Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 19.07.2026, 14:11:16
V tomhle je ohaří výhoda, oni teda taky padnou po odjezdu dotyčnýho, kdo byl na hlídání, nebo návštěvě, páč jasně, je to vytržení ze stereotypu a doplnění soc. kontaktů, ale přišlíka, hlídanýho, nebo návštěvu, berou celkem za svý. Jen Tali mívá obavy, nežárlí, to ne, ale bojí se, aby se něco nezměnilo pro ni, nebo jak to správně popsat, ona s tím psem funguje, ale je vidět, že to vnímá. Proto nechci teď už měnit počet . A třeba Bubi zwei, když v začátcích, když u nás bydlela, když někdo přijel - a vlastně..asi to nemuselo být ani se psem - jen většina našich návštěv je psích - tak bylo vidět, že se bojí - ne psa, ne lidí, ale toho, aby ji neodvezli, jak odjeli, byla zase v pohodě a hodně veselá, že to dobře dopadlo 🙂. Zvláštní, když to teď tak píšu, vždy jsem u ní měla pocit, že čeká - na toho svýho milovanýho páníčka, že si pro ni přijde, přes to, že nás měla moc a moc ráda, no a zároveň se bála, aby ji odtud někdo neodvezl. Omlouvám se za OT, to jen, že se mi seřadily myšlenky, toho si nevšímejte.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.07.2026, 08:11:45
ta animace je AI, to je jasný, ale je to prostě ilustrace příběhu. Já jsem jen nakoukla zase, páč nemám tolik času, ale za tu dobu co jsem viděla, padly dobrý informace, který člověka , který kouká na slepici, jako na oběd, toho to celkem dost obohatí a kdyby to viděl někdo, kdo chová z neznalosti, ale je hodný - mám takhle kolem sebe - v blbých podmínkách, bude se posléze na ta zvířata koukat taky jinak a to je myslím, účelem ?? Vy profesně víte víc, my běžný lajky si z toho vezmeme a to je dobře.
Teď se zeptám na tu šišinku /asi odtud vlastně, jak mě tak napadá, pochází označení hlavy šíša?? 😀 / - vzhledem k tomu, jak ona slepice mnohem víc reaguje na denní rytmus, mnohem víc, než člověk, nemá ji nějak víc vyvinutou - nemyslím velikostí, ale funkčností. My ji totiž tolik neposoucháme.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 20.07.2026, 16:08:50
Tak vidíte Orionko, jak to má každej jinak. Já zase hodně, hodně nemám ráda, když se lže. Nemám na to sice písničku, jako Vy, protože českou hudební scénu moc neznám, ale jen pořekadlo, říká ho tatínek Petra Bajzy, když do něj řeže, jak hluchej do vrat: “Kdo lže, ten krade, do pekla se hrabe.”
Leč ono to lhaní tady do pléna, je vlastně až to poslední, protože je to směšný. To značně podstatnější, co zdejším čarodějnicím, jak nás nazýváte, vadí, je to, že pan N - asi že Nenormální?? - je schopen se navážet do obětí sexuálního násilí, střihat tady pedofilní ftipy a přát lidem to nejhorší. Je s podivem, že ač jste tehdy v té debatě byla, tak to jste tehdy nepovstala s praporem na barikádě, jako povstáváte nyní a nebránila ty , kterých se ta jeho hnusoba, týkala. Dvojí metr, Orionko, dvojí metr. Škoda, no, čekala bych od ženy větší pochopení pro ty, kterých se takový hnus týkal. Pro mě velmi nepochopitelné. Protože sexuální násilí na ženách a dětech je opravdu hnus.
Poslechnu asi “Zase Anonyma” a nechám to plynout.
P.S. vlastně, vidíte, jednu písničku o lhaní bych měla - je teda německy. Od Štajnů. A strejda Tilda tam zpívá o tom, že lže tak, že mu už nikdo nevěří, že si nevěří už ani on sám sobě 😀 😀 😀 Tak to se asi taky dost hodí.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 20.07.2026, 14:17:20
Mě nijak nezaměstnavá, to se nebojte. Když nebude lhát, nebudu se bavit na jeho účet.
To mě spíš, popravdě, zaměstnává vic myšlenka, jak to přijde, že mu Vy děláte tak zanícenou advokátku. Ale pochopitelně, to je Vaše věc, takže se po tom nepidim, ale hlavu si stim lámu, to ano.🙂 Ale lepší než aby má hlava meldovala nad politikou, nebo tak nějak. Tohle je odpočinkové meldovaní, kdy si sama pro sebe odhaduju důvody. Něco jako sudoku v tramvaji.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 20.07.2026, 12:53:43
zvlášť když o munici tu vůbec nejde, i když tím obrázkem zase jen dokazuje to, že nic z toho není pravda. - ale uvědomila jsem si, že jedinec tohoto druhu, trpící tím, čím trpí, nemá vůbec šanci si to uvědomit. Nedochází mu, že je ostatním pro smích.
A já děkuju - jak jindy anonymy nemám ráda - Anonymovi, že položil panu tankistovi, jenž evidentně trpí bájnou lhavostí, ty správné otázky. Jenž vedou k jedinému závěru. Pan tankista má úplně stejnou BP jako má pan Mynář. Tedy žádnou. Já vím, že každému logicky uvažujícímu člověku zde, již dávno došlo, jak hrozně pan N kecá a vymýšlí si ohledně svého vojenského působení, prověrky apod. Jediný, komu to ještě nedošlo je on sám. Nicméně, teď je to tak zřetelné, že jen úplně hloupý jedinec by se necítil trapně a nezalezl by s ostudou.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 17.07.2026, 12:55:24
jako jo, jo, však, když se to děje opakovaně, tak je jasný, že jim to vadit nemůže, ale je to překvapivý. Stejně jako to, že se to do loňského roku nedělo - ty ocúny tam jsou, co jsme Domeček koupili, ale od loňska po nich jdou hrozně moc. Možná tam do té doby hlemýždi moc nebyli…. si nevybavuji???? a pak, jak to předěláváme, zlepšili jsme cosi i pro ně a tak přišli. teď jich je tam celkem dost
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 17.07.2026, 10:35:03
Jistě, ten Japonec za to může, jmenuje se Vono Seto. To máte fučíček “Orionko”, nechte to být, já na to totiž už nadále dlabu, tak si to užijte. Blbý je, že si zrovna tohle neužije Orionka samotná, ta toto rozhodně neocení.