Aktuálně: 2 189 inzerátů287 485 diskuzních příspěvků20 541 uživatelů

Příspěvky uživatele

Zrzavci

Zrzavci
Zrzavci 12.06.2026, 07:28:57 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.06.2026, 22:29:01

.” no to jsem si mohla myslet, že to takhle dopadne, když ten váš kouká tak nevraživě”

bych ji zahlušila, čůzu. Řvala bych jak prokopnutá.

Zrzavci
Zrzavci 12.06.2026, 07:28:14 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 11.06.2026, 21:01:43

Krásný fotos. A to video!!🤣 . Je to magooooooooooooooooooooooor 😀 Moc hezky se na to dívá, se tu usmívám.

Zrzavci
Zrzavci 12.06.2026, 07:25:26 xxx.xxx.226.6

pardon, pardon, pardon, je mi jasný, že je to zcela vážná situace, páč smrádě prudimíruje, ale

udělají z něj tak pětadvacet čivav

mě zabilo 😀 😀 😀 😀 😀 

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 15:02:21 xxx.xxx.226.6

Já bych tu rýži viděla jako hodně velký problém - nechci dělat marné naděje, protože jsou výsledky na alergii, ale - ona opravdu rýže kolikrát psům hodně vadí. Co zkusit některý druh masa, který nevadí až tolik, uvařit ho buď samotné a nebo s brambory. Brambory se dávají i při pooperační péči.Třebaaas by se ukázalo, že by kombinace vařené+brambory  nebo ty batáty???  Třeba???? 

edit a ano - pamlsky si upéct prostě doma, klidně sladkou variantu.

ad ty mléčné výrobky - zeptám se - je jistota, že se to vztahuje i na kysané - tedy třeba kysanou smetanu, tvaroh apod.?

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 14:30:40 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 11.06.2026, 12:40:29

Jsem tupo - zelí jsem zaměnila za květáka. Dobře, to můžu příští rok udělat, žádnej problém a nebo stihnu ještě teď? 

MÁME HRYZCE, HROZNĚ MOC HRYZCE, BOJUJU VŠÍM MOŽNÝM, ALE………… JSEM S PROMINUTÍM V HA… HÁJI. NEMÁ NĚKDO NÁPAD? Karbit nezabral, vodu mu tam pouštím, reje o to víc, do každý díry strkám ruličku od toaleťáku napuštěnou eukalyptovým éterákem - to celkem zabírá, vodleze, ale zas vyleze jinde. stejný účinek má cibule v díře, bezový listí v díře……

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 13:51:39 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 11.06.2026, 13:45:24

pane jo ☹️ hm klokan? no ale to asi člověka zruinuje? Tak ze sušených červíků už jsem viděla i granule, takže možná nemáte špatný nápad?? Jeden náš pes - obživlá popelnice s nimi nemá problém, ten druhý-malý chemik se jich netkne. 

edit- a ještě mě napadá - vím, že u některých psů zafunguje třeba to, že syrové vadí, vařené  ne. 

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 13:35:14 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 11.06.2026, 13:26:34

Hele tady, co budu mluvit za nás, se podařilo ty koně i odvézt, útulek je vzal hned, ale ta čouda z úřadu je furt chtěla vracet - nebudu vypisovat detaily. Ono kdyby úřad konal vždy hned v začátcích, když jim přijde podnět a neflákal se u kávovarů , vypadalo by to posléze taky jinak. 

Podotýkám, že je mi jasné, že ne všichni jsou to kafíčkáři.

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 13:33:10 xxx.xxx.226.6

Já nemám zkušenost, napadá mne jen - krom toho, že to tedy musí být nářez řešit takovouto alergii - alergický je chudák na úplně všechny druhy masa,  nebo jen ty “běžné”, že by se to při nejhorším dalo řešit aspoň trochu tím, že se to nahradí masem neobvyklým.

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 13:19:26 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 11.06.2026, 13:11:41

Se k vám přidám, ale s jinou formou pesimismu. Obávám se, že v téhle společnosti se nikdy nenajde vůle těch, kteří konat mají. Já bych si to ráda myslela, ale když to vidím kolem, jen teď u nás s koníkama ☹️ ☹️ . Kdyby se nezvedla velká vlna náporu tak by ta dorota na KVS zas ty odebrané koně vrátila, jen aby se nepřišlo na to, že celou dobu chybovala - až z toho uhynuli koně. 

Já obdivuju ty, kteří jsou v prvních liniích v boji s úřady, že ještě nesedí za vraždu. Opravdu. Nevím, kde stále berou tu sílu a energii, když vidí neustále dokola nejen to, co se těm zvířatům děje, ale mají díky úřadům prázdné ruce. Protože úřady nekonají. Ne všechny, to ne, ale leckdy je kafíčko prioritou. 

