Ale volejte do prace, ze nedojedete, protoze se pes schoval v boude….
Promiňte, prosím, ale to nejde:
😂 bez autorský nadsázky jsem se tady zasmála nahlas. Nu ale…….na druhou stranu……. možná by to za vyzkoušení stálo??????
Ale volejte do prace, ze nedojedete, protoze se pes schoval v boude….
Promiňte, prosím, ale to nejde:
😂 bez autorský nadsázky jsem se tady zasmála nahlas. Nu ale…….na druhou stranu……. možná by to za vyzkoušení stálo??????
Strašná představa, ale chápu.
Pro mě bylo hrozný i to, jak tu psala Horsana o tom koni v tom “záchvatu”, jak tam bylo i podezření na vzteklinu, že musela tu hlavu oddělit. Já vím, že veterinář na to kouká asi jinak, ale pro mě je to - smekám, musí to být prostě nápor. A ešče v tom skafandru nebo v čem .
edit - přednáška musela být zajímavá.
Jo, jo, já si to musela tehdy zkrátka nařídit. I tím, že to byly první momenty po příjezdu do nového domova a ona byla tak ščastná. Já měla takovej strach 🙂 a pak jsem si řekla tu větu, no. Prostě Carpe Diem.
No bať. Však píšu, že Emerika je jiná země. Evidentně neomezených možností, co se zvířat týče ☹️ V Latinské škoda mluvit a Severní, tam je zvíře prostě spotřební zboží.
ty vado, to by mě z ní šlehlo místo ní! He, he, pamatuju si, když jsem si přivezla Bubinku, rok byla ve venkovním kotci v útulku. První co udělala po příjezdu na chalupu, kam jsme jeli hned, bylo, že se vypleskla na nahřátej kačírek na záhonku. V pravý poledne, kdy to rvalo jen o trochu míň, než tyhle dny. Jí bylo jedenáct a já si vokusovala nehty, abych jí z toho kamení nehnala, páč jsem měla hroznej strach, že jí z toho vedra tam flákne. A pak sem si řekla - že i kdyby, tak si to prostě užila i když jen pro tuhle chvíli. No naštěstí nefláklo, broučka mýho malýho a strašila tu se mnou ještě habakůk času.
Ano to bolí . Takže podle mě to není klidná a tichá smrt. Je v případě nouze- viz ty koně, kde jiné řešení není, rychlá, ale to je nouze. Ovšem počítat s tím, že takhle mi zvíře odejde hezky v klidu, to není úplně dobře. Znám člověka, kterému takhle pes odešel a sám říká, že to člověk nechce. Já se tomu vyhnula na poslední chvíli a jsem za to zatraceně vděčná. Smutné je, že zvířata do poslední chvíle klamou tělem, do poslední chvíle.
To je výborný vídejo! a výborná práce, jak to mastí, myš jedna motorová! Je výbornej.
U nás se po buřině taky ochladilo, seděli jsme ve verandě a čučeli, jak cedí - hezké to bylo, ale mohlo cedit teda dýl. Lišáka poslat k nám. Mouses už se sice naučil tak trochu jít po hraboších, ale jako čtyři kousky nic moc. Omezila jsem švédský stůl k snídani a k večeři 😀
A máme novinku. Městské manýry - noví sousedé - mají akitu, lítá tady po silnici… nikde nikdo…pohodička.
No jo, ale to je jiné, tam šla krev ven a nedráždila tkáně - prý velmi. Koukám na první pomoc:
Bolest je běžným příznakem vnitřního krvácení, protože krev velmi dráždí tkáně. Příznaky, jako je silná bolest břicha nebo silná bolest hlavy, by měl vždy vyhodnotit lékař. V některých oblastech těla může být bolest lokalizována do oblasti krvácení. U oblastí, jako je břicho, však umístění bolesti nemusí nutně odrážet oblast krvácení.
dík
Ten zásah v horském terénu bez možnosti přístupu pomoci by smysl dával. Tam je prostě bolest a je nutné to akutně vyřešit, ale jako běžné utrácení mi to přijde - nevím divné, protože to bez bolestné teda není, ale to trápení zvířete to vyřeší rychle a ukončí to jeho trápení.
Jo jasný, mně to přijde podivný, že to má být bezbolestné. Je pravda, Emerika je jiný svět. Nicméně na první dobrou mi to dneska našlo tohle, co jsem psala výše. Přiznám se, že pro mě tahle představa není úplně optimální, abych taktně řekla.
A no jo, furt taky porád, mi nemůžete udělat radost? 😀
A neboooo- jedna dávka krmení! Tak a máte v tom hokej 😀
Bezbolestně? Opravdu? Já co jsem si tak zjišťovala, tak bez bolesti to není.
Jen namátkou teď v rychlosti:
Obecně příznaky vnitřního krvácení zahrnují závratě, bolest, dušnost, rychlou srdeční frekvenci a další. Tyto příznaky se mohou projevit bez ohledu na to, kde ke krvácení dojde
Ano, přesně tak, mají pravdu.
Efe - tak to je teda nálož. A vlastně i ostatní. Když možná on není vořech, jako vořech, vy všichni je máte z útulku, tedy zpravidla neradostný start, takže tam se dá čekat cokoliv. Každopádně - moc přeju všem, aby se ty věci podařilo aspoň minimalizovat.
ach bože! To je pupík. Předpokládám, že to zvládnul s packou v čumesu,co?
Mi jo - název plemene? Balonský? A cena?
To je hezké, že jste to tak příhodně umístila…………do podvodných inzerátů 😀 😀 😀