Díky za video, kouknu i na ostatní.
Příspěvky uživatele
Fiona.Praha
Z Jimlína jsme měli wořešici, dožila se skoro 14 let (14 by jí bylo 11.05.2026), sportovala a byla šikovná, jen povahově to byl celý život labil.
Držte se💔
Držím pěsti (kolik pěstí, tolik štěstí) a pesy drží všechny tlapky, tak snad…..
Ani mne to vlastně nepřekvapuje, manžel odešel, kdovíjak to bylo s dítětem (ve videu říkali, že má dceru) a ona přestala spoustu věcí řešit, i bordel u psů. Když už se možná srovnala na tolik, že jí to mohlo začít vadit, už na to neměla “morál”, bordel byl moc velký. To samozřejmě není omluva, to je spíš takové vysvětlení.
Nevyje, ale když není člověk v dohledu nebo na doslech (už vychytala spoustu zvuků v bytě), neleží, sedí a vyje. Výborně slyší a evidentně se soustředí na klapnutí vchodových dveří, na které nevidí. Takže se otvírají a zavírají dveře a ona chvíli mlčí a poslouchá, protože neví, jestli ten poslední člověk odešel/neodešel nebo někdo přišel. TV, která je zapnutá ji neruší, je holt mladá, slyší výborně.
Doufám, že to neskončí jen ty ty ty s tím, že jsou “momentálně” zaostalí a nevěděli, že by snad tím mohli té roztomilé kočičce v sušičce ublížit, vždyť ji měli rádi. My tu snad stále nemáme upozornění na přístrojích, že nemáme dávat zvířata do mikrovlnky, pračky, sušičky, trouby nebo třeba fritézy ☹️
Tak to gratuluji a “závidím”. Snad už mu to vydrží na pořád. U nás klec funguje jako super pelíšek, místo, kde se odpočívá, spí, ale vytí nezabrání ☹️
Nechci žrát, chci se pást?
Držte se 😢
Specific -1 Weight reduction vůbec neznám. Internet mi našel jen konzervy jako startovací balíček pro dietu a složení se mi teda nelíbí - pšenice, rybí moučka,….
Taky používáme yoggies mini jako pamlsky. Jsou velikostně akorát, nelepí a není z nich šutr, když se delší dobu nosí v pamlskovníku.
Jaké granule má Barča? Já, když potřebovala, aby pesa po kastraci nezačala přibírat, objednala jsem Marp fit and slim s bílou rybou (7% tuku, žádné kuře, ani obilí). Mám to s ní složitější, je alergická na kuře (i tuk) a vše dietní je postavené na kuřeti, v horším případě obilí (na to je alergická jiná, takže se tomu vyhýbáme u všech) nebo kukuřici. Nepřibrala a trošku zhubla.
Jejda, to už je teda fakt vyšší dívčí. Snad brzy přijdete na spouštěč, aby se ulevilo Finovi i Vám.
Vidím, slyším, říkám (opak 3 opic 🙂) a myslím si to samé. “Obtěžují” mne videa, u kterých je jasné, že je to nesmysl, ale je fakt, že tím se AI sama učí. Zřejmě je problém si uvědomit, že AI jen tvoří text z dosud zveřejněných textů a vět a rychle je umí vyhodnotit a přebrat, takže bere jako relevantní i naprosté ptákoviny a holé nesmysly. Takhle jsem kdysi četla povinnou školní četbu, přečetla jsem si 3-4 čtenářské deníky a napsala další verzi toho samého. Z povinné četby jsem nečetla nic, přestože jsem od dětství četla dost a vše, ale nikdo mne nikdy nemohl nařknout, že jsem to nečetla a obsah někde opsala 🙂
Hadr a CD máme za sebou. Časem si zvyknou, že se to hýbe, ale nedělá to nic. Jsou to chytrá zviřátka, ale mně prostě ser.. . Když je příznivé počasí, musím hlídat balkon 3x za rok, aby si neudělali hnízdo a neměla jsem tu vajíčka a holoubátka. Tak zkusím havrana, nejdřív zkusím sedícího, pak visícího. Nebyla to nijak závratná částka a tak hodím havrana do popelnice, až se s ním budou holubi kámošit.
Já teď Magnum kupovala v EVA.cz, v eshopu za příznivou cenu. Chtěla jsem plastového havrana na zábradlí balkonu, aby mi na balkon nelezli holubi. Nevím, jestli to pomůžu, ale na pár balkonech jsem to viděla. A u toho jsem na eshopu vzala i pár věcí navíc, takže i pro pesy 🙂
Jak kvůli kortikoidům? On je nemocný? To jsem asi nepostřehla. Vždyť je to mlaďas, ne?
Když má někdo možnost brát si psa do práce a nevadí mu to, proč ne? Je fakt, že ušetříte čas, ranní venčení je rovnou cesta do práce, odpolední venčení je cesta z práce. Já bych do práce každý den třeba psa brát nechtěla z různých důvodů a i z obavy, že až to nepůjde, pes nebude naučený být doma sám a bude dělat doma bordel. Možná je to také tím, že bydlím v Praze a ne všude je to ideální pro psy. Bydlet třeba u/na Václaváku tak psa prostě nemám. Takže než tahat psa do centra metrem na dlažbu, to ho radši vyvenčím na sídlišti.
Šmárjá, my máme Frama 🙂
Je fakt, že naše štěně není vynervované, zavřené v kleci, prostě sedí v kleci a chvíli pokňourává (to by se dalo i v paneláku) a pak to rozjede na plné pecky. Začínám mít podezření, jestli se prostě ráda neposlouchá. Ale bohužel to nic nemění na tom, že to v paneláku prostě nejde.
No, to by nám ještě chybělo ke štěstí, aby začaly řvát všechny 🙂 To bychom museli vše prodat a koupit barák někde na samotě u lesa, aby si tam mohly holky jódlovat, jak je napadne a nikomu to nevadilo.
Odložení zatím nezvládá, resp. nechápe, co se po ní chce. Je to puberťák, který je veselý a neustále v pohybu. Do všeho se motají všechny ostatní dospělé pesy, tak jak to bývá, když do smečky přijde štěně. Takže něco trénují společně, něco jenom štěně. Z běžných povelů je pro nás nejdůležitější přivolání a fuj, aby mohla chodit na volno, což už zvládá.
Ty kupuji taky, ale jedna pesa je alergická na kuře, takže kupuji kachní. A pak je krájím a dost často mám od nožíku puchýř 🙂.