no! Právě. a tak se ani nelze divit tomu, že jí na dovezené Menu hodili fakáč.
Já jsem třeba byla zvyklá z toho Xaverova, že koně měli obrovské výběhy, klasické dřevěné ohrady. A nikdo krom zlomyslného poncla z nich neodcházel, poncl vlastně odcházel proto, aby škodil 😀 . A do nedávna jsem vůbec netušila, že se koně musí omezovat s jídlem - však vždyť koně byli na pastvinách odedávna. Až s kamarádkou, která měla huculku milovanou, jsem zjistila, že jí musí v rámci zachování zdraví omezovat. Pro mě novinka, tam to byli plnokrevníci. U hucula halt je to jinak.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 01.04.2026, 22:49:02
Do hajzlu!
Alebo skusit serapeptazu a kdesicosi. Vitex agnus castus, mozno ten skusim.
ono někdy ty bylinky a přírodní věci umí pomoct, no a co zkusit u vás najít odbornýho homeopata, aby našel vhodnej celostní lék a pokusit se tělo seštelovat i touhle cestou? Max. se nestane nic. Ale musí to být fakt poctivej homeopat.
Moc mě to mrzí, sama se snažíte pomáhat léčit a paradoxně tohle ☹️
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 01.04.2026, 14:36:29
Aj, tak to mi potvrzuje mou domněnku, že ten starší pes dokáže ve spaní víc vyvádět, já už si u něj zvykám, ale tohle byl fakt hukot, lekla jsem se , jestli prostě třeba srdce, letěla jsem tam, říkala jsem si, že jasný přece spí, přece před chvíli jsme blbli s hračkou…. a pak byl tak hrozně gumovej, úplně prostě jak když tam už není. Brrrr
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 01.04.2026, 14:20:57
😄
a má na to nárok! Bábrdle jedna.
Já se včera v noci vyděsila. Rumíček čerstvě dvanácterák, jedenáct v noci, všude klid, spal na gauči a najednou takovej rachot, lítal ve spánku, něco se mu zdálo, ale vypadalo to jak záchvat, sáhla jsem na něj, spal hrozně hluboce, oči nic - v takovým tom stavu vobráceným vzhůru, podlitý krví a byl úplně gumovej, když jsem ho zvedla, abych ho posunula od tý zdi, kde mydlil nohama. To mě na tu vteřinu úplně rozebralo. Hrozně hluboce spal, prostě se mi v těch rukouch rozpustil, jak …….To mě na tu vteřinu úplně rozebralo. no fuj. Asi s ním nemůžu tak přes den řádit, aby spal klidnějš, jinak mě trefí 😀
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 01.04.2026, 13:10:50
Kdysi dávno bezpapírák nebyl tolik o množení, jako dnes, kdy se to všude jede ve velkým. Taky nebylo tolik psů, kolik je dnes. Já popravdě nevidím leckdy důvod ani u těch papíráků , proč mít štěňata, pokud ten rodičovský pár není fakt excelentní nebo to třeba není o přínosu nový krve.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 01.04.2026, 12:04:10
Dafijová myslí to, že když sem přijde někdo nový a pochlubí se vrhem štěňat, která nemají průkaz původu, tak zcela logicky ho tady nikdo minimálně nepochválí. Když to napíšu kulantně. Protože prostě vzhledem k stávajícímu počtu psů, kteří se množí a množí a ke stávajícímu počtu psů, kteří pak končí v útulcích a vzhledem k tomu, že se díky tomu ze psů stalo spotřební zboží, tak na to většina zdejší psí komunity nahlíží logicky zodpovědně a tak jako Sarah.
A když totéž napíše někdo z nás, tak je ticho po pěšině.
Nikdo z nám ve své podstatě nemá nic proti psům, kteří PP nemají, ani proti křížencům kříženců. Jsou to psi jako každý jiní.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 01.04.2026, 10:19:20
Neee, v duchu neee, vokýnka, Vy ty vokýnka mušíte škrtat v reálu. Abyste si to pěkně užila. Každej den, klustá fixa a křížek, pěkně pomalu ho vymaluju… a těším se z toho, že zas sem kousek ke svobodě.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 01.04.2026, 10:08:50
Mám letitý z Ikei, jsou dokonalý a proto už je nemají ☹️ . Až ty mi odejdou, budu v …. háji 😀 . Psům se dobře nosí, jsou stohovatelný, a ač plastový, tak nerozbitný. Nerezový jsem zrušila s prvním ohařem, bylo vidět, že mu nevyhovujou. Nevím proč.
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 01.04.2026, 10:04:48
je pár věcí navíc zanedbatelný výdaj.
To není o výdaji 🙂. My prostě doma nevidíme důvod proč pořizovat nové, když to staré funguje. Koukám na to možná i tak, že vlastně takhle všichni moji psi jsou v tom co se používá se mnou i dál. Když mi to teda někdo - že jo TALI???? - všechno nezlikviduje 😀