On se Martínek k náckům ale hlásí zcela sám, pod nickem Martin Borrman.
Fakt?? Už se mi chce zase zvracet.
On se Martínek k náckům ale hlásí zcela sám, pod nickem Martin Borrman.
Fakt?? Už se mi chce zase zvracet.
Ježiš! Fakt???? My lidi fakt jsme hrozný. Dík za tuhle informaci. o důvod víc, proč takhle nic nekupovat.
Ovci určené od jehněte na porážku jsou už čtyři roky
Já bych to taky tak měla, proto můžu mít jen ty slepice, ty dávají vajíčka a je můžu nechat běhat.
😀 😀 já si to představila a pak převedla do lidské společnosti 😀 😀 Hlavně, ať mu zdraví slouží!!!! Jurovi.
Jo, ono co taky může člověk v téhle situaci ☹️, chjo.
Taky bych to zkusila, tak jak píšete. Plus použila odvar z řepíčku na ty nožičky.
To je hezký věk, smutné je to vždycky, co maminka, jak to zvládla?
Dědeček!! To je hezký, že takhle ho máte až do důchodu.
Já teď viděla inzeráty, že někdo prodává vynesený slepičky- jako úplně vynesený, že jestli je někdo nechce domů na ozdobu- hedvábničky to byly, že je daruje, že je nechce zabít.
Nešediví. Asi automatická oprava.
ne! moje vlastní debilita - pardon, fuj, teda, jdu do kouta klečet na hrách, jak jsem to mohla napsat?? A už to neopravím a tuhle jsem namastila podobnou nějakou hrůzu , ale fakt hrůzu, a taky už to nešlo opravit, přišla jsem na to pozdě. nevím, co ten mozek vytváří. Dík .
Ale změnil se v tom obličeji. Můj současný starší zrzavobílý má 8 let a stejnou změnu vidím taky.
hm, je to zvláštní, člověk by čekal, že šedivět budou jako ti psi a ono ne, změna v obličeji je vlastně u stárnoucích lidí taky. Kočky mají furt něco jinak 😀
neměli kaz protože ten kouř zabije batéryje! 😀 Ne, to nevím, ale když jsem přestala kouřit kdysi pradávno, začal se mi hodně dělat zubní kámen a moje paní zubařka říkala, že je to proto, že právě ten kouř zabije bakterie, které ho tvoří, že se to časem srovná. a jo srovnalo, huba si vytvořila nové páky na bakterie a už mi to nemusí furt sundavat.
Orionka:Co je to erupce anonymů. Na posledních stránkách jsem našla svůj, pod anonymem, 1. A mimochodem, neodpověděly jste. Která ho znáte osobně ?
“Orionko”, “Orionko” cituji Vás:
Už nebudu reagovat, své jsem řekl. Ale podívejte se, i na jeho jednu větu reagujete slohovým cvičením. Až se divím, že vám není líto času.
Řekl, neřekl, už to zase neplatí, že?
Já to s těma IP adresama neumím, a ztrácet čas porovnáváním, jestli jo, nebo ne….stačí, že vždycky po takovýmhle extempore nastane erupce anonymů, která pak utichne a mluví to za všechno.
Ha - kočka nešedivý? Tak to by mě taky nenapadlo, tam bych čekal spíš, že bude šedivět - jako pes, ale u pernatce bych to opravdu nečekala.
Tohle si vyrábí palivo samo, bohužel.
je to zase provokace
Hele a Oukropku, to Ti nikdo neřeknul, že v obýváku se nevaří?
😂😍 ta druhá fotka!!!!
Bambule, mělo by Vám být nařízeno povinné objíždění republiky, abychom si ho mohli fšicí, co ho známe náležitě poňuchňat.
Jo jasně, pravda, tohle jsem vůbec nevzala v potaz.
Tjo - kohouti taky šediví???? To by mě vůbec vlastně nenapadlo. Osm let, to je hezký věk.
zvrácený soucit prohlubuje urtpení budoucích geberací
jakých budoucích generací? Ona nechová.
No bať, podle mě není, jak jsem na to tak koukala a nebo se tak moc změnila. Pokud to tak je, tak je to naprosto hnusný, někomu ukrást jméno a za něj psát tohle. Orionka dva tu hodně dlouho nebyla, hodně dlouho.
Krásnej pan Ibich, taky máme tuhle barvu. Sto let nekvetl, po přestěhování jsem se začala starat o kytky já, páč stavitel na to už nemá kapacitu, začala jsem hnojit, mám svůj zalívací režim a..vijolá, chlapec se do toho pustil úplně maniakálně. Teď je s ostatníma kytkama na kytkovým táboře pod starou třešní, užívají si vítr, déšť a fšici se naprosto zbláznili, to je zas po létě nenarvu do domu 😀 Ale je hezký se dívat na to, jak je jim dobře.