že ona hodí blinkr doleva ( ona má totiž takovej tik, že se uklání hlavou doleva) a přitom běží doprava, kráva.”
jak jí mohli dát řidičák? 😀
že ona hodí blinkr doleva ( ona má totiž takovej tik, že se uklání hlavou doleva) a přitom běží doprava, kráva.”
jak jí mohli dát řidičák? 😀
drvodělko - to je božan prostě. U těch slepic a v tý krabici 😀 😀
Jediti! To sou housky! ❤️
tady taky gmo bez a za půlku
Jojo, mám jednu vyhlídnutou, kousek opodál, i si tam dojedu sama, jen musím prozkoumat nabídku přímo v krámku, nemají webovky. Rabbit - jako to řeznictví?
Mňam. U nás teda mají hlavu za 29, ale masa jak u rasa, to taky podělim šécko. a ešče z toho udělám ohaříkům sušenky.
, ale dost drahý. Myslím, že to moc řešíte
aha, díky - tak drahý, dobře - kouknu dál. Já hlavně chci, aby to bylo GMO fuč, když to jíme. A pak aby to bylo stejnou měrou dobrý pro ně a nic jim nechybělo. Jasně, u psů taky jedu svojí lajnu, ale tam už vim, tady vim kulovaný - nebo převážně kulovaný ,ale nechci - tím spíš, co vidím kolem sebe - to udělat špatně, když vím, že to můžu udělat dobře. Takže chci do začátku to, co už někdo umí a udělal a pak , jak budu zdělaná 😀 si to taky přehodím na svoje, až uvidím co můžu, co ne.
Ještě pořád mám dostatek času, s kurníkem nehnuto, ale už prej si mám postupně pořizovat, ať se to nekupuje najednou, tož tak činím. Koupila jsem i sponkovačku - pjoumatickou! Na to pletivo, aby se s tím drahá půle nemusel crcat a razdva to tam hanulákal, když už mu Jéžišek nadělil ten pořádnej komprďák.
Acher - jako jo, ale já začínám. Zatím si netroufnu jim to míchat sama. věci bokem jo, ale nějaký základ chci, aby měly, jak mají mít.
prosím - co na tom složení vidíte špatně? se nevyznám, že jo. U sousedů jede pšenice a sem tam nasypat sypkou směs, plus zbytky. tak úplně nemám jak odkoukat.
Moc díky - aj už to vidím s tou dopravou - to se na to teda nedostanu, páč se svejma 4-6 kouskama bych nákup za 4 litry spotřebovávala asi hodně dlouho. Mně se to líbilo - ta kombinace zrnina, peletky. No pohledám dál - kouknu na Energis, dík
Hele a jak to sestavení toho žrádla, co jsem vybrala - bude to gůt?
Když já chci tím krmítkem omezit to rozhazování, u sousedů ty doroty furt do těch pekáčů skáčou a rozprsknou to po okolí a nesebírají to. Jinak jsem taky měla v plánu použít třeba starej pekáč a tak. Navíc se mi líbí, že to nebude tak zaprasený, nelíbí se mi, že do toho žrádla lezou a pak do něj kaděj. Prasnice to sou, ne nosnice 😀
Assil -dík za recenzi na to pítko
já jsem taky rolovala, jdu na to znovu. díky.
edit - no ale tam není vypsaný poměr, sem právě myslela, že jak psala Ph, že tam toho je hodně, tak že vidí někde procenta, nebo tak.
Možná se pletu, možná se mýlím, ale jeden a ten samý inzerent:
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/220458-westik-bez-pp/
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/220457-shih-tzu-holcicky/
Zavání mi to množením??
Kde jste našla, prosím, to složení. dík. já právě nevidím nic takovýho.
Jo. Blbě čumim 😀 rosnička by ze mě nebyla. dneska už jo - tak do večera - takovej pruh a ještě v sedm ukazujou vodu shora. Víkend nic, až to pondělí nad ránem.
Vy si počkáte - z neděle na pondělí ráno- lehký dopoledne. Ale nejvíc vody spadne v Orlickejch, k vám už přijde ten deštíček jak u nás.
přeci jen jeden už chytne tu zahradnickou náladu.
jo ! přesně. já teď s tím tetanem nedělala nic, jen se courala po přírodě s ohařema a pak přišla vyřízená jak žádost. No a o víkendu prt. Tak budu asi brousit ty starý dveře a vyrábět si věšák do nově vznikající verandy. Stejně s sebou musím mrsknout. Půle už bude lepit cihly na zeď a malovat.
díky.
A!
Když budu mít tohle? to bych dávala do toho krmítka- resp. do dvou
https://www.mifuma.cz/chovatel/eshop/8-1-Drubez/0/5/311-MIFUMA-Wellness-Legemischung-Premium-25kg-smes-zrna-a-pelet
a ten grit zvlášť- bohužel Drimlovým nejede web, viděla jsem tam spešl krmítko na ten grit
plus misku na svačinky, co jim vyrobim.
Tak pak to mají komplet to krmení. pak nemusím řešit pšenice+směs pro nosnice.
To by asi bylo Okáčko.
Já nevím, kde přibližně jste.
Ono tohle krápání pak ustane, a něco se vrátí až v neděli s večerem, na horách- krušky a tak sněžení, páč bude zima, pak bude takový pršivý pruh od jihu - budějky šikmo k severu. V noci na pondělí a posune se to v tom pruhu přes jihlavu k brnu a pak puf a je to pryč.
Ne, to bude zase u Vás právě, proto to pižu, tady už taky neprší a ani nebude.