Já mám zatím šécko malý a zelený a nebo to nemám vůbec. třeba mozek.
Já mám zatím šécko malý a zelený a nebo to nemám vůbec. třeba mozek.
Odpusť bílý chlapče….
Jooo, jasně, chudera jste, největší!!! 😀
ale jestli mluvíte třeba o bossingu kolem žrádla………tak souhlasim, Tali bych někdy nejradši navlíkla rovnou svěrací, tu kazajku, ne plovací 😀
Hm a uvědomujete si, že tohle je šikana a bossing?
Okáčko, dám vědět, je to tenhle
https://www.lidl.cz/p/tronic-odvlhcovac-vzduchu-tle-200-b3/p100392803
nejlevnější , co jsem našla, má to tedy nádobku na vylévání, příp 30 cm hadici na odvod, lidi psali, že jsou spokojený, tak uvidíme. Není to na nějaký velký akce asi, ale pro můj účel to stačí a do bytu, - podle recenzí - určitě.
Bobčo - psala jste, že máte v bytě velký vlhko, s kterým bojujete. Včera nám vlítla voda do sklepa, objednala jsem v Lidlu obyč nejlevnější odvhlčovač, lidi si ho v recenzích chválí, psala jsem o něm kamarádce a vzpomněla si i na Vás. Nevím, jak moc a co, Váš důchod dovolí, ale kdyby ano - chcete, abych pak napsala, jestli funguje?
Já se chci - až bude čas a uklidní se to, se svým vetem domluvit, zda pro něj bude přínosný, když mu to namastím do emila, ne na papír v čekárně a on si z toho ty údaje vytahá.
Péct rohlíky rozhodně ano.
souhlasím.A ftip v budoucnu bude, až jim to někdo hackne, nebo se to rozbije a lidi nebudou vědět už, jak na to. Bez rohlíku se žít dá - a taky spíš má, protože lepek, ale když se to vezme obecně, nejen na rohlík, tak…………budou prostě v loji.
Proč se tváří jako úplně nejvíc týraný pes?
Tak to je snad jasný, ne? 😀 😀
Jo, jooo, Tali mě taky naučila provětrávat hlasivky 😀 . Ne, že bych to neuměla, ale bylo toho zapotřebí minimálně. Já si vždy dávala záležet na tom, že se psem komunikuju v tichosti -taky jsme za to na zkoušce byly vychválený. Ale Tali přišla ořvaná od zelených mužiků, takže tam, než jsem se dopracovala k tomu, že se může spíš mluvit, než řvát……tak to bylo něco. Umím to, ale jde mi to proti srsti, protože vím, že se dá fungovat jinak- pochopitelně něco jiného jsou nouzovky.
No jo, ale Vasil, Vasil je diagnóza, stejně jako Taliprdnice 😀
Já jsem taky spíš psí, proto jsem měla kk těm psům dvě feny z útulku 😀 a teď tu pomatenou flekatou. Obě předchozí Bubrdle byly v pohodě, přesně, jak říkáte - když zjistily, že to na mě nefunguje, tak pohoda, spoleh a udělaly co mi na očích viděly, ale todle flekatý nadělení, který to má v hlavě pohrkaný od malička a ještě před nedávnem- cca dva roky zpět - to bylo pořád každý den začínat znovu a znovu a znovu a až teď si to nějak posedalo, tak s ní opravdu nic není jistý, ona za to nemůže, to člověk ví, ale……… někdy byste ji zabili 😀
Přesně takhle to dělám taky.
A jak tak koukám na to, co píše Sarah…. feny prostě záškodničej, se psem to vypilníkujete do dokonalosti, fena má občas vlastní názor.
Ano - máme povedl SÁM/SAMA NE! Rumíček spolehlivě, s pohrkanou Tali to stoprocent není, pilujeme pořád, aby to v hlavě udržela.
tady na západě Prahé bylo v jednu chvíli černota černá a buřina, u nás doma - ještě víc na západ od Prahé už to evidentně, dle výroby életrárny do jistý míry přešlo, ale taky to tam asi bylo výživný. Jsem zvědavá, až přijedu domů.
Ráno slejvák s buřinou v takový intenzitě, že se řidičský dítě - tedy já 😀 - krapítek obávalo jízdy do práce, posléze jsem srdnatě vsedla na kůň a vyrazila. A dojela. Cestou lesama bylo krásně - na kochání se, ne na to, že řídíte, páč bylo tak divně mlhavo a nepřehledno. ale krásný to bylo. Teď tady v Prahé se momentálně setmělo a cedí! a fučí!
duplicity. mažu.
Jo, kdyby to tydýtalo při nedovření,, jako naše lednice, tak jo.
ze branka drhne, takze nezaklapla a otocenim klicem se to fakt nezamklo
tak. To se nám taky stalo, že nenastalo 😀
Souhlasím. Pokud to jde, a situace umožní, tak klimatizace je nejlepší volba. A kaju se veřejně, protože jsem ji do starého domu prostě nechtěla - s tím, že dům to umí udržet. Umí, ale těchhle pár dní dalo za pravdu mému muži - že budou větší a větší vedra a budem ještě rádi, že ji máme. Takže bych za svoje kecy měla jít nejspíš klečet do kouta na hrách. Ustoupila jsem ze svého hlavně kvůli psům, stárnou a teď jsem ráda, že jsem udělala hodnou a poslušnou ženu a klimu máme. Taky v kombinaci s FVE, stejný systém jako u Vás