Ja si nemyslím lautr vůbec nic, nato něc o sobě. Já proste mam problém s tim, když někdo lže a navch, jako v tomto případě děl z lidí blbce. Nebo tedy by rád dělal, poněvadž tady už ho stálí diskutující prokoukli a maj z něj jen srandu, ale někdo nový by to mohl vnímat chvíli, než by na to taky přišel sám jinak. Tak proč mu to neusnadnit. Tomu novému.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 31.07.2026, 10:28:25
Můj muž se mě snaží naučit, abych se brzdila, protože dneska se tak nějak už mezi muži nectí, že ženu ani květinou neuhodíš. Blbý je, že já nesnáším nespravedlnost a hovadiny, tak pak povětšinou dost bouchám. Já se to snažím korigovat, ale…. takže bych začala řvát taky, nicméně dneska už bych začala řvát to stou policií a šla rovnou volat. Zajímal by mě věk toho mužika.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.07.2026, 11:23:45
dlouhozobku máme!! U Domečku i na chalupě. M překvapilo, jak to vzalo poslední roky švuňk. Když jsme se sem nastěhovali, nebylo na zahradě nic. Ptáci, motýli. . Postupně se mi to dařilo zvedat, ale ty motýli letos fakt skoro nic, to me mrzí, myslela jsem, ze to bude lepší a lepší a letos takový propad.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.07.2026, 09:28:19
Ahá?? ahá?? Mě to přišlo asi tedy úplně blbě 😀 , a koukám, že úplně hodně blbě, ano vřetenuška to bude. Děkuju moc.
Jen sem v téhle souvislosti hodím takovou smutnou věc
V České republice za posledních 60 let vyhynulo 19 druhů denních motýlů, polovina zbylých 142 druhů je ohrožená. Současná podoba krajiny, která je na jedné straně obhospodařována příliš intenzivně a na druhé straně zarůstá, jim nevyhovuje.
Já musím říct, že už je to hodně, hodně dávno, co jsem viděla louku plnou motýlů - bylo to v Žamberku. Někdy 2010?? Plus mínus. Od té doby vnímám, jak hrozně rychle ubývají. Letos jsem viděla asi jen dvakrát babočku admirála. Jinak ne, jednou otakárka a jinak samej bělásek, jeden žluťásek nějakej, a pár drobných nenápadných motýlků. Babočku kopřivovou třeba vůbec :o
😀 😀 😀 😀 😀 to je u nás tak vzácný, jako spatřit v obýváku bource morušovýho. Dneska ráno mě Rumóšu před pátou hodinou honil kolem kuchyńskýho ostrůvku s obřím plyšákem v kušně a já musela volat :"Pomóóc honí mě péf!"
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 31.07.2026, 08:55:42
Nezdvořák je v tomto případku velmi nadnesený označení, Vahine, je to zkrátka primitivní hovado, který , kdyby tam šel, jak píšu v předchozím příspěvku, stokilovej dvoumetrovej chlap , tak ani nepípne.
Odpověď na příspěvek uživatele Elis z 31.07.2026, 08:39:12
To někteří z nich bohužel bývají, ne všichni, ale není to zas tak vzácná výjimka. Megi má geniální řešení - to si chce zapamatovat. A rovnou bych asi zvedla telefon, vytočila i tu policii s tím, že mě tady v lese ohrožuje nějaký agresivně jednající muž, že jsem na běžné cestě a on mi vyhrožuje. Tak aby to chlapec slyšel.
Jak nesnáším lidi, kteří dělají v přírodě bordel, tak nesnáším ty z těch zelených kamizolek, kteří se chovají přesně takhle, s prominutím i bez, hovadsky. Kdyby tam byl dvoumetrovej a stokilovej chlap se dvěma bull psy, tak ten prďola zelenej ani nepípne.