Jo, nedovedu si představit, jak to funguje - 10-12 vižlích raubířů v panelákovém bytě, byť i třeba velikosti 4+1 a balkon. A venčení jak?
Jo, nedovedu si představit, jak to funguje - 10-12 vižlích raubířů v panelákovém bytě, byť i třeba velikosti 4+1 a balkon. A venčení jak?
Mýlíte se, já jsem to pochopila, tak jak to kometa myslela.
No ano, štěně z paneláku bych si taky rozmýšlela, stačilo mi párkrát vidět právě vižlí bandu na plovoučce. 😕
Za mě je ideální prostředí, odkud mám Rumíčka - domek, odchov doma, možnost výběhu na zahradě a kolem nejen banda psí - strejda Gábinka byl jejich dokonalou chůvou, to byl tak skvělej pes, a tetička foxlice - březí a vostrá jak žiletka, takže se naučili pohybovat mezi dospělými psi, že mají dospěláka na hraní a taky dospěláka, kterého uctívati nutno je 😀 . Další plus bylo, že ve voliéře byli nějací ptáci a liška. Jediný, co v tom chybělo byly děti, ale jinak, jako start do psího života výborný.
a jo takhle. No to si taky myslím, že nebude pravda, naopak- jak psala Varaxi, prostě mají maso a nemají o to větší potřebu se vožírat. Tyhle holky tam fakt nic moc - z mého pohledu - nemají, takže to, že jim ty kůže sem tam dám - klidně i ovařím - vodu jsem slila, tu jsem jim nedala, právě kvůli tomu tuku.
tohle jsou ale slípky, který toho moc nemají, vydupanej dvorek, pšenice, sem tam máčenej chleba, a trocha krmný směsi pro nosnice s tou se šetří. Vždycky když je hlídám, dostanu se ze sedmi vajec denně na jedenáct. Slepic je 14. Tohle je takový přilepšení k tomu, že jim nosím pampelišky, trávu, krájím salát a tak. Kůže jsem nabalíčkovala a dala do mrazáku, že jim přilepším zas až po čase, dostaly toho trochek. Tak snad jsem to nějak nepotento.
No ale já ešče právě nejsem skalára, já jsem spíš tak jako…… fugu v akci 😀
Já jsem vůbec netušila, do té doby, dokud jsem nazačala tady nakukovat ke koním, jak jsou ti koně náchylní. Člověk si je vědom toho, že nákladama a péčí, je to někde jinde, než se psem, ale musím říct, že teda při bližším pohledu - je to opravdu nářez. I v těchto detailech, že ten kůň potřebuje svoje stádo. Psa, když člověk přiveze po operaci, oddělí od smečky na probuzení a pak hlídá, aby nekravili, aby měl pacoš klid, ale s konikem, je to teda jiná liga. Tak Šutříku, ať je rekonvalescence brzo za vámi oběma.
asi……..nastal problém! Nežeru - měla bych? Bože, to nezvládnu. 😀
gratulace ke zhubnutí, mohu přijet též na nějakou dobu? Jsem taky zvláštně zatučnělá. A nebudu dělat problémy s akvárkem, vodu můžu 😀
Já si na to taky vzpomněla, ale tam je jasný, že přenosu se člověk bát nemusí, je to všechno jedno hejno.
Tož jsem to radši ovařila, tím spíš, že to nejsou moje zvířata a kdybych něco pokazila, bylo by to blbý. Nasekala, povařila, ochladila, podávala a oujé to bylo radosti. A k mojí radosti se matka taky pěkně nacpala, což jsem ráda. Jsou furt v tom chlívku bývalým, snažím se domluvit se sousedkou, že bychom je ubytovali u nás v alcatrazu, aby mohly už být venku.
ještě jsem to vylepšila, aby bylo vidět, že tou hlavou v konvi o ten strom bouchá 😀
Aaha, díky, tak to povařím, jeden den si počkají. Děkuju. Nepočítala jsem, že by z velkochovu hrozila nějaká nákaza.
Asi vím, jak Vám je, můj první ohařík - tam to bylo stejné, šli jsme k veterináři, protože se mi něco nezdálo, pes byl v pohodě, dělal kravinky…… a odcházela jsem s prázdnýma rukama. Ano je to šok, velký šok. Já si po tom prvotním šoku pomáhala tím, že to trápení je na mě, že on se tomu naštěstí vyhnul, protože jsem dostala šanci se rozhodnout dřív, než trápení přišlo. Držte se. Je dobře že u hrobečku můžete už mluvit, je dobře, když pláčete a je dobře, že sem píšete. Cokoliv co duši pomůže aspoň na chvilku, tak je dobře.
Díky moc - kuřátek je osm, a zhruba tu hrst mám, nakrájeno na kousky, ráda bych, by si dala i kvočna, ale to asi bude utopie, sežerou jí to.
Já vůbec vlastně nechápu jednu věc, jak to, že když vet správa rozhodne o odebrání, že se někam můžou zvířata vrátit. Když jasně bylo dáno, že podmínky byly příšerný.
Že panu advokátovi ze sebe není žďabínek šoufl! Pro prachy cokoliv
Ešivá bude kalendář, tak tam tendle obrásek dáme,co?
Vidim šécko! Sem vjédma 😀
tak?