kastrace je v tomto případě jediný preventivní nástroj, neb nádory jsou stimulovány hormonálně a tvoří se znovu
děkuju za vysvětlení
kastrace je v tomto případě jediný preventivní nástroj, neb nádory jsou stimulovány hormonálně a tvoří se znovu
děkuju za vysvětlení
Jo, to jsem husa, to mi nedošlo, že je to na exponovaným místě ☹️
Co je ory nádor? A proč proběhne zároveň kastrace?
Sedmiletý pes je v pohodě, hojení nebude dlouhé - můj pes šel taky v sedmi? osmi letech na odstranění tří nádorů. A rekonvalescence byla klasická, pár dní na vodítku, hlídat rány. Můj první pes byl kastrován ze zdravotních důvodů - nádor na varleti - nějak kolem jedenáctého? roku a též rychlá rekonvalescence. Není to jako u fenky, kde jde o velkou operaci.
Požadujte inhalační anestezii, nechte těsně před operací udělat základní vyšetření .
Děkuju za hezký ráno v tramvaji. 🙂
člověk si nejdřív řekne - žjo! To by bylo supr
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-o-dva-roky-dele-developer-korec-chce-krizenim-prodlouzit-psum-zivot-281979?noredirect=1#dop_ab_variant=1493351&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
ale pak se ozve skeptik a říká si, no jo, jenže víme my, co by to s těmi psy udělalo? :o
Jako myslíte ten, co jsem sem dávala odkaz?
Já bych ráda tak tři kousky - hošíčky.
Nojo, já vím, ale když já tam nechci dělat nějaký úplně provizorium - ty palety. Takhle je to pořád ještě stavba, ale i tak se snažíme tam mít místa, kde to vypadá jako u lidí - záhonek nějakej, zídka a tak. Proto i ty slípky zatím nemám, nejsme ani jeden příznivec provizorií, když to není nutný. I proto, že vynakládat na něco čas a síly dvakrát /provizorium a pak konečný stav/ to moc nejde, musíme šetřit síly. Takže……..musim vydržet. Leda by se fakt sousedka chtěla zbavit boudy a tak něčemu i byla.
Já si to říkala, kurník já nic nemám, nemám ! A brala bych tak tři. Jedině ukrást sousedce boudu po berňákovi 😀 .
Mám malý zděný domeček - bývalý majitel tam měl andulky, enemže je to plný dřeva. Drahá půle pravil včera, vytáhnu ti cirkuli a makej, přes víkend máš nařezáno….. jenže já se bojím cirkule. Pily ne, ale cirkule jo. A stejně to by bylo zase veliký, nezahřálo by se to……..nic prostě, já si počkám, třebas zase jednou budete mít přebytky.
Drvodělko budka 50 x 47 x 60 cm je malá, že jo?
Jo, jo, jo. Krizovky jsou fajn, toje pravda.
Je dobře, když oči, které odejdou
po čase doplní jiné,
které - i když leckdy zlobí, člověka tak trochu obejmou.
No a my můžem držet palce.
Jo to vždycky zabere, když si uvědoměj, že to nejni srandička.
Jo, to si pamatuju s Bubi první, když jsme taky s torzí skončili pod kudlou v jejích - ty jo…dvanácti?? Já měla výhodu, že to vařený jo, uvařila jsem vždycky naráz kuře, brambory a mrkev, rozsmasakrovala tyčákem a krmila po lžičkách.
Tak ať pacoška nevy…. ehm, nedělá hovadiny a chová se jako pacoška a neblbne na vodítku.
Však když Ikea zrušila prodej ikeácký krysy, netrvalo to dlouho a zjistila, jak moc jim klesly tržby 😀
Julča ví, co frčí.
ale ked sa vyspim, zacnem mu robit padok.
Tak ale to nejsou tak úplně špatný zprávy, padok se nestaví pro někoho, kdo je na odchodu. JUPIAJÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Ty fotky jsou úžasný.
Já myslím, že není zavřený -? to bude z momentu odchytu?
No že jo? Jsou roztomilý, mě tady jede v hlavě, jestli nedám nějakej záložní plán, ale v našich podmínkách prostě - blbý.
No já teď fakt nemám kam ☹️ není nikde uzavřený prostor , kde by pak v zimě mohli být - domů mi to neprojde 😀a taky chráněný prostor po dobu, co jsme v práci.