JOOOOOOOOOOOO!
KRÁSA TAK PĚKN ŠKRTEJE a užijte si každý tah fixou.
JOOOOOOOOOOOO!
KRÁSA TAK PĚKN ŠKRTEJE a užijte si každý tah fixou.
kolik kolik zbývá??? ztratila jsem přehl3d.
Jo a nesmím mluvit, abych nekaslala😀, tak asi bude ticha domac nost s odvoláním na lékařka 🤣
Ja si ted zkoumam ty Cbd kapky a.. tu artrózu tam vyloženě zmiňují . I to, že nejen to má pomáhat, ale i zpomalit??? Zase nevím jak koně, a zda by to fungovalo, nicméně…. zas to já osobně vnímám tak, že max. se nestane nic.
Aluško, to je teda extra magor!
Co zkusit zajít na městskou, osvětlit jim o co jde ,a zeptat se, zda by se tam občas nemohli objevit?
Aby nevyhrál, když je tak krásnej,
Moc gratuluju.
Dajo, ja o tom nic nevim🙂, jen se to tu někde zmiínilo a me napadlo se podivat, co všechno to dělá a protože je to i protizánětlivé, zkusila jsem to.
Někde jsem našla, že by to mělo pomáhat i s migrýnama, tak aplikuju i na drahou půli, tam i kvůli stresu, co teď má. U něj se mi to ukáže nejlíp, nevěří takovým věcem, takže placebo efekt nehrozí. Píšou o tom:
CBD kapky jsou přírodní doplněk stravy z konopí, jehož hlavní složkou je kanabidiol (CBD). Na rozdíl od THC nejsou psychoaktivní, takže nezpůsobují „omámení“, ale pomáhají s uvolněním, podporují spánek, tlumí bolest a celkově harmonizují organismus.Zde je přehled nejdůležitějších informací o CBD kapkách:🌟 Hlavní účinky a využitíStres a úzkost: Pomáhají zklidnit mysl a ulevit od dlouhodobého napětí.Spánek: Zlepšují kvalitu spánku a usnadňují usínání.Regenerace a bolest: Působí protizánětlivě, ulevují od bolesti svalů či kloubů a pomáhají při rekonvalescenci.Imunita: Podporují přirozenou obranyschopnost těla.💧 Jak se užívajíNejčastější a nejefektivnější způsob je kapání pod jazyk (tzv. sublingvální podání). Kapky se tam podrží 60–90 sekund a teprve poté se polknou. Tímto způsobem se látka vstřebá přímo do sliznice a účinek nastupuje již za 20 až 40 minut.⚖️ DávkováníDávkování je velmi individuální a závisí na vaší hmotnosti, citlivosti a důvodu užívání:Začátečníkům se doporučuje začít s 1 až 2 kapkami denně.Dávku lze postupně po několika dnech navyšovat, dokud se nedostaví požadovaný účinek.Pro běžnou podporu imunity a prevenci postačí slabší oleje (např. 5 %), při řešení nespavosti nebo silnějších bolestí se sahá po koncentrovanějších produktech (10 % a více).⚠️ Bezpečnost a rizikaCBD je obecně považováno za bezpečnou látku a tělo jej dobře snáší. K nežádoucím účinkům (jako je sucho v ústech nebo únava) dochází jen výjimečně.Upozornění: CBD může interagovat s některými léky. Užívání se také výslovně nedoporučuje těhotným a kojícím ženám.Vždy se vyplatí nakupovat u ověřených prodejců, kteří nabízejí tzv. full-spectrum (plnospektrální) nebo broad-spectrum (širokospektrální) kapky. Ty obsahují i další prospěšné látky z konopí, které vzájemně posilují účinek.
Je to divný takový, dokážu fungovat a pak mě to složí, přijde lomcovák. A nejhorší je ten krk, kurnik. Bolí-nebolí-bolí hrozně-nebolí vůbec-bolí…. co to je za sajrat?? Teplotu nemám, takový ten pocit nemoci taky ne, ale stagnuje to, svině jedna.
Legalny, idealne, neviete o niecom?
Mozte skusit picovat so mnou 😂
😂
Si pište, že picuju, zdatně a velmi, pokaždý, když se tělo rozhodne chrchlat. Nějak tý nemoci nerozumím, je to každej den jak ve filmu Na hromnice o hodinu více, pořád a pořád začínám na stejný startovní čáře.
