Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.11.2025, 07:13:42
a postupně chlapec pochopil, že když se mu něco nezdá, má zastavit a my ho zachráníme a ještě přistane něco dobrého v papule
to je krása!
Nebožátko zrzatý je ve škole a vede si dobře.
Buggyro - něco mě napadlo - proč nepoužít k dekorování překážek jiřky v nádobách? to by nešlo, nebylo by to míň práce a stabilně připravený by to bylo? POkud by teda bylo kde, ty nádoby mít. a nemusela byste nic kupovat, pěstovat. Prostě byste použila hlízy z předchozího roku.
Vzdy, ked uz sa doma dohodneme, ze je cas sa s Fifou rozlucit, tak zacne zrat a obzivne…
tohle je BLBÝ, BLBÝ , BLBÝ!!!!!! A teď tu jakou dobu přemýšlím, co napsat dál…….. no…. a nic jsem nevymyslela. Snad jen….. ať aspoň Něha nevymýšlá a nezlobí.
Fifa je zas marod, zo stavu, ze uz chodila a chcela skakat na postel je zase leziak a mna caka 1.12. operacia, snad len laparoskopia, ale ono to tak nebude, lebo zrasty a blabla.
Dara som kvoli tomu nakoniec predala, strasne to lutujem, ale ak sa o kone budu starat susedia, tak cim menej, tym lepsie. Rok 2025 je uplne na houno
tohle jsem četla až poté, co jsem psala o Gustíkovi, protože to mě pobavilo, tohle už tolik ne teda. Držet palce budu hodně moc. Slibuju.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.11.2025, 14:37:35
Děkuju, děkuju, tak jsem zase chytřejší, já se tehdy nedozvěděla víc už i proto, že majitelé pak po přeléčení se psem chtěli krýt. resp. uchovnit a krýt a to se ve mě všechno protočilo, takže jsem pak v kontaktu dál nebyli.
Můžu se k tý úplavici, žíznivce pozeptat? Je to nějakým hormonem? Kdysi dávno jsme měla ve svém okolí ohaříka , který byl právě spíš průtokáčem , majitelé zoufalí, řešilo se to, chovatelka se snažila, trvalo to a pak se přišlo na to - nějaký moudrý vet - že je to probém nějakého hormonu. Pak byl klid. Jedná se o tohle?
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 21.11.2025, 13:26:30
ááááá my jsme tam takyyy hurááá, to se bude soused divit. U nás to sice zatím nebylo moc přehnaný, ale dementěv naproti a jeho rodina celkem stačilo. A neodpalujou si to na svým ale jdou s tím na silnici směrem k nám. Pěkně jsem si tehdy provětrala plíce - předloni. Loni se nějak ovládali, tak pokud se rozparáděj, vlítnu tam a bé zle!!! 😀