A je u těch čísel uveden důvod, proč se ty chovy ruší?
A je u těch čísel uveden důvod, proč se ty chovy ruší?
přidám se s dovolením ke gratulaci, je to pořádný úspěch a máte být na co hrdá. smekám.
A mě bavěj ty dvě hovada černoprdelnický, jak vona se s nim, nebožákem nepáře! 😀 Koukala jsem na další videa a…….. úplně tomu rozumim:
Je to hrdy ponyskovsky bojovnik
😀 😀 já ho úplně vidim, prda s tou jeho ofinkou 😀 na něj si jen tak někdo nepřinde.
Ventusky je přítel 😀 - zpravidla ví dobře. voda přijde v ten čtvrtek něco málo v pět ráno a pak zas odpoledne, až do večera a do dvou rána v pátek. Snad.
Je sialeny, ale inak, nez ja.
😀
Mně pukne asi makovice a explodujou uzliny na krku, ble. a taky se asi úspěšně udusim.
Od osmi večer to vypadá nadějně, až to pěti ráno - i by měly být buřiny, pás končí u Pelhřimova, pak se to přesune všechno k Vám nahoru
tak my jsme v tomhle sladěný. Resp - já jsem byla cestovatelka, ale v omezených mantinelech sociálu - takže východní země, když jsem v sedmácti požádala o výjezd do Francie, nedostlala jsem pro špatnej původ výjezdní doložku. Pak už přišli psi a anticestovatelský partner 😀. Je na tom jak Patrik Hartl - taky hroch před stěhováním ze ZOO do Zoo 😀Takže jsem ho dovedla ale k tomu, že objevuje krásy naši země. dneska bych už prostě od psů nedokázala vůbec odjet.
Moc si tu dovolenou užijte!
Já si svou dovolenou bez ohařů nedovedu vůbec představit, mám silnou potřebu je mít kolem sebe, užívat si ten pohyb v lesích, na loukách, po horách - možná si někde uvnitř myslim, že jsem pes a svou smečku potřebuju 😂
ubohy Gustavicek, ktory tieto hratky zacina
háhahahááááááá, pomoc 😀, a víte jaký to pro něj musí být lábuš, po tom všem, čím si prošel, jak úžasný věci zažívá?
Nevím, kterým směrem od Košic jste, ale jestli Ventusky nekecá, tak dneska nic, až zítra - východně od Košic tak kolem druhý. A kolem pátý odpoledne zase na druhý straně. Ale barevně to není žádnej zázrak. až večer kolem osmý to přitlačí a v jedenáct už by to mohlo být dost zajímací. pak se to uklidní a až v pátek kolem pátý zase. Pokud nekecá, ale za mě to většinou sedí,
To je ten od Leony?
Zrazu z hornej pastviny strasny dupot kopyt, ponicie skreky, reku preboha, co sa tam deje a to Liska cvala hore dole, vyzera ako arab, aj tak fuci
a Gustav s Garonom sa tam hraju na zrebcov a nahanaju sa a chodia po zadnych
moje kamarádka má pro tohle označení - Jak v Brtnikách na křižovatce. Na té křižovatce je domov pro mentálně postižené a když vyrazí na výlet, procházku, bývá to prý zajímavý 😀
Ochodit, postupně po miniaturních krůčcích. Psa bych seznámila s klikrem, následně, až by věděl o čem práce s klikrem je, jak to funguje, co to přináší, šla bych na zahradu, vzala si lavor, klikr, výborný odměny a pracovala na tom, aby pes bral lavor jako něco, co mu přináší něco příjemnýho. Po chvilinkách, ne dlouho, klidně jeden, dva úspěšné pokusy, kdy pes přijde dobrovolně k tomu lavoru. Zpočátku třeba i na větší vzádelnost, ne chtít hned natěsnačku. Pak si vedle něj sedne, lehne a bude v klidu třeba něco žvýkat. Udělala bych z toho legraci a učila psa třeba máchat packou do toho lavoru. Nepůjde to hned, bude to na hodně dlouhou trať, potřebujete spooooustu svojí trpělivosti.
mleli moje kamosky na prelome puberty a velmi som ich chapala, po 15 rokoch…
hehehe. no někdo má opravdu charisma. Já jsem poznala na dálku jednoho faráře - který to měl v hlavně neskutečně srovnaný, byl tam pro lidi, uměl poradit, moc se mi líbilo jakou třeba vedl řeč s budoucími novomanžely, při přípravě na svatbu. Kněz - ten správnej - to musí mít v sobě a být tak trochu prostě i ten psychlog. A člověku je pak s ním dobře
To půjde, vydržela jste horší věci.
