Je to divný takový, dokážu fungovat a pak mě to složí, přijde lomcovák. A nejhorší je ten krk, kurnik. Bolí-nebolí-bolí hrozně-nebolí vůbec-bolí…. co to je za sajrat?? Teplotu nemám, takový ten pocit nemoci taky ne, ale stagnuje to, svině jedna.
Je to divný takový, dokážu fungovat a pak mě to složí, přijde lomcovák. A nejhorší je ten krk, kurnik. Bolí-nebolí-bolí hrozně-nebolí vůbec-bolí…. co to je za sajrat?? Teplotu nemám, takový ten pocit nemoci taky ne, ale stagnuje to, svině jedna.
Legalny, idealne, neviete o niecom?
Mozte skusit picovat so mnou 😂
😂
Si pište, že picuju, zdatně a velmi, pokaždý, když se tělo rozhodne chrchlat. Nějak tý nemoci nerozumím, je to každej den jak ve filmu Na hromnice o hodinu více, pořád a pořád začínám na stejný startovní čáře.
Nicméně jsem zjistila vedlejším výzkumem jednu zajímavou věc o ředkvičkách.
Mají nejen antioxidační, ale takyantibakteriální, antimykotické a antivirové účinky :o . Je to silná bylina, jsem nevěděla, že až tak. A asi proto já ji mám moc ráda. Každej den se narvu ředkvičkama, co jsem si vypěstovala, ale už mi začínají docházet. A pokaždý, když tak dvě tři sežeru i s listím, tak se mi uleví.
Mám tyhle - jsou vynikající, dají se pěstovat celorok - nejedla jsem lepší ředkvičky
https://www.eva.cz/zbozi/ZAH00721/redkvicka-fialova-viola-kulata-osivo/?gad_source=1&gad_campaignid=22990496115&gbraid=0AAAAADjLBKHa-C1Itd0IeISwlcaRW8t_O&gclid=Cj0KCQjwiJvQBhCYARIsAMjts3J7RBiZgzlDd3xl2g7JtrDnPsFP4d8yCrynKnbqKzGdFOXc9sFfdA0aAuJxEALw_wcB
samo to roste, to je supr, jsem zahradnice z leknutí.
Ano, Něha a Gustafson - dala jsem si záležet 😀 😀 😀 Nikdy by mě nenapadlo, že budu “umět” namalovat poníka 😲 Nechápu, co to způsobuje, samo si to tak nějak ve mně žije a já jsem jen prostředník těch nápadů, je to ftipný.
stale mame tichu domacnost, lebo od tej pamatnej noci som uplne v hajzi.
Já bych jim tu trávu jen namalovala, aby se na ni za trest koukali 😀
😀
🤣
Nejsem koňák a uvědomuju si, že ne každý vnímá homeo jako něco, co může pomoci. Nicméně - max. neudělá nic, říkám na to já.
Dala by se zkusit Arnica Montana? Je v lidské homeopatii indikována právě při artróze.
Arnica montana (prha arnika) je v homeopatii i fytoterapii považována za jeden z nejúčinnějších prostředků při potížích s klouby a pohybovým aparátem, včetně projevů artrózy. Působí analgeticky (proti bolesti), protizánětlivě a urychluje hojení.
edit - tady pak rozepsáno, který homeo při kterých projevech.
https://svethomeopatie.cz/cs/437-homeopatie-a-problemy-s-klouby
Tohle teda neni týranej, ten je na….j 😀
Jinak já nevenčim. Já už nějakou dobu na všechno kašlu. Vydatně.
Chudák…. takovej frajer a voni z něj uďáli pana Mašličku.
Tak mě to Horsany vyprávění inspirovalo, já jsem letos zatím neměla moc čas malovat, nevím, jak to s kalendářem bude, ale ………. kdyby jo, kdybych stihla namalovat dostatek obrázků, tak tenhle tam bude určitě 😀
HOR-SA-NO!
Picujuc, bohujuc a slubujuc strasnu pomstu som do jednej rano zbudovala taku malu ohradku, ze dufam, ze ked budu skusat, ze dostanu supu, ze ich to posadi na prdel.
Já se nemožu smát, chápejte to, kdykoliv se začnu smát, spustí to šílenej kašel, ten spustí zmítání, páč mě to bolí a vypadám, jak když jsem se taky snažila dostat z tej vašej ohradky a dostala taku šupu, že to se mnou fláklo.
A to jsem sem jen přišla říct, že na základě diskuze o CBD kapkách jsem se rozhodla na sobě udělat pokus a přes to, že to tady už nějakou dobu mám - přišlo to jako dárek za objednávku v lékárně - jsem to nezkoušela. Teď jsem si v šest ráno dala jednu kapku pod jazyk a musím říct, že mi to velmi rychle udělalo v krku to, že mě tam přestalo škrabat a vydrželo to asi tři hodiny.
Tak tetkon bych už ráda, aby bylo zítra ráno a já si mohla zkusit dát další kapku, páč píšou jednou denně.
JardaPecival:86 🐤 🙂
A jedidíí to je partička, to je jak když se daj dohromady hasiči a sokolové 😀 😀 😀
omlouvám se za nevlčí OT. Doron, prosím, můžete kouknout do SZ? díky.
Jo, to by mě také zajímalo, tohle zůstalo bez reakce.
Hezký!
Ano , Anežko, udělejte z toho něco hezkýho, zábavu, ne to, že musí. To pak jde vše snadněji. A pokud použijete ten klikr /v jednom z těch odkazů někde byl i hezký návod, jak s ním začít, učit, pracovat/ uvidíte - nejen u té vody - jak bude pesana učení, cvičení bavit. Ještě k tomu koupání - nevím, co máte za hafana, ale ono časté koupání není vůbec dobře - pro kůži. Tak ať se vám daří. A nezapomeňte, musíte opravdu pomalu. Má-li pejsek rád nějakou hračku, zapojte ji taky. Třeba tím, že až se za čas osmělí a nebude v takové panice, si s ní budete hrát ve vodě tak, aby ho to zaujalo a on si pak pro ni třeba půjde.
ano - věci se někdy řetězí. Kdybyste kdysi dávno nepotkala Lysenka…. asi by se pro Zoranka takhle nemusely nařetězit. A stopro se tehdy řetězily aji pro Lysenka.
Jo přesně tyhle řeči nemám vůbec ráda.
Je to o formulaci. Ono i dobré přání se dá pěkně blbě zformulovat a obrátí se to.
Tomu, aby se něco takhle šťastně zvrtlo, asi musí prostě být “vesmír nakloněn”.
Tak.
Kolik je koníků, které nemají to štěstí, jako měl Zoranko. “Někdo se v tu dobu prostě díval”. Kdyby se nedíval, Horsana tam prostě nebude, nebo rozhodne opačně, nebo…….
No pivo si asi nedá, že jo 😀
Já se přiznám, že od té doby, co jsme se přestěhovali do Domečku, už nepotřebuju vyjet vůbec nikam, mám kolem sebe moje milovaný Lužky a Novohradky v malým, takže mi vůbec nevadí, že z časových důvodů během rekonstrukce nejde vyrazit tam a nebo tam. I kdyby to pak nakonec už nešlo nikdy - ta příroda kolem mě, kterou teď mám, mi plně dostačuje.Něco jsem procestovala a teď si můžu vybrat jestli udělám pět kroků doleva a jsem v lese, nebo doprava a jsem na loukách.