Jo to znám, já pláču a druhá polovina kouká a - nic. No. Tady je to ještě o tom specifickým dialektu, třeba to holky autorky dokážou převést tak, aby se zasmáli i ostatní.
Jo to znám, já pláču a druhá polovina kouká a - nic. No. Tady je to ještě o tom specifickým dialektu, třeba to holky autorky dokážou převést tak, aby se zasmáli i ostatní.
je jiný
díky, já to právě nenašla, tak pak není o čem diskutovat. Moc děkuju. Já nebyla schopná najít to složení, říkala jsem si kdyby to bylo jen v dávkování, tak to se pořeší, takhle aní náhodou. Díky, díky. nechám ten dotaz tady, i když se to hned vyřešilo, aby případně někdo další mohl rychle zjistit.
No vidite, tak můžete do interkonti dělat šéfkuchařa. Páč trhaný maso nejni nic jinčího než novodobost, kdy někdo využil toho, že se něco “nepovedlo”, páč to původně mělo být v kuse a vono se to totál rozpadlo, protože se na to zapomnělo. Plus k tomu patří to, že zákazník v podstatě vidí na talíři hromadu masa. Źe je proložená vzduchem a zaplatí za to zcela nesmyslně víc, jen proto, že je to in a vypadá to dobře s pár lístky od červené řepy a polníčkem……….
Dafi - já úplně nevím, zda to v tom překladu tak vyzní, ještě bez patřičný intonace, která k tomu pochopitelně patří???
Teda az na ten namalovanej gezicht, pac ja se nemaluju
já to mám nařízený, jinak by došlo k obecnýmu ohrožení 😀
Jo, teď je období čistejch psů a kocourů. Stačí otevřít dveře, vpustit na pelechy ve verandě a hotovo. pak se jen přesunou dál.
Jo, tahle deka bude asi praktičtější v tom, že se jen přehodí. Než to připínání, to jsem ale ocenila, jak byla nemocná, že měla ten hrudník komplet v teple - protože klasicky byla nachcípaná v zimě. A u těch ohařů, jak jsou holý, tak to aspoň trošku ten spodek nějak zateplí.
Nevíte - lze tabletu na odčervení Dehinel - pro psy - použít i pro kočku? Nějak jsem se překoukla a koupila před časem jen ty psí, aby byly doma, kdyby bylo zaptřebí a měla za to, že s tím jsem objednala i pro Mousesa. ale nemůžu to najít a těch psích mám dostatek, nedalo by se to použít?
Ano možná Zrzavci a dotaz, zda je v pořádku, když pes honí zvěř. Protože podle Zrzavců to v pořádku není - mráz, zima, vysílení… to bych se opakovala. A vadí mi to bez rozdílu zda o tom bude psát někdo nový a někdo kdo sem chodí, vadilo by mi to i kdyby měl stejný přístup třeba můj drahá polovina - naštěstí nemá, nebo moje kamarádka. Když hlídám psa, tak pokud honí zvěr - vodítko prostě neopustí. Když si přivedu já sama psa z útulku, který honí zvěř, tak prostě stopovačku neopustí do té doby, dokud se nenaučí. Tak jestli se třeba nazlobila a kvůli tomu sem nechodí, tak to je škoda, že sem nechodí a mrzí mě to, ale prostě to, že pes honí zvířata špatně je.
A ty fotky mlynříčků - ty jsou, - krásný! Jsem zapomněla napsat.
Přemýšlím nahlas - pro příště? mít v zásobě hobliny připavený? a když by člověk věděl, že to přijde, tak to dopředu poházet? Hobliny lepčí pilin?? když to bude z toho ledu trčet??
a ofiko e-shopu České společnosti ornitologické.
díkec, přišlo mi to zajímavý, jak je to žůžový. Bych ty svoje, co budu vyrábět mohla obohatit o sušenou řípu mletou, to by ptícám vadit nemělo a dosáhnu taky asi zajímavýho zbarvení.
