Huž máme voba čápi na hnízdě, hurááááááááááááá. Kačka a Karel (doufám, že jsou to oni 😀) už se i páří, tak snad to letos vyjde jako loni.
Huž máme voba čápi na hnízdě, hurááááááááááááá. Kačka a Karel (doufám, že jsou to oni 😀) už se i páří, tak snad to letos vyjde jako loni.
Přidávám se k Reptě -
místo obrázků fotek jen ikony.
Plus to, že psát něco z mobilu, ať už příspěvky, nebo SZ je opravdu peklo. Nejen že to píše stále obráceně, ale teď je to vytuněný o to, že to slova vyměňuje za naprostý nesmysly a je nutné hlídat úplně každičké slovo a leckdy opravovat každé slovo -dlouho, než to chvíli píeš normálně, aby to pak zase začalo blbnout. Pokud někdo používá mobil a nepíše s počítadla a má tohle co já a pár dalších, tak se na to, sem psát, vykašle. Přiznám se, že je to teda za trest. Mohli byste se na to, prosím, už podívat a vyřešit to? Když jde o ptákovinu, tak to je jedno, tak prostě nenapíšu, ale teď jsem potřebovala řešit po SZ důležitou věc, vážnou a bohužel nebyla možnost použít počítač, takže jsem to prostě nemohla vyřídit v daný moment vůbec, navíc se to týkalo víc lidí. dík moc předem.
A pak se chci zeptat, zda bude při výběru cookies dostupné to tlačítko odmítnout vše.
Hurá??? Vypadá to, že jste na to přišly/i? To by bylo skvělý.
KOukám, že se Zoranko rozhodol udělat si víkendovu párty - podupat studentky, zrasit si nohu - vzkazuju mu, ať už to nechlastá 😀
Ok - nechovám - znala jsem blíže dva, vzdáleně díky kamarádce další dva- ti byli od jednoho majitele. ani jeden pes by se v domě nechoval stejně, jako třeba ohaři. Z podstaty toho psa- pastevecké podstaty - je pro něj střežení nejen toho vlastního, ale i toho přilehlého, přirozený. To je naprosto logický, to sama víte. Takže nebude hlídat jen byt, bude hlídat i to co je kolem - dům, jeho blízké okolí. A v tom domě a blízkém okolí se ve městě pohybuje značný počet lidí. Vezmu-li náš bývalý byt, na patře další dva byty, tak mi přijde logický, že ten pes tu chodbu, výtah, atd. vezme za svý a každý kdo tam půjde je narušitel. Takže potenciální problémy. Čuvač je pastevec, ne tak razantní, jako kavkaz, ale ten základ je a měl by být, pořád ten samý. Tím pádem z toho logicky vychází, že štěně do bytu chovatel, který chová opravdové čuvače a na psech mu záleží zkrátka nedá.
Kdybych byla chovatel jakéhokoliv pasteveckého plemene, tak do bytu, do civilizace bych takové štěně nedala. Pro jeho bezpečný život, pro bezpečný život jeho okolí. Kdysi dávno - rok 1995-1997, když jsme se nově přištěhovali tehdy na sídliště, tak ve vedlejším paneláku, měli v bytě kavkazana. I přes to, že bydleli v patře, tak jsem kolem toho domu nerada chodila, pes lomcoval zábradlím a řval jak prokopnutej. Město není prostředím pro tyto psy pro podstatu toho, co mají z a úkol, co nesou v povaze.
To bude radost tyhlety potkávat.
sem si zatím netroufla, jen z tý mističky. včera jsem jim rozhodila zas naklíčenou pšenici - a než jsem se vrátila z venčení a donesla jim pytel naškubaný trávy, nebylo tam ani zrnko.
Jo, jako jo, máš pravdu. Na druhou stranu o psech a kočkách se tolik mluví… já nevim, no. jsem prostě idealista. Páč mám ráda zvířata, snažila bych se tohle aspoň nějak v základu si ošéfovat, už sama před sebou, tím spíš, že bych na to měla money, money.
Ty uz vypadly pri bojich s nepritelem
Ne já to na něj neházím, to ne. Jen dneska už se o tom hrozně všude mluví, tak není možný na to nenarazit. A když bych byla člověk, který dělá věci s čistým štítem, chtěla bych mít pošéfovaný , že se nepodílím na něčem, co je hnus. Děti taky inzerovat nelze, že jo. A myslím, že dneska už by s umělotinou šlo nastavit nějaký síto, který ten základ vyfiltruje? No a nebo právě ten půlčík. ale to je prostě teorie, to se nestane.Nicméně přes inzeráty by k určitýmu omezení těch šmejdů došlo.
