Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 30.03.2026, 08:22:57
To je tak jeden z milionu, u většiny to je tak, že fena vyprdne štěňata, někdy i někde v boudě, pak kojí, očkování, čipování se neřeší a jak se to má začít dokrmovat, jdou z domu, ti lepší si je tedy nechají do 8 týdnů, ale stěňatům přece stačí rohlík v mlíce.
Náklady skoro nic. A i když prodá jen 3 štěňata po 15, tak je to do kapsy 45 tisíc, pro člověka, co obvykle vydělává 20. A to těch štěňat je obvykle spíš víc, tak má třeba 70 a za půl roku to může zopakovat, daně samozřejmě neřeší.
A to nemluvím o množkách, ale o normálních lidech, co mají jednu fenu, doma nebo na zahradě a prostě jen zjistili, že je to pěkný celkem bezpracný přivýdělek a že kecy typu chtěli jsme jen jednou po naší úžasné Fifince štěňátka, my na tom nevyděláváme, dost dobře na zájemce zabírají.
No hlqvně pokud někomu připadá 15 tisíc za štěně moc, tak ten ať si radši nepořizuje žádnýho psa, ty žebračky pak o prachy na fb a jinde jsou fakt ubohý a jen ukazují co za de…y si je schopno pořídit živé zvíře.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 28.03.2026, 14:54:58
Jak jde o prachy tak žádné logické nebo etické argumenty neplatí. Si vemte, že za ten vrh bezpapíráků má ten člověk několik měsíčních platů, to prostě ničím nepřebijete.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 26.03.2026, 15:23:53
Soud už rozhodl a policie má konat když odsouzený rozhodnutí soudu nedbá. Nevím, co vám na tom pořád není jasné. Policie má psy odebrat, předat obci a toho chlapa zavřít do vězení.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.03.2026, 12:07:18
Gemini nově umí skládat poslechovou hudbu, takže si jí tam můžete i k videu udělat. Ale jinak je spousta AI generátorů hudby, já používám aisonggenerator nebo tak nějak se to jmenuje. Na prezentace a plakáty a podobný věci je nejlepší Canva.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 26.03.2026, 11:51:36
Obec to platit musí ze zákona, jde i o to, že on maří rozhodnutí soudu, policie by měla psy odebrat a předat obci a jeho za maření natvrdo zavřít. Jenže to by se stalo v právním státě a ne v tom našem banánistánu.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 26.03.2026, 10:23:08
Já, po covidu nic, po očkování rok peklo s kloubama a osobně si myslím, že mi to značně urychlilo osteoartrozu. A zrovna tyhle problémy s kloubama byly častý, když už se o tom člověk pak pídil, tak shodný průběh i načasování.
Ale alespoň něco vtipného. Baví mě na FB tyhle stránky, zaměstnávají fakt super cool člověka na sociální sítě. A protože zrovna je tam psí příspěvek, tak snad se vám to otevře a dozvíte se co je to KPZ 😀
Mě vadí to téma očkováni teď, protože když vidím ten tlak, tak se obávám, že doba, kdy se to překlopí z dobrovolného na povinné, není daleko.
A jako sorry, ale tlačit očko na chřipku nebo covid, tudíž očko které nezabrání onemocnění a má samo vedlejší účinky, které jsou srovnatelné s účinky samotné nemoci, je pro mě už přes čáru. To se přece nedá srovnávat s očkováním třeba na tetanus nebo pravé neštovice, co jsou dost smrtelné nemoci a očkování zabrání vzniku onemocnění. Tam se ty vedlejší účinky dají tolerovat.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 26.03.2026, 09:08:25
Nekončí, jen se stěhuje. A to má zakaz chovu psů. A doporučuju přečíst ten odstavec o tom jak mu vrátili zabavené psy a zdůvodnění. Naše republika v praxi na blití.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.03.2026, 12:42:17
Tak třeba spořka má ověření bankéře přes apku, víc není potřeba. Ale jinak i lidi mají třeba Air bank a podobný co mají pobočky jen v pár městech a dojít na pobočku je pro ně ně možný jedině jako celodenní výlet.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.03.2026, 09:53:05
Vlčí nebo velký špic, po kolena je, prostě statkový pes co funguje samospádem po nějaké té výchově, lovecký pud většina nemá a míčky a čuchací koberečky ignoruje. Myši loví, ale zvířatka na statku jsou kámoši. A jako bonus hlídá.