Dneska si jdu vyzvednout ty srdíčka na lojofky od ČOS a pak mi došlo, že budu mít ešče větčí spotřebu lojovek, než větčí. Tak jsem si z hulína objednala kybl hovězího loje. vyrobim si vlastní lojofky.
jen leží na tom a pak to jede všecko i s nima.
hm, tak to je velmi debilitní, já doufala, že právě tou strukturou a tím, že to může být vlhký, tím pádem se to přicucne…a……… no, tak nic. Tohle je úplně blbý.
Dotaz k tomu ledu? Nepomohlo by- aspoň trochu - sypat na to piliny?
Dafi:prosím jak se dělá slalom mezi židlema???
jednoduše postavím několik židlí - kolik prostor dovolí - do řad za sebou místo tyček a oni mezitím slalomují. nebo postavím tři židle za sebou a mají tunel. Nebo dám dvě židle vedle sebe, položím na to koště a máme překážku. Taky se může obíhat třeba odpadkový koš, místo kuželu.
recept netřeba. Stačí ešivá si nic nepamatujete, pak uděláte dokonalý trhaný maso. I v remosce. Prostě na to maso zapomeńte a vzpomeňte si až za dlouho 😀
Tak ale ten výběh je jako pěknej, ne? Uchvátilo mě, že to může člověk takhle pěkně uklidit - ta lopata na to!! Jenže - jak ten písek mění? Asi musí mít ho kam vyhazovat, páč po nějaký době musí být už hnusnej. ???
efe:Tak mikina Vasilovi dorazila, chtěla jsem BEZ kapuce. Njn…
Plaka 22.01.2026, 19:20:27 xxx:xxx.1987:cd34 »Odpověď na příspěvek uživatele efe z 22.01.2026, 19:12:40 😂😀 Megahustej gangta! 😀 Gimmi jor many orels áj wil pis on jór kár!
Odpovědět efe efe 22.01.2026, 19:31:58 xxx.xxx.64.15 »Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 22.01.2026, 19:20:27 Nou, aj vil pis dajrektli on jů!! 🤣🤣🤣
VY VOBĚ PATŘÍTE NĚKAM DO BLÁSINCE!!! SKONČILA SEM ÚPLNĚ STEJNĚ JAKO IMPAKT. NESTAČI TA FOTKA? EŠČE TY KOMENTÁŘE???
JÁ SEM F PRÁCI, CHÁPETE??? JAK VYSVĚTLÍM, ŽE TU PLÁČU A HÝKÁM, ČIM SE MÁM NAMALOVAT TETKON, DYŽ SEM SI TO ŠÉCKO ROZŠMUDLALA PO HUBĚ?? NO? TO VÁS JAKO ASI NEZAJÍMÁ, ŽE NE?
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
TOHLE JE NĚCO PŘÍŠERNÝHOOOOO, UŽ MI NIKDO NEPOMŮŽE!!!
Má to ještě jeden přesah pro mě vizuální, já jsem si představila drobnou Efe, takovou éterickou, jak jde s takto vymustrovaným Vasilem procházkou. Po kolonádě 😀
Teď jsem vyšla ještě dosypat krmítka na zítra a málem jsem se zlomila v zatáčce jak saňovej pes 😀 . A modlila jsem se, abych s sebou nějak blbě neflákla, páč Domeček už spí a nikdo by nevěděl, kde jsem. Už jedeme čtvrtej pytel - myslela jsem nejdřív že třetí, ale ne, čtvrtej je, neumím počítat, takže kupovat budu pátej :o
Honzapm - co to, prosím, je to žůžový krmení v gulích?
Kurnik - Remoska je jak starej? Já to zapomněla, mám nějak pocit, že byla dloooouhá doba, než sis ho pořídila.
edit - on je navíc nízkopodlažní třeba oproti ohařům a asi taky nerotuje tolik? Nicméně - mám takovej pocit, že i Rumíček, jenž nevyzařoval žádnej diskomfort, je s kabátkem ešče živější, než živější 😀
ateplená mikina na míru.
četla sem na díru. Asi jak jsem zvyklá z těch jeho pemprzek 😀