Aktuálně: 2 765 inzerátů261 503 diskuzních příspěvků19 167 uživatelů

Příspěvky uživatele

Verun

Verun
Verun 23.08.2025, 10:34:51 xxx:xxx.c9c2:9e65

Rtg sice ukáže nález.ale je potřeba ct. (Cena cca 10tisic .u naše ho psa) naše pajda taky vykazuje něco podobného…ona je těžká na předek.a artróza v předních(může být i u prstů) není výjimka…

Verun
Verun 22.08.2025, 15:08:01 xxx.xxx.220.9

Kráva bez tržní produkce mléka….

Pase se  na dobytčí jednotku…na nějaké louce.+má k tomu tele, které ji vycucá.(obnova základního stáda třeba v těch kravínech nebo na maso) 

Verun
Verun 22.08.2025, 14:56:23 xxx.xxx.220.9

V minulé stáji byl starej valach.mel macene senné pelety..(lučenka.kupovana na žoky) + to co si na paběrkoval.. koncovou vodu měl  furt.

Verun
Verun 20.08.2025, 14:22:24 xxx.xxx.220.9
Aluška:

Rudá hvězda ČB ? Já tam před 40ti lety závodně skákala výšku a dálku 😀, trenér pan Turek

Přesně.takovej malej ….

Verun
Verun 20.08.2025, 14:18:23 xxx.xxx.220.9
Buggyra:

Mohla by pomoci senáž? Třeba z otavy…

Ta probehla asi před dvěma lety.v zimě….bez efektu😂

Verun
Verun 19.08.2025, 23:46:17 xxx:xxx.f679:79e3
kometa:

Souhlas. Už nějakou dobu chodím a běhám přes špičku. A co si všímám, je nás víc.

Ona to nebude až zase tak špička.ale nějaký střed nohy…

Verun
Verun 19.08.2025, 22:51:51 xxx:xxx.f679:79e3
Horsana:

Nepoti, nema zataz, ale inak sa opotit vie.

Neha ma svoly, no neskrabe sa a Gustav ich ma zopar a je na nich takto brutalne alergicky, v podstate scenar z konca zimy.

Asi ako moja alergia na trombikuly, nikto nic a ja dva tyzdne skrabania do ziveho…

Chjo, chudak Gustavo, uplne sa na odsvolovanie ponikov netesim, si to mohli nechat az na koniec zimy…

A nedá se to zlikvidovat ivermectinem…něčím je namocit asi taky budete muset.

Verun
Verun 19.08.2025, 22:23:00 xxx:xxx.f679:79e3

Pastva je-velky výběh,s opravdu travou,žádný spasený plácek,seno je top,má ho  na boxe  co hdélko ráčí spocívat .v síti i mimo síť.Odčervuju…před rokem i  larvicidně …zuby pravidelně…můžu posoudit i z hlediska změny ustajení a mnozstvi sena…furt stejné…

Verun
Verun 19.08.2025, 20:25:18 xxx:xxx.f679:79e3
Arbora:

Noo, niektoré mäkké bežecké práve môžu ísť podobným zraneniam naproti. 

Boty mi ortoped odsouhlasil.mela jsem je na noze…měkky bezbolestný doslap. Když mám Jezdecká perka nebo vysoké jezdecké.je to skuš. Obyč adidy superstar taky nic moc..teď se v práci pajdav v tomto…neoriginal žabky.

Obrázek Obrázek
Verun
Verun 19.08.2025, 20:15:52 xxx:xxx.f679:79e3
Horsana:

Co myslite, ze je toto?

Napoveda: Neha ma Cushinga a horucavy su stresor.

Obrázek

Potí se? Nebo se nepotí.?

jinak je to jako letní dermatitida.

Verun
Verun 19.08.2025, 18:34:31 xxx.xxx.220.9
Ph:

taky trefa - bosa se nikam nepohnu. krok naboso nemuzu udelat skoro ani na hladke podlaze v byte. Kaminky? tim to vlastne cele zacalo. I v pevnych botech mi strasne vadilo (a vadi) chodit po sterku, kaminkove ceste.  Uz to melo byt varovani - ale dochazi mi to vsechno a zacina zapadat do sebe az ted

tak dobre dopadnete. RTG, krev , EMG - to uz mam za sebou 

Doktor mi odsouhlasil mou  diagnózu. Dle rtg ostruhu nemám .dost mi tu patu mačkánim potrápil. Klenba  podélná  dobrá.příčná zborcená (od mala,chodila jsem jako dítě na nápravný tělocvik nohy) mírný halux(nebolestivý)

Doporučení koupit si měkké gelové vložky do bot.mazat něčím na bolest. Napsané 10x rehabilitace( laser nebo elektroléčba) obstřik jsem zamítla(prej děsně bolí)a do paty ?to raději do voka 😂.dalsi postup pokud rhc nepomůže je rázová vlna,ty obstřiky, nebo tu šlachu nafiknout. Takže jdu k rhc doktorovi…a uvidíme. 

