A je čeho se bát? Kdo to ví?
No to mě právě zajímalo taky, zda je čeho se bát a čeho konkrétně. Protože bychom to museli komplet zpracovat, vyvrhnout právě, zbavit kůže a tak.
A je čeho se bát? Kdo to ví?
No to mě právě zajímalo taky, zda je čeho se bát a čeho konkrétně. Protože bychom to museli komplet zpracovat, vyvrhnout právě, zbavit kůže a tak.
No to si nemyslím, že by tam byla uhynulá, neporažená zvířata, i když co člověk ví, nicméně tam by to mělo být pod veterinární kontrolou.
dík, tak to nechá, být radši. Já jen, že by měli změnu a maso z pastevně vedeného zvířete. Díky.
nevím, jak je, není podvodný, ale asi tu to nechcete?
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/25913-prekonejte-financni-vyzvy-s-nasi-nabidkou-pujcky/
hm… vidím, že se budu muset víc ptát. Děkuju.
No ale……….. tak jinak - jak mi běží myšlenky - když řekne -umřely stáří m - musela bych to brát jako bernou minci asi, že jo, nebo chcít vidět nějaký papír. A proto se právě ptám, jestli je možné čekat nějaký problém, který by mohl psy, nebo mne ohrozit, kdyby to nebyla pravda. Prostě, zda při úhynu zvířete je něco na co si dát pozor, pokud to chci pro zkrmení psům, nebo ne.
Nene, to já nevím, zda paní ví- neví. Jen mi dnes volala, že prostě občas se stane, že nějaký kus uhyne a zda, když mám psy, zda bych neměla zájem. A já nevím, zda tan nemůže být nějaká nemoc. Měla tam třeba patnáctileté kusy - ty právě měly ten obleček. Myslím, že se paní stará dobře, je tam u nich opravdu každý den na té pastvě, řeže jim tam větve a tak. Já se ptám pro sebe, jestli tam můe být něco, co by ty psy mohlo ohrozit,když to maso vezmu. Za mne - neználka - pokud nebude nějaký parazitický přenos?? nebo jak to říct - by to bylo maso zvířat z pastvy. Ale! nevím zda tam nemůže být nějaký háček?
Myslím, že to paní myslí dobře - za to, že tam občas ty kozy při průchodu zkontroluji, ale prostě - chtěla bych vědět, zda to pro ty psy nemůže být nějak nebezpečné - nebo pro mne, až budu zpracovávat??
Já se jen zeptám jako laika, která si klade otázky:
*OCD - je-li to vrozené - nemělo se to projevovat už u chovatele??
- není-li to vrozené, pak to pes získal u nových majitelů? Třeba nevhodným držením?
-získal-li to pes u nových majitelů, je to odstranitelné?
Možná z toho vet vychází? Nevím, ptám se opravdu jako člověk, neznalý situace.
Dobrý den,
poprosím o radu, protože se naprosto neorientuju. Dostala jsem nabídku na možné krmení pro psy kozího / ovčího masa z uhynulých kusů.
Hrozí něco? Nevím, jak je chov ošetřovaný. Vím jen, že majitelka má kozenky venku, stará se o ně (staré kusy mají bundičky 🙂 ), je u nich každý den, ale jak jsou ošetřované , to nevím. Zvířata jsou celoročně na pastvě. Půjde dle mého názoru o kusy uhynulé spíše stářím, ale nějakou nemoc asi vyloučit nelze??? .
Paní se nezdá, že by o zvířata nepečovala, je tam u nich na kontrole každý den /a jsme i domluvené, že když jdu kolem já, okouknu, aby nebyl nějaký průser/ .
Hrozí něco? kdybych to vzala pro psy? Fakt naprosto nemám představu.
Dík za případný reakce.
Horsano, to měl můj šéf teď, tři neděle byl doma. ATB měl. Není to legrace. Buďte na sebe hodná, nevím, zda jste byla u doktora, pokud ne, chtělo by to.
Řvala jako prokopnutá, když jsem došla k prvnímu svýmu krmítku ukrytýmu v remízku na loukách, kde je mám rozvěšený
Seděla a čekala
A pak tam hned hópla, ani jsem nemusela odcházet, ani psi jí nevadili.
Mně se děsně líbily ty slípky, jak sem dávala ančovička, jak je má s těma kozenkama v chlívě.
Sem si vzpomněla, že to byly asi maransky? Koukala jsem na obrázky ale, a asi jsem vedle, páč ančovička měla takový barevnější - myšleno kresbu, ne že by byly jak na pouti.
Hele, když dokáže to, co dokázala, tak dokáže vyprdnout i bílý vejce, to je proti tomu brnkačka.
ty 4 navíc má podle mne na triku sestra Čaka Norise.
výborný 🤣 ,to znám, taky jsme měli velkou spotřebu vody, a to byla jen andulka, takže neměl moc šancí si to pouštět sám. Papouši jsou skvělí.
Synovec se s blonckou honí,
sněhový gule mrská po ní.
Ščestím lítá Cácora,
pak se jí však nechce dom, do dvora.
Supr fotky.
Hmmmmm….. tak jo.
Vidím vlka velikého,
an chodí ausgerechnet na kočičí žrádlo!
Vidím vlka velikého,
an si z toho zakládá na mohutné sádlo.
Rozhodně, rozhodně.
Pjoumatikou za zdravé nohy a nikdy jinak!!!😂
že jo? Já teď jak je zima - žrala bych jak medvěd před hibernací 😀
“krátký krůček, krátký krůček”.
to bé vypadat, že mám plný pemprzy!
😀
du domu, ešivá nezapomenu, zkusim to. ale……. no nic. 😀
Kometa
že malé děti tak vesměs chodí všechny
aha!! asi musím vidět nějaký vídejo. malý děti teď nemám v dosahu, ale je to logický.
Assil - hele já to tudle zkoušela cestou DO práce, to je ešče tma, ale bylo to tak tristní, že jsem to radši i v tý tmě ukončila jako marnej pokus 😀 😀