Sarah01:Tak když někdo neví, kde je Evropa, tak to je potom těžký.
Ano, přesně tak. 🙂
Sarah01:Tak když někdo neví, kde je Evropa, tak to je potom těžký.
Ano, přesně tak. 🙂
Německo, Británie a Francie napadly nějaký evropský stát? To mi nějak uniklo, moje informace jsou, že toto prvenství si za posledních 80 let připisuje Rusko. 😉
Jsem teď na to koukla na mobilu a ukazuje se mi to OK.
Já si v takových případech říkám, že bič a pranýř nebyly zas tak úplně blbý vynálezy.
Orionka:Ten dlouhý odkaz jsem nečetla. Ale můžete mi ozřejmit to Rusko v kostce? Mám asi špatnou paměť, ale připadá mi, že většina válek byla vedena ze západu na východ, ne naopak.
Rusko, které jako první po 2.světové válce rozpoutalo v Evropě válku, varuje před Německem, že by jako mohli rozpoutat válku. Ano, to je Rusko v kostce. Ani to máslo na hlavě jim nevadí.
Někde teď nedávno byl o tom článek, že už se přichází na to, že je to víceméně genetikou a že ty původní studie byly vadný, ale nějak to zapadlo, asi se o tom nesmí psát.
Jak byl teď taky někde článek o nejstarší ženě, tak tam bylo zmíněno, že kolem 100 se dožili v pofstatě všichni její blízcí příbuzní.
Zloděj křičí chyťte zloděje, to fakt sedí, takový Rusko v kostce. 😀
Koukám, že Rajchlovi vadí, že Spolu konečně začalo to dvacetileté kradení řešit, ani se nedivím. 😀
Koupě v množce probíhá dvěma způsoby, buď mezi dveřmi, na ulici, prachy, stěně sem a nazdar. A nebo sofistikovanějším způsobem hlavně množky, který fungujou dlouhodobě a chtějí si kšeft udržet a prodávat za víc. Mají doma v baráku jednu fenu, ve stodole nebo ve sklepě klece, když má přijet zájemce, vezmou štěně z klece, vykoupou ho a prezentujou jako poslední, trochu se bojí cizích lidí a tahle vymazlená fena v baráku je jeho maminka.
Jako teda moc nechápu logiku některých tady, na 1000 chovatelů s PP připadne jedna množka hned končím s chovem, PP je jen hadr? To jako když se krade v obchodech, tak radši do žádného nechodíte nebo jak? Trochu soudnosti, pár medializovaných kauz fakt není o tom jak funguje většina klubů a chovatelů. O těch, co mají vše v cajku, se na novinkách holt nedočtete.
To je mi líto. ☹️
Ono to vykázání taky není žádná hitparáda, když ten násilník je za pár dní zpátky a nejspíš si ještě na rodině vyleje zlost.
Moje mají k dispozici louku, ale stejně stačí když nesu namočenej chleba a mažou domů tryskem. 😀
Já teda okurky zas tak často nedávám, ty stihnem sežrat sami, ale dost dávám cukety, a jako krájet se s tím je zbytečná práce, podélně rozkrojit, ne jako přepůlit, položit vnitřkem navrch a ony už se porovnají u toho.
Moje mají zelenýho dost a okurky milujou, stačí podelně rozkrojit a vyzobou to, že zbyde jen slupka.
U chřipky rýma není a kašel je jiný a jak se shodují všechny zdroje, nástup virózy je pozvolný, zato chřipka vás sejme během hodiny, což potvrzuji.
Prostě jak máte rýmu, kašel, bolest v krku, tak je to běžná viróza a ne chřipka.
Kazdopádně ono je to jedno, běžně se chřipka říká kazdé viróze a teď už i kovidu a benefit očkování si každý musí zvážit sám.
No a když vás to sejme jak popisuje kometa a zrzavci, tak víte že to je chřipka nebo kovid. 😀
Chřipku od běžnýho nachlazení poznáte úplně stopro, já měla chřipku jednou v životě, očkovat bych se nenechala právě proto, že pravděpodobnost, že se přihasí stejný knen jako loni je minimální a dojmy, že očkovaní mají lehčí průběh jsou v podstatě nepodložený.
Měla jsem jednou i covid a bylo to s chřipkou skoro stejný. Běžný nachlazení jsem neměla už spoustu let.
No k tomu očkování proti chřipce, osobně jsem párkrát viděla docela brutal následky, 3 dny chřipka jak vyšitá, že se člověk sotva doplazil na záchod
A že stejně nakonec člověk tu chřipku měl, tak to jsem viděla taky
Za mě je to naprosto zbytečný očkování