fuj a mám tam hrůůůpkůůů, přemalovávat to nebudu, můžu tvrdit, že je to sválně 😀
On je………divnej. Myslela jsem, že to tak vnímám jen já, ale když jsem se bavila se sousedkou Olinkou, vnímá to stejně. On nás bere jako něco navíc, svoje má v nedalekým městečku a těch pár babek tady, pro které byl kostel důležitý, tak ty jsou mu u jeho farářský zadnice, takže už sem v podstatě nedochází. Jen na Štědrej den, má pár slízokeců, rádobyfarářský a vypadne. Když jsem po něm při povodních chtěla, aby mi pomohl najít přes svoje kolegy faráře místo, kam můžu nasměřovat poměrně velkou pomoc - přímou, tak jsme se vlastně de facto pohádali a jen moje nějaká zbytková slušnost zabránila tomu, abych ho poslala do stejných míst, do kterých jsem poslala nějakou chytrou babu z Diakonie - podle ní je sbírka na konkrétního člověka neetická. Řvala jsem na ní tehdy jak prokopnutá, mrskla telefononem /pak mi mají vydržet/, psi utekli, muž utekl…… 😀 . Chtěla jsem jít cestou fary, protože bude nezávislá, už jsem to takhle udělala před lety,když byly taky povodně na Moravě, vybrala jsem tehdy asi 34 tisíc a našla si konkrétní paní. Tak jsem se tady na ty zaprděnce neetický vykašlala a poradila si sama. Stará paní, pro kterou jsme peníze vybrali , hrozilo, že jí to skolí, když jsem jí to volala. Do dnes jsme spolu v kontatku a je to hrozně hezký. Nikdy jsme se neviděly a neuvidíme a přes to, máme na blízko. Ona mi může říct věci, které ji trápí a nikomu je radši neříká - líp se to vždy řekne někomu cizímu. A já pak vyprávím nějaký hovadiny svoje, aby se smála. Člověk k vnitřní víře nepotřebuje faráře, když ten stojí za…za kulový, ať nejsem furt jen sprostá 😀 😀
Jo, a nebo takhle nějak.
ad co zmiňuje Horsana:
No a potom si este clovek s tym, co si vyprosil musi poradit, samozrejme
Výborný výukový vzorek jest má drahá polovina. Přišla mu ta vižli duše , že je moc na člověku závislá, měkká taková. Přál si, že by chtěl psa, který je víc samostatný, tvrdší takový…………… tak ho dostal 😀 😀 . Tali bývala samostatná, až to nebylo hezký a tvrdá v tom smyslu, že k sobě, projde zdí, nezaznamená to apod. Ve spojení s její hromadou energie a tím nablblým drivem, to bylo těžký si s tím poradit 😀 . blbý bylo, že jsem se s tím jeho přáním svezla hlavně já 😀 (on ne, že by se nesnažil, to ne, ale nikdy žádnýho psa nevychoval)
Jsou lidi - hodní, čistí, kteří když poprosí - musí ale dobře formulovat - tak se to stane. Nejde teda o majetek, tam to nepla.
Ono teda to není úplně přesně ta Maruška, kterou někdo ukradl, ale je vidět, že na tom někomu záleželo stejně jako mě. kdo ji tam dal nevím. Jen vím, že to nebyl farář, kterýho jsem o to žádala, ten měl jen ty řeči nebo - možná hledá doteď , urgovala jsem ho, jak to vypadá a ………. .nic, jedno velký nic., mohl by dát aspoň vědět.
A škody na hospodářských zvířatech se snižují, protože chovatelé začali brát jejich zabezpečení vážně.
tak to je ale supr! I u nás jsou vidět rozdíly v přístupu, nedaleko od nás byl tuším loni zjištěn vlk (jasně, může být průchozí) no a shodou okolností byl u nás tou dobou kluk ze ZS, vyzvednout mládě ťuhýka, kterýho jsem vyrvala kočce. dali jsme se do řeči, říkal, že jeho ségra tam shodou okolností má - te´d už nevím, zda ovce, nebo kozy, ale obratem pořídila psy a vylepšuje oplocení. A na druhou stranu je unás stádo koz postaru, chovatelka se bojí, ale zatím nic.
drvodelkafialova:Návštěva.
žjo!!! Houbyyy, to je krása teda!
Takhle to dopadlo, helejte:
https://zrzavec.com.cz/2026/03/17/maruska-maruska/
Oni vzdy crashnu vo stvrtok, aby som mala cely vikend uplne na houno….
kdo-co tentokrát?
Leona uplne ozila, eehm, tiez uplne nehladuje a zacala plznut, tak tie prachy za krv vrazim do ryzoviek teraz, som sa rozhodla. Je cula, ma tie oci ako koralky, heh, uz pochopila, kto rozdava kase.
To se tak moc hezky čte todleto, tak ať si užívá dochodku, děvče jedno.
No já vím, já vím, ale říkala jsem si, že by se to mělo uvádět na pravou míru, aby lidi následně prostě neblbli na základě nadnesených informací.
To je bomba optimistickej ksichtík na ty 2. fotce 😀