Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 31.08.2026, 17:55:55
označit ošklivý plémě, to se fakt nedá.
No to nedá. Pes má tak krásnou duši, že nemůže být ošklivý přece. Jsou tu pro nás dnem i nocí, když máme radost, radují se s náma, když máme smutek, mají to zatra těžký. Tak žádný pes nemože být ošklivý.
Odpověď na příspěvek uživatele Zitka z 31.08.2026, 12:17:35
Pro mě neexistuje ošklivé plemeno, pes. Jasně, mám svoje favority, ale nedokážu říct, tohle plemeno je ošklivé. Může mi nesedět povaha psa- třeba pro určitou razanci vůči jiným psům, nebo okolí, nebo malým temperamentem, velkou samostatností, nezávislostí, apod. ,ale ošklivé plemeno pro mne neexistuje.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 29.08.2026, 17:34:22
Okáčko, budu spoléhat, že hens are clever. I když někdy si tím úplně jistá nejsem. U některých.
Včera jsem myslela, že je přetrhnu - což tedy s inteligencí nesouvisí, to ne, ale říkala jsem si, že je už zaženu do kurnika, abych pak, až hodím koupel nemusela. Páč voni nedbaj na to, že jim vrátka řikaj- tetkon se uvnitř svítí- za 45 minut zavíráme. Je jim to jedno!!! Bylo osm, smrákalo se a voni, že ešče ne. Byly jak nudle v děravým cedniku a nejvíc to hatila Mařena, která buď děti vykopla ven, nebo se katapultovala sama ven. Pak se všichni soustředili u pítka a že nutně musej pít, další, že si ešče daj do volete, na dobrou noc………. neměla jsem na ně nerf a šla si mejt háro. Slepice jedno zlotřilý 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 29.08.2026, 20:01:59
😀 jojojooooo, samože známe. Když jsme kdysi často jezdívali s naším ohařem do Hradce, vždycky jsme říkali, že si tam musíme nějaký bydlení pořídit. A pak si dali tuším v Obědovicích?? ve vyhlášený hospodě dlábes.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 31.08.2026, 08:24:55
Jo, jo, tohle je myslím dobrý vědět. U prvního psa jsem neřešila, u prvního ohaře netušila, ale naštěstí jednala s intuicí a prošel si tím dobře. je fajn vědět, z čeho to vychází.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 31.08.2026, 07:23:19
á -ha. no tak to je dobrý vědět, chystám se je pořídit, až konečně zdechnou ty naše slavný krásný kiwi pelechy, drahý jak prase a nic to nevydrží. Tak jsem si říkala, že pak pořídím právě tohle….tudíž asi nejdřív vyzkouším na tom Lidlu.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 29.08.2026, 11:40:22
Acher - tenhle rytmus mají ty “naše” taky tak nějak. Ráno je sice nevidím - páč buď jedu do prasé a nebo ještě dospávám dobu, kdy v týdnu jedu do prasé - dneska v sedm už byly pochopitelně venku, ale jinak tak jak píšete.
Ten trik s klackem si musím zapomatovat. Asi jo, asi to nezamrzne, přeci jen je to uzavřené, otevřené jen dole vrátka…. no se uvidí teda.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 29.08.2026, 11:24:30
Jsem myslela, jestli jim dojde, že když venku ta voda je zamrzlá, že si mají dojít dovnitř- myšleno přes den. Jestli si spojej - jo uvnitř máme večer vodu, tady voda teď není, tak jdeme tam. Asi moc bádám zase.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 29.08.2026, 11:46:31
Sandezia - dobře, díky, podívám se. Já až vrátím ty odchovaný kuřátka, tak chci kurník pořádně vyčistit a vydesinfikovat před příchodem konzervantoristek. A tohle mě právě zaseklo.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 28.08.2026, 14:47:02
To jo, ale já teď řeším, že až přijdou ty novy konzeratoristky (tedy nahatý slepice určený spíš do konzerv), tak ty nějakou dobu z toho kurníku nevylezou, jak jsem si tak načetla. A i je tam člověk pochopitelně musí nechat zvyknout, tak právě si říkám, že v tu dobu se tam pohybovat budou, asi nebudou jen hřadovat. No tak aby jim to nevadilo?
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 28.08.2026, 18:30:47
Jo, v kurníku taky bude pítko - a vlastně asi, to proč jsem to nejvíc řešila, je úplně zbytečný, protože - ty co přivezu, tak ty vlastně jakou dobu ven nepůjdou. Otázka ale je, zda to nezamrzne , ani když má ten kurník otevřený vrátka? /podlaha odizolovaná pod betonem tlustým polystyrenem/ . A taky jestli na to ty Ajnštajnky přijdou.