Oj, můj milovaný Oybin!
Ten panelák je supr.
Oj, můj milovaný Oybin!
Ten panelák je supr.
No, to co jsem dávala já na minulé stránce……….ty vyžraný díry do kožichu, ta velikost psů…….hrozný, strašný.
Nejhůř na tom museli být úplně mladí psi a ti staří, ten prostředek, který i teď mohl čerpat z toho, že ještě zažil lepší časy, je na tom asi nejlíp, pokud odhaduju správně.
Spráskat všechny zúčastněný na hromadu bičem.
i exteriérově pěkní..
já nevím, viděla jste to video?
kteří ji znají, tvrdí, že věděla moc dobře, co dělá a prý současnou situaci pořád zlehčuje, že se nic moc nestalo.
aha, pokud by to tedy měla v hlavě srovnaný, tak trest jak bič a nemáš-li peníze - odmakat a zákaz chovu, odebrání psů a já nevím co ještě, pokud by to tak bylo, byla by to pro mě čůza největší.zlá a hnusná.
To je za mě těžko z takových fotek říct, o mým prvním ohaři by se taky dalo říct, že byl vychrtlitida a žral jak prokopnutej, byl nasvalenej a opravdu hodně štíhlej. Mě zaráží ta cena za nevychovanýho křížence.
https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/meli-jen-pres-sest-kilo-nyni-retrivri-z-mnozirny-na-brnensku-nachazeji-novy-domov-363561?sznclid=aQANVFhaW19cX1BYWVlaUV1aXllZWFFQFR1UWF5bUF5dUF5dUUdfWlwVHQxUWF5cWlBfXVhbXEdcWV0VClQsXSsrWlpfXypfXSoqUFFcK1xZW1ldKCsrKlheUCooWA&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_req_id=Venk8KuIkol-202508010555&dop_id=113718180
Já bych trestala, až bych brečela. ne tu dotyčnou, ta fakt prostě neměla šanci, ale okolí a orgány. Měli by volat k zodpovědnosti ty konkrétní pracovníky, kteří tam tehdy pracovali. Aby si to každý příště rozmyslel, to takhle odpálit.
takto se rodí kynolog alkoholik amatér 😀
Jo, jsem taky ráda, že jsem ze sídláku pryč a modlím se, aby se takový hovado neobjevilo u nás. On stačí soused , asi stoletej, s prominutím dědek, kterej bere jejich křížence picbůma ve velikosti mastodonta navolno!!! dolů do vesnice - už tam se psy nechodím - protože čokl už jako mladej nastoupil na Štajníka . Dědek vůbec nevnímá - nekecám, je mimo, vůbec neví, kde má čokla, ten je v řiti někde a dědek se šourá s plastem .
Jo třeba takový maličkosti a už se ustaraná Sardullah zase musí usmívat….
A to jsem ráda, páč přesně proto ty svoje hovádiny maluju, když mě napadnou. Mám radost, když to někomu udělá radost. Hm, škoda, že už je ten kalendář sestavenej, mohlo se to tam dát, že jo?
tohle pomáhá přežít
Tohle nejni stofárd ani náhodou, to je křižovatka.
A teď ráno jsem viděla přesně odraz takto inzerovaných zvířat. Stáli jsme u pumpy, šel tam týpek s picbůmem…………. na parkovišti opodál se objevila holka s pomerančem a co myslíte? Nejdřív se picbůmovi klasicky ztopořil ocásek a pak svého kynologicky nepolíbeneného majitele co? No ano! Odtáhnul. Kroutily se mi z toho, co jsem viděla, ledviny a chtělo se mi řvát : “do prd………..e!!!” Holka se naštěstí zaparkovala za nějaký auto. Ubít, prostě takový lidi ubít, aby si nikdy už nemohli žádný zvíře pořídit. Pumpa je na sídlišti, takže mít takovéhou souseda je sen každého z majitelů psů.
Já jsem ten odkaz dávala spíš tak kvůli tomu beránkovi,kvůli tomu jaký je. Ani ne kvůli sbírce.
hezkých maličkostí, které člověka alespoň trošinku nakopnou,……
taklenc….
Není to pes, já vím.
https://www.denik.cz/zvireci-denik/beran-knedlicek.html?seznam-hp=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
I proto jsem ráda za Chov. že prostě můžou lidi někam zajít a není to fakbůk, je to domácí hřiště.
i mně to všechno duševně obohatilo, celé to období…a taky už se nebojím smrti.
rozumím, mám to po odchodu mamky stejný. a to, že tam člověk v ten moment může být, to je dar.
Jeďte Vahine, vím, že byste ráda měla k bělouškovi parťáka a situace to nedovolí, tak to prostě můžete vyřešit takhle. I věci z batohu mají svou velkou cenu.
Balu………….. ono je to teď pro spoustu lidí blbý obecně. Blbá doba a k tomu osobní problémy, starosti, překážky.
To jen, že se není čemu divit, když má člověk někdy blbou optiku. Někdy je to tak namíchaný. Tak se držte. Musíme hledat něco - aspoň něco málo, co tak úplně blbý není. Vím sama, že se to lehčji píše, než dělá. Jen to zkuste.Tak se držte.
To je moc hezký, Vanihe. Musel být moc rád. Jste hodná.
Díky Sarah, přihodím to ke svému článku.
já sem Hradec,
co takhle?