Jo a co se mi na té noze divného dělo,slejzala  mi ponoška.😱😂

Verun
Verun 19.08.2025, 16:25:05 xxx.xxx.220.9

To už se tu probíralo 🙈…a dětem kterým se to nepokazilo a chodí přes špičku do teď  vypadají dost komicky,vídáváme takových pár lidí s fakt divnou chůzí.přes špičku jsem byla  schopná běžet jen sprintem…jako že jsem dřív běhávala závodně…Rudá hvězda České Budějovice.

Verun
Verun 19.08.2025, 11:20:43 xxx:xxx.a321:45c1
Murray:

Panejo…v tom případě opravdu delikátní konečník 🙈 moc držím palce se zinkem 🙏🏻

Jen  precizní mikroby ještě ne….ale kobyla ma i delikátní chutě.tak bojím bojím.že to nebude žrať..humat ji taky moc nejel.de fakto.je to jako černé uhlí.a to jsme měli od dromy gastro měco a pak jen humat.

Verun
Verun 19.08.2025, 10:54:25 xxx:xxx.a321:45c1

Jj.v práci nosím takové ty levné napodobeniny drahých “žabek ”. A  venku kde můžu bosa nebo v krocxech a to i do vody.protoze když šlápnu na kaminek bych se poch….jinak  pevné boty nosím kvalitní (většinou běžecké) měkké aby doslap na patu byl  jako do pokojíčku.

potvrzuju auto.boli to -mam to na  plynové noze…

Sedím si teď u lékaře a čekám na rtg.

Verun
Verun 19.08.2025, 10:04:38 xxx.xxx.220.9
Murray:

U nás když se objeví , nasazuju zelený jíl, tak na týden, a špritz je fuč. Je to i prevence proti schvácení (prej), ale zase vyvazuje minerály, tak se dlouhodobě nemá podávat. Ale u nás vždycky zabral. 

Zkrmeny 2pytlíky ….na jaře jako “prevence ” zchvácení  a během léta…odčerveno. Predjaří i léto… čekají nás po roce zuby….mám ještě někde zbytek humátu….dostává do krmení psyllium…myslím .že jsem zkusila všechno.🤷😂

Verun
Verun 16.08.2025, 23:24:51 xxx:xxx.dae4:89a3
Ph:

jste me normalne zachranila! konecne mam-po mnoha mesicich - diagnozu sveho problemu 🤣po mnoha letech me to donutilo navstivit i doktory - ale zatim mi teda nijak nepomohli…nikdo mi zatim nerekl, ze tohle existuje. a mam to uplne ucebnicove -v noci nemuzu dojit na zachod, pres den to rozchodim a vecer muzu umrit zase pomalu. tak strasne omezujici to je

ale asi vas nepotesim -po tydnech zkouseni -funguje na to jen klid. taky ho nedodrzuju -a proto asi taky me to porad drzi

Ještě zbývá cvičit(cviky na netu) a zkusit zatejpovat pevným tempem ..koupit nějaké vložky do bot.  Od toho kulhání a ulevovaní bolí i to. co s tím nemá nic společného…strašně to otravuje.🙈 

Verun
Verun 15.08.2025, 23:05:20 xxx.xxx.220.9

Tak koncová voda pokračovala .co vám budu namlouvat.někdy méně, někdy vice..lněné  ale už teď nedávam….má trochu konopného oleje na zamíchání minerálky do krmení -jinak  to třídí,.necha tu minerálku na dně žlabu.někdy uvažuju,že to má souvislost s říjí.ta koncová voda…ale nepřestala jsem bádat a hledat…a máme novou naději…ZINEK. Už ho má druhý týden a je to zase lepší…😝🙈🤷

https://www.granofyt.cz/agrobs-zinek-pro-zdravou-kuzi-srst-a-kopyta_z11828/

Verun
Verun 15.08.2025, 22:20:11 xxx.xxx.220.9

Jdu si dát obklad.a zítra to vychladím v Lipně. Klidový režim je sci-fi 🥸…hulimast mám .jen je asi opravdu kvalita👌a nemám odvahu🤷

Nové třmeny nepomáhají..zatím, doufám.pri ježdění pohoda ani náznak bolesti.ale kdyz slezu je to sakra bolest.

Verun
Verun 14.08.2025, 21:14:51 xxx.xxx.220.9

Nemáte někdo zkušenost s plantarni fascitidou…ostruha je něco jiného.k doktorům jdu v úterý. Bolí mě to už měsíc a něco.takže to už řeším.jezdit můžu.jsem si koupila i hodo božo třmeny.jo ty drahý 🙈. Prostě mě.boli šlacha na chodidle-konkretně úpon k patě….chodit je horší.belhám se jako žofré.a večer po všech možných aktivitách jsem úplně hotová. 

Verun
Verun 07.08.2025, 22:45:53 xxx.xxx.220.9
kometa:

ono jim to tam drží

Nalepovací destičky se používají i u nás. Otázka, jestli není finančně lepší problém odhalit včas.

🤭🙏Myslím tím,  že jim tam drží ty našlapané roztodivné věci….atb na koberce 🙈.to je taky bomba. Kometa dneska čte bez chápání významu obsahu. Má asi ty “svoje erekce” na slunci .😎