Nicméně jsem zjistila vedlejším výzkumem jednu zajímavou věc o ředkvičkách.
Mají nejen antioxidační, ale takyantibakteriální, antimykotické a antivirové účinky :o . Je to silná bylina, jsem nevěděla, že až tak. A asi proto já ji mám moc ráda. Každej den se narvu ředkvičkama, co jsem si vypěstovala, ale už mi začínají docházet. A pokaždý, když tak dvě tři sežeru i s listím, tak se mi uleví.
Mám tyhle - jsou vynikající, dají se pěstovat celorok - nejedla jsem lepší ředkvičky
https://www.eva.cz/zbozi/ZAH00721/redkvicka-fialova-viola-kulata-osivo/?gad_source=1&gad_campaignid=22990496115&gbraid=0AAAAADjLBKHa-C1Itd0IeISwlcaRW8t_O&gclid=Cj0KCQjwiJvQBhCYARIsAMjts3J7RBiZgzlDd3xl2g7JtrDnPsFP4d8yCrynKnbqKzGdFOXc9sFfdA0aAuJxEALw_wcB
samo to roste, to je supr, jsem zahradnice z leknutí.
Ano, Něha a Gustafson - dala jsem si záležet 😀 😀 😀 Nikdy by mě nenapadlo, že budu “umět” namalovat poníka 😲 Nechápu, co to způsobuje, samo si to tak nějak ve mně žije a já jsem jen prostředník těch nápadů, je to ftipný.
stale mame tichu domacnost, lebo od tej pamatnej noci som uplne v hajzi.
Já bych jim tu trávu jen namalovala, aby se na ni za trest koukali 😀
😀
🤣
Nejsem koňák a uvědomuju si, že ne každý vnímá homeo jako něco, co může pomoci. Nicméně - max. neudělá nic, říkám na to já.
Dala by se zkusit Arnica Montana? Je v lidské homeopatii indikována právě při artróze.
Arnica montana (prha arnika) je v homeopatii i fytoterapii považována za jeden z nejúčinnějších prostředků při potížích s klouby a pohybovým aparátem, včetně projevů artrózy. Působí analgeticky (proti bolesti), protizánětlivě a urychluje hojení.
edit - tady pak rozepsáno, který homeo při kterých projevech.
https://svethomeopatie.cz/cs/437-homeopatie-a-problemy-s-klouby
Tohle teda neni týranej, ten je na….j 😀
Jinak já nevenčim. Já už nějakou dobu na všechno kašlu. Vydatně.
Chudák…. takovej frajer a voni z něj uďáli pana Mašličku.
Tak mě to Horsany vyprávění inspirovalo, já jsem letos zatím neměla moc čas malovat, nevím, jak to s kalendářem bude, ale ………. kdyby jo, kdybych stihla namalovat dostatek obrázků, tak tenhle tam bude určitě 😀
HOR-SA-NO!
Picujuc, bohujuc a slubujuc strasnu pomstu som do jednej rano zbudovala taku malu ohradku, ze dufam, ze ked budu skusat, ze dostanu supu, ze ich to posadi na prdel.
Já se nemožu smát, chápejte to, kdykoliv se začnu smát, spustí to šílenej kašel, ten spustí zmítání, páč mě to bolí a vypadám, jak když jsem se taky snažila dostat z tej vašej ohradky a dostala taku šupu, že to se mnou fláklo.
A to jsem sem jen přišla říct, že na základě diskuze o CBD kapkách jsem se rozhodla na sobě udělat pokus a přes to, že to tady už nějakou dobu mám - přišlo to jako dárek za objednávku v lékárně - jsem to nezkoušela. Teď jsem si v šest ráno dala jednu kapku pod jazyk a musím říct, že mi to velmi rychle udělalo v krku to, že mě tam přestalo škrabat a vydrželo to asi tři hodiny.
Tak tetkon bych už ráda, aby bylo zítra ráno a já si mohla zkusit dát další kapku, páč píšou jednou denně.
JardaPecival:86 🐤 🙂
A jedidíí to je partička, to je jak když se daj dohromady hasiči a sokolové 😀 😀 😀
omlouvám se za nevlčí OT. Doron, prosím, můžete kouknout do SZ? díky.
Jo, to by mě také zajímalo, tohle zůstalo bez reakce.
Hezký!