Mně zas připadá, že v 90 žádný velký hádky o politiku nebyly, alespoň kolem mě nebyli žádní zapřisáhlí komouši, takže všichni byli celkem zajedno. Teď je to nesmiřitelný boj Babišovci a zbytek.
Mně zas připadá, že v 90 žádný velký hádky o politiku nebyly, alespoň kolem mě nebyli žádní zapřisáhlí komouši, takže všichni byli celkem zajedno. Teď je to nesmiřitelný boj Babišovci a zbytek.
No já sem lezu téměř výhradně z mobilu a mám všechno OK. Android a prohlížeč Seznam.
Jo mě taky rovnou telefon napíše, že je to obtěžující hovor a jestli chci přijmout a nebo blokovat.
Neznámý čísla beru protože volají dopravci a občas i z eshopů kvůli objednávce třeba
Mně teda Zahradníkův rok vůbec politický nepřišel, to bylo prostě o devadesátkovém mafiánství.
Volají i o víkendu a večer, je to víc telefonů, tak to asi není že by člověk furt visel na telefonu. Já ani nechápu to, že někoho přemluví na úvěr, jako ta logika vaše peníze jsou v nebezpečí a zachráníte je když si vezmete úvěr, ta mi přijde tak totálně blbá, že fakt nejsem s to pochopit, že na to někdo může skočit.
No zrovna včera jem viděla Zahradníkův rok, tak mi to přišlo tak nějak obecně i k věci.
No copak asi synáček kočce prováděl, to je jediný, co mě u takového článku napadá. A hnusný je, že to zřejmě nikdo neřeší a odbyde se to tím, že se kočka zničehonic sama od sebe vztekla.
Našla jsem to, stojí to 400 doláčů a samozřejmě prdy to umí taky pro bad boy.
Možná už příprava na to, že EU chce zakázat el.obojky. Vrnění a pípání předpokládám zůstane povoleno.
No mírnější nevím, mě se do ruky zakousl právě čuvač, měli ho lidi sice na zahradě, ake o 10m dál veřejná cesta a čuvač naznal, že ta cesta je taky jeho a poštěstilo se mu zdrhnout zrovna když jsem šla kolem. Teď mají rumunce a ten mi teda přijde mírnější než čuvač. A taky ten čuvač byl teda dost štěkač, to ten rumun není.
Každá záminka se pro výlet do Prahy hodí. Tipuju tak to má dost demonstrujících, hoďka na Letné a pak pár hodin v OC Chodov. 😀
Ty podvody jsou ale u všech zvířat, co já třeba četla o morčatech a křečcích, je to uplně to samý co u psů a koček, bezpapoši, množky a tak, a i ty podvody, ale nevyznám se v tom, takže podvod a možná i množku bych asi nepoznala. My to vidíme u psů a tak možná koček, ale je to všude. Musela bys na každý zvířecí druh mít odborníka. Prostě nereálný.
Já na demošky nevěřím, je to jen ztráta času a Babiš a spol. nedělají nic jiného než co se od nich čekalo a lidi to teda asi chtěli když je zvolili. To mám fakt lepší věci na práci než házet hrách na zed.
Jenže tyhlety bazos a spol. neprodávají jen zvířata a ty podvody jsou u všeho, u aut, nábytku, prostě všeho a těch inzerátů jsou denně tisíce, musel by zaměstnat minimálně 10 lidí, kdyby to měli všechno číst. A další problém je ten, že laik ten podvod nepozná. My tady poznáme podvody u psů, protože se v tom vyznáme, ale poznala bys podobný podvod třeba u hadů nebo motýlů nebo nějakých brouků?Takže na každou rubriku by musel mít odborníka. To je prostě nereálný a kdybys ty měla nějaký inzertní portál, dopadla bys úplně stejně, je to prostě úplně nereálný to na velkém inzertním serveru zprocesovat.
No já když slyším jaký rány to dává když zobou z plechovýho pekáče, tak z ruky krmit nemám odvahu. 😀
No zrovna clumbera jsem měla před 10 lety v merku a nakonec jsem ustoupila právě kvůli zdraví, jako obecně i ta blbá stavba těla tomu nahrává.
Tam je myslím mezipatro, takže na hlavu si asi nekadi.
Ovšem v kontextu celkového počtu plemen těch s problémama je minimum.
To jsou ale odvozy do Ománu třeba zase jen k letadlu, takže ten problém co se psem, je pořád stejný. Tam odtud se prostě autem do žádné bezpečné země nedostanete. Možná tak Egypt, ale ten je několik tisíc km daleko a otázka je jestli vůbec ten hraniční přechod na Sinaji ted funguje. Problém jsou i víza pro lidi, dovedu si představit, že vyřídit doklady pro psa je v týhle situaci skoro nemožný.
Utratit, jak píše Varaxi, taky určitě lepší řešení. Ale prostě toho psa někde uvázat, to je podle mě největší humus.
No hlavně ale to není hnědá, ale červená.