Proč někdo bere na tak těžké závody březí fenu? Někde na mne vypadlo, nevím teda, jeli to pravda, že Iditarod 2025 nepřežila jedna březí fenka.
Proč někdo bere na tak těžké závody březí fenu? Někde na mne vypadlo, nevím teda, jeli to pravda, že Iditarod 2025 nepřežila jedna březí fenka.
Mates i Mia jsou nalezenci, úplně normální kočičáci. Jestli v nich koluje ušlechtilá krev vědí jen oni😉
Jj Guliver i Domingo jsou ragdoolové
Domingo, Mia, Guliver,Bertík a Mates
Správně, poník křížený čuníkem, jediná bažina široko daleko, ale my do ní musíme. A zatím je opravdu modelína🤣🤣🤣. Když se rozhodne, že nechce, tak nemá nožičky, neslyší, nevidí, kdyby zapomněl i roztomile koukat tak by byl na přizabití.
Já vím, že jsme u koníků, ale Zrzavci, co je todlencto za živočišný druh? Popírá gravitaci i zdravý rozum, ale je šťastnej, tak teda dobrý, přejeme jen zdravý a štěstí všem.
Ragdollové většinou rádi vodu. Ti naši si s ní taky hrají a fontánka znamenala velikou srandu a ještě větší potopu. Spíš fakt těžká miska - mají sílu a někde, kde nevadí, že může býti vylito.
Venčili jsme se ségrou a její kámoškou. Kluci zůstali doma, jsou na omladinu moc hrrr. Potom měli svoji vlastní vycházku a masový žebra jako úplatek🙈 . Doma chodí s malým už odpoledne dohromady, za chvíli budou parta🥰
Zlatíčko krásný, držte se oba, je to děsný, když jim neumíme 100% pomoci.
Má, a vy očí jako ostříž. A flíček na boku a zatím proklatě něžnou duši
A my už venčíme i Trojku, miminko má 25 kg🙈😻 .
Zatím venku odděleně od kluků, aby ho nadšením nepřeválcovali.
A co Elišák a její Basenjíci, ti běhají jak draci
Já si také vážím své MVDr, nejen kvůli její super kočičí diagnostice, ale také za to, že mně umí ubrzdit v tom, abych své miláčky netrápila léčením kvůli tomu, že jsem sobec a nedokážu se rozloučit.
Já se totiž bojím, že jakmile přijde domů Trojka, tak se někde vyloupne ta správná barvička a budu v pr…., protože Čtyřka a Pětka už bude fakt cvrkot🙈🙈🙈
Dnes řekl kolega, vy je sbíráte? nebo co, že vám nestačí to co už máte doma. Toto fakt pobavilo 🤣🤣🤣
Budou mu 4měsíce. My jsme chtěli černo nebo červeno bílého, flekatého, ale ještě další požadavky na zdraví, nepříbuznost ke klukům, výstavní potenciál…. , nemohli jsme sehnat, hlavně ne bílého nebo černého. A co bude doma? Snad ho kluci nebudou moc mordovat.
Držte pěsti, když všechno klapne jak má, tak se tento malý bílý vílý kluk od začátku března venčí s mýma bráchama. Smečka se rozrůstá 😻😻😻.
Toyota yaris ta se vám nelíbí?
Krásný úsměvy. Já jim říkám taky “zakletý princezny”😻