Moc bych si přála být velmi, velmi bohatým člověkem. Abych mohla konat, protože prachy, ty bohužel roztočej všechno. Nepotřebovala bych je pro sebe, potřebovala bych je k nátlaku.

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 13:06:27 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 11.06.2026, 12:59:30

Jenže…. dyž já se bojim! 😀

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 12:56:58 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 11.06.2026, 12:41:41

😀 Já jsem k té poslední fotce chtěla napsat bublinu, ale  to nemožu, bylo by to neslušný. Ale von tak vopravdu kouká takhle, že to hned naběhlo. 😀

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 12:54:25 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 11.06.2026, 12:35:39

A bingooo!

A platit jako mourovatej budeš šmejde. Nemáš? Nevadí, vezmeme si auto, útulek ho bude potřebovat, nábytek prodáme, dům prodáme - pořád nemáš? Makat na prospěšné práce půjdeš…. 

ALE TO BY TADY NĚKDO MUSEL MÍT NEJEN ZÁJEM, ALE TAKY MOZEK.

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 12:52:10 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 11.06.2026, 12:22:18

Tolik toho o mne víte resp. toto soudíte na základě toho, co jsem tady o sobě už vypustila

ne, to vůbec, já si nepamatuju moc, co kdo tady kdy vypustil, jako myslím dopodrobna - stejně jako Buggyra vycházím z toho, co jste napsala teď tady - takto to působí. Nicméně to přece neznamená, že si o Vás myslím, že jste zlá nebo nějaká .Vy to vydíte nějak a reagujete nějak, já to vidím nějak - jako ta saň a křičím a křičet budu. stejně jako křičím v práci, kdy ostatní už to vzdali a rezignovali. Jsem nastavením picbům,  některé věci jsou pro mě velmi zásadní.

Já si myslím, že na ten máme názor stejný, já jen křičím, že to, že to lidé dělat nebudou a nedělají, je špatně. 

ale že jste zbytečně militantní.

jo souhlasím s Vámi, jsem militantní a v takovýchto případech vždy budu, to je fakt. A to jste neviděla, jak jsem si tu kdysi podala dvě kolegyně. 

ale psům vlatsně nepomáhají.

čím nepomáhají? že napíšu někomu, kdo se pro svou lenost, lakotnost atd. atd. podílí na týrání psům, že se podílí na týrání psů? To těm psům uškodí? To uškodí chovu, tomu, jak se společnost má k živým tvorům chovat. Napsala jsem dotyčné jen pravdu a holá fakta. 

Psů je čím dál víc a má je čím dál víc blbců.

No bať tohle je věc, která mě trápí už neuvěřitelných…. sakra kdy se to narodil Ešus??? plus nějaký ten čas k tomu, takže nějakých 20 let. A to to ještě tehdy nebylo tak extrémní, jako je teď. 

Já myslím, že jako nejdem každá nějak jinak. 🙂  Nějak jinak by tady musela jít aspoň jedna jediná vláda, která by měla zájem a dostatečnou mozovkou kapacitu, aby zarazila ten hnus kolem zvířat. Já třeba roky tvrdím, že už jen řidičák na psa by udělal kus práce. Ale muselo by to být ve společnosti, kde jsou zákony co? VYMAHATELNÝ, což tady nejsou, takže by to byla s prominutím stejná srá….ra, jako je to nový registrování. 

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 12:10:54 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 11.06.2026, 11:51:03

No tak snad to co je teď bude s 90% za týden jinak. Nemusím mít psa hned teď, že ne????? Mohu  si počkat, ne?

Jinak naprostý souhlas s Buggyrou

Vám se to taky zjevně nelíbí a nesouhlasíte s tím, ale jste s tím evidentně smířená, a ještě nám nesmířeným říkáte, co vlastně? Že nemáme pravdu? Že děláme něco špatně, když na takové věci upozorníme? Že slečna zadavatelka udělala vše správně? A že ona za svoje problémy nemůže, protože dnešní společnost to takhle dělat nebude?

a vším ostatním v příspěvku

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 11:37:22 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 11.06.2026, 11:32:35

No já nemluvím o pochybných spolcích, jsem psala, že tam se vůbec nedívám. Místo, kde se jim v nabídce točí samá štěňata, mladí psi apod. Kde chtějí nesmysly nad rámec toho, co jsem ochotna akceptovat, protože je mi jasné, že ti slušní hledají nějakou brzdu, aby si psa nepořídil kdejaký bezmozek, nebo aby ten pes neskončil špatně. Už jsem to tu psala, kdysi dávno, když začínaly dočasky, jsem měla obrovskou radost, že vznikají místa, která psům dají mnohem lepší šanci na nový domov, než mají v útulku, kde není takové zázemí a ten pes nežije v rodině. I jsem počítala s tím, že až to jednou situaci umožní, rozšířím řady těch, kteří dočasku dělají. Postupem času se to značně zvrtlo a do hry vstoupili nepoctiví. vím, že takový nejsou všichni, ale bohužel ze psů v nouzi se stal kšeft. A toho se já účastnit nechci, takže za mě se opět stávají prioritou zpět útulky a pár slušných spolků. 