😂
Jojooo, strejda Arnold - celá Bobi 😂
se mi povedla, co? 😀
Jo a fšímla jste si těch šroubů v zádech? 😀
by mě jako zajímalo, jak to bude majitel řešit, když psovi bude nějaký pípání, vrnění jedno 😀 😀 to mu bude diskretní neviditelný vodítko - všichni víme k čemu 😀 😀 😀
Jako psovi nebo vám pípne.
hlavně vůbec nepřemýšlí.
což je smutný. Když něco dělám,přemýšlet bych o tom měl.
kdybych disponovala více časem, abych si našla kontakt přímo na něj - jinak to nemá smysl, sepsala nějak smysluplně a měla čas s tím dál nějak pracovat, tak proč ne.
Jo, ifauna…aha… tomu nevěřil snad nikdo.
Tak jo
Smutný příběh😢
jo. A když si k tomu člověk představí, že teda při možnosti té vztekliny se musela Horsana navíc zaskafandřit a pracovat opravdu jak v minovým poli, páč to není legrace… a pak ta samotná činnost, kdy musela oddělit tu hlavu…. no ne, prostě hrozný. Hodnej pan Zoranko, hodnej, že se pak šel podívat na průzkum a člověk měl něco pozitivního.
Spíš pár facek dneska. Si pamatuju, jak jsem “oslovila” dorotu, co smažila mladinkýho borderáka el.obojkem. Ještě dlouho se klepala vokna v panelácích, jak jsem ji hlasitě oslovila. Pak pes zmizel. Jestli zmizla i ona, to nevím, já si lidi nepamatuju.
Jo fakt byste se divila, kolik lidí takhle “venčí” psa. Pro mě naprosto nepochopitelný. to ho oprvdu nemusím mít, když nejsem s ním. Nebo jde kočárek, matka, dítě, vzadu za sebou táhne psa - buď ta matka, nebo ho vláčí to dítě, co už není kočárkový, když je to pidipes. A pes zasedne a vzápětí přijde prda, jak s ním ten obojek připojený k vodítku, které vláčí v ruce kdosi, kdo nedbá, trhne a hodí. vždy si tak představím, jak bych to těm lidem /ne tomu dítěti, to netuší/ s chutí udělala taky tak. Nebo…čteš si knihu? prdho, vyrazit z ruky a makej, makej, makej obývákem sem a tam, bezmyšlenkovitě. SEdneš si k novinám? Prdho, vyrazit z ruky a makej, makej do kuchyně a zpátky, bezmyšlenkovitě sem a tam….
No to je to, musíte chtít. A když se chce, jde opravdu všechno…. nemyslím si, že by na tom majitel takového serveru byl tak, aby si půlčíka nemohl dovolit. A ještě by udělal dva dobrý skutky. Jeden pro zvířata a druhej pro toho půlčíka. Jen to zkrátka nikoho nezajímá, hlavně, když to sype.
seznam měl inzerci, si myslim, ešivá má dál, to nevím.
No jasně, tak příčetnej člověk ví, co v tom výběhu je- má, ale tak napadlo mě zda kůň, ať ten Váš, nebo ten co o něm psala Horsana nemohl někde jinde něco sešrotovat. Venku - spíš z našich bylin, protože starček a durman běžně nepotkají, nevím zda naše bylina nějaká - krom oměje, by to takhle udělala?
Spíš ten člověk z toho vychází.
Musí to být šílený to zvíře takhle vidět. A vůbec si nedovedu představit, jak ho uspí?? Odchytí, uspí, když takhle šílí.
Jsem ráda, že Horsaně ten den Zoranko zakončil pozitivně.
No divila byste se kolik zombie se psem na vodítku, který čumí do mobila, byste na sídláku potkala, jojo. Jsou, nečuměj, táhnou psa jak kačera a ani neví, že třeba kadí, nebo by rád kadil, o možnosti si v klidu přečíst Pesemesky jen tak, to ani nemluvím. Hnáty bych jim zpřerážela za tohle. Pes zadřepne a dorota zmalovaná jde dál, protože musí čučet do mobila. Nač toho psa má, naprosto netuším. Teda jo asi - aby se mohla prezentovat na sockách.ble.