Stejně tak, jako venčení s jiným chlupáčem a to, že už se pomalu koukáte kolem sebe. Ona si vás ta správná psí duše, kterou pošle, najde.
Tady se nám to ale krásně rozrůstá ten štěněčí tábor. JSOU NÁDHERNÍ, já bych je mudlala, až bych je umudlala. No ne, vím, dřív by mi ukousli nos, uši, vytrhali obočí…… krása.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 17.08.2026, 20:39:33
A to je určitě maminka a její štěňátko, že? 😂😂😂😂😂😂😂
Je to skvělý, když má štěndo oporu v dospělákovi, moc hezky se na to dívá. A škube mi osrdím, že to teď takhle nemůžu udělat. Ti dva by byli skvělí učitelé. Trochu…….ne, kuwa hodně…. závidím 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 18.08.2026, 07:36:31
To si říkám už hodně dlouho. Jak to tak odhaduju už šest let, co jsem se mohla začít těšit, že si konečně ty slípky budu moct pořídit a začala se pídit po informacích, co a jak a pohybovat se ve světě slepic. Na spoustě míst, kterými jezdím přibylo těch příšerných hobby kurníků, kam se nevejdou pořádně ani dvě slepice venku, v tom hnusvýběhu, natož pak vevnitř v kurníku. Slepice začíná mít kde-kdo, stejně jako psy. A stejně jako u psů je hodně často ta péče víc, než prachmizerná. Nemám z toho moc radost, nemám, abych pravdu řekla.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 05.08.2026, 14:33:54
výběh je přikrytý starým velkým ořechem, to je v pohodě. dlaždice u kurníku, tam kde je jídlo a voda,, to je úplně ve stínu, kryté stříškou. o zbytek se stará pan Ořech. Mají tam jen jeden kout, kde je hodně sluníčka - resp. kde je ho nejvíc času, ale i tak se to střídá se stínem, tam mají gaučíček z travních drnů, na který si zalezou a tam si lebeděj.
No přesně, mně to taky přijde jako fajn krávovinka.
Jasně, že se se psy domluvím i bez toho, ale to je zase určitý obohacení pro ty psy. Mně to přijde jako hezkej svatební dar, ten, kdo ho pořizoval nad tím přemýšlel a chtěl udělat radost, není to dárek pro dárek.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 31.07.2026, 22:35:09
helehehehe bylo by to možná ftipný, kdyby se Váš rádoby projev netýkal reálného člověka. Není Vám ze sebe na zvracení z toho, že jste někomu ukradl jeho identitu???????
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 31.07.2026, 18:33:33
A to jako někoho opravňuje, aby se choval jako hulvat. Navrch k ženě , která se chová tak jak má, jde po cest , psy na voditku nicim se neprovinila…Aha. No jooo. penízky utekly. Máte poslední dobou dost podivné měřítko lidského chování. Zastávat se hulvata, hmmmm
Ja si nemyslím lautr vůbec nic, nato něc o sobě. Já proste mam problém s tim, když někdo lže a navch, jako v tomto případě děl z lidí blbce. Nebo tedy by rád dělal, poněvadž tady už ho stálí diskutující prokoukli a maj z něj jen srandu, ale někdo nový by to mohl vnímat chvíli, než by na to taky přišel sám jinak. Tak proč mu to neusnadnit. Tomu novému.