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 11:32:47 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 11.06.2026, 11:24:36

Ano, nebudou - většina. Mám ve svém okolí naštěstí lidi, kteří to dělají. A kterým jsem třeba z depozita psa “pořídila” doporučila jsem jim ho. Konkrétně toto jsou lidé šedesát plus a světě div se - Mělnický útulek neměl  problém jim pejska vydat - dodnes jsou v kontaktu. Tohle byl malý pesan - právě z hnusné množírny odebraný, druhá fenka taky z útulku -taky žádný problém vydat. Jsou to lidé starší, ale informovaní. Může-li takto být informovaný člověk ve věku, kdy internetem nežije a nesedí na něm 24/7 , tak by pro mladé lidi, který mají telefon a internet přirostlý k tělu neměl být vůbec problém si ty informace získat. Kdyby ovšem chtěli, kdyby jim na těch zvířatech záleželo. Nezáleží, je to spotřební zboží, hlavně ať vypadá luxusně. 

Ano pochybné spolky s pochybným jednáním jsou též účastny na tom, že množky profitují. Navíc oni z těch množek a podobných akcí ty psy leckdy mají a………. vydělávají na nich, psi v nouzi se stali dobrým obchodem.

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 11:16:09 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 11.06.2026, 10:35:44

A Vy si myslíte, že dneska mají lidé čas a chuť objíždět útulky a pídit se?

No a jsme u toho, nemám-li čas a chuť se tomu PŘED pořízením zvířete, kolik času a chuti na to zvíře budu mít PO pořízení zvířete. Všechno něco stojí. Ať už peníze, nebo úsilí nebo čas. Když něco chci, musím tomu něco věnovat.

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 10:59:00 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Janae z 11.06.2026, 10:40:29

Tady se tedy sešly saně

A víte proč? Protože to po stopadesátýtisícíprvní naprosto totožný scénář. To už má i člověk pocit, že to píše pořád jedna a tatáž osoba. A víte proč? Protože tam nejde o neživou věc, tam jde o živá zvířata. Která díky takovýmto lidem trpí a trpět budou dál, protože každej kdo má do hýžďí otvor musí nutně mít psa, kde kdo. A ten kde kdo tomu odmítá obětovat cokoliv. Svůj čas při zjišťování od plemen, po to jak to při prodeji se psy chodí, na co si dávat pozor, čemu se vyhnout, odmítá si našetřit peníze, protože psa chce a chce a chce hned a nebude vydávat takovej majlant A protože a protože. A na člověka a jeho jednání zase doplácí zvíře.  

Proto se tu sešly saně - nebo možná jenom jedna - já, to klidně napiště, mně to naprosto vůbec nevadí. Vadí mi to, že živí tvorové doplácí na lidskou debilitu, lakotnost a hloupost. Oni se bránit nemůžou. Znovu opakuju a budu furt dokola, je to hnus. Hnus na kterém se podílí i ten , co takto zvíře kupuje.

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 10:43:20 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 11.06.2026, 10:37:09

Nu tak šup, máte smlouvu, máte identifikované štěně čipem, tak ji rozneste tedy na kopytech.  A koho? Pavlatovou nebo tu druhou??? Co?

Zrzavci
Zrzavci 11.06.2026, 10:27:07 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 11.06.2026, 10:16:31

Doron, víte………..takovýchhle výkřiků už tady a nejen tady, bylo, včetně bití se v prsa, jak s nimi kdo zatočí a sype si ten popel - to už je lid popelnicových polí.  Kdyby to totiž tak bylo - tak by polovina množek neexistovala, páč by je tedy zlikvidovali. Neudělal nikdo nic. 

Může si o mne myslet kdo chce, co chce, ale k těm, kteří psy takto kupují už nejsem tolerantní. Je to jejich zásluha, že tam ta zvířata neskutečně trpí. Tak to prostě je, tohle nikdo popřít nemůže. A lidi jsou mi ukradení, ta zvířata ne, je to hnus a hnusem to zůstane. A to díky všem,kteří se toho zúčastní.