Aktuálně: 2 342 inzerátů269 562 diskuzních příspěvků19 336 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 03.02.2026, 11:27:39 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 03.02.2026, 10:21:58

No fuj, tak to bylo o fous. Kdoví jak by to dopadlo. 

Trickyvoo
Trickyvoo 02.02.2026, 08:53:00 xxx:xxx.235d:feed
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 02.02.2026, 04:52:57

Věřit nemusíte, ale ani jeden pes mi nikdy nečůral v interiéru natož fena. Všichni tři by spíš praskli. Pouze jako štěňata. 

Trickyvoo
Trickyvoo 01.02.2026, 23:10:08 xxx.xxx.62.63

Tak my s Malinou taky vyrazily. Šlo se celkem pěkně, chumelilo. Klouzalo to jen málokde. Když jsme už byly zpět ve vsi, narazily jsme na odrostlé tele a fakt mě rozesmál. Nejdřív na nás koukalo, pak letělo k plotu, že si nás prohlédne, Malina se za mě schovala a vrčela na něj. Pak nás doprovázel podle plotu a tak srandovně hopkal. Malina se celkem bála a byla ochotná mě použít jako štít 😄.

Procházku jsem zakončila parádním pádem na mé pozadí, což Malinu nějak rozhodilo a nechtěla moc nastoupit do auta. Prý na nohou se neudrží a chce řídit auto 😄.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 01.02.2026, 14:15:42 xxx.xxx.62.63

V Decatlonu Malina už byla taky. Pro změnu léto, potřebovali jsme něco vybrat a nebyla možnost jí nechat někde. U vchodu jsme si vzpomněli, že jsme jí zapomněli košík a už jsme to chtěli otočit, že se pro něj musíme vrátit do kempu a vyběhla ta ochranka, že nám košík půjčí. Bylo to v Liberci. Moc milé. Děti si Malinu uvnitř hlásili a ona byla taková blažená. 

Trickyvoo
Trickyvoo 01.02.2026, 04:30:23 xxx.xxx.62.63

I my s Malinou tam byli. Potřebovali jsme něco koupit po cestě od tchýňových a nějak nebylo počasí, aby byla v autě. Do restaurace jsme nešli, protože tam nesměla, ale vzhledem k tomu, že člověk může se psem prakticky do všech hospod, tak to je nakonec zvláštní. Nicméně chodit s Malinou po Ikee zas taková bomba nebyla, pořád jsem byla nervózní, aby se neotřela o nějaký světlý gauč a nenechala na něm ty svoje černý jemný chlupy. 

Trickyvoo
Trickyvoo 29.01.2026, 02:45:18 xxx.xxx.62.63

My teda venčení letos naprd. Jsme doma furt nějak marodný. Když ne já, tak dcera, takže až večer přijde muž, tak se jde ven. Dneska jsem šla já. Malina mě vzala po cyklostezce do vedlejší vesnice, pěkně se nám šlo až do okamžiku, kdy se začala pořád otáčet, což bylo jasný, že vidí něco víc než jednoho člověka. Tak jsem se nakonec otočila taky a viděla chlapa jak ho vleče za námi obrovský pes, podle svítícího obojku něco jak rotvajler nebo xl bully. Prostě obluda se širokymi plecemi a dost to vypadalo, že tomu šéfuje. Tak jsem nasadila rychlochůzi, což Malina viditelně přijala s povděkem, taky netoužila, aby nás došli. Metla jsem i s rozvázanou botou, abychom je setřásli a podle Maliny jsem viděla, že jdou furt za námi. No když jsme vyšli z vesnice na cyklostezku a podívala jsem se za sebe, tak je vidím, že budou pokračovat jako jiným směrem, ale pak jakoby si to rozmysleli a šli zase za námi a to jsem teda usoudila, že není čas na hrdinství, mezi polema je potkat nechci a dala jsem se doběhu, Malina teda neváhala a šla do toho se mnou a pořád koukala, jak moc to s tím během myslím vážně. Přece jen se známe už nějaký ten pátek a tohle ještě neviděla, že umím popoběhnout pár metrů, to ví, ale kilometr? No ale setřásli jsme je. Asi o nic nešlo, mě se jenom nelíbilo, že se za námi nějak moc ženou a pak ta viditelná změna směru…Fotky z venčení jsou 14 dní starý. Sníh už u nás moc není.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 14.01.2026, 14:08:06 xxx.xxx.62.63

Tak to mě teď právě hodně na to krmítko lítají. Čím víc zima, tím víc toho sezobou. Během dne jim dosypávám, ale když je tepleji, dávám jednou za dva dny. Když chumelilo, tak to toho snědli nejvíce. 

Zrzavci podle mě krmí nějaký soused. 

Trickyvoo
Trickyvoo 14.01.2026, 13:59:53 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 14.01.2026, 13:28:26

Nevím v jakém stavu by to dítě muselo být, aby mu bylo jedno, kde je. Vím, že i člověk tzv. hodně mimo to své okolí vnímá. Jsem ráda, že mě to nepotkalo, ta volba starat se o těžce postižené dítě, protože myslím, že bych ho nedokázala dát do ústavu, ale chápu, když to lidi udělají .

Trickyvoo
Trickyvoo 14.01.2026, 09:47:02 xxx.xxx.62.63
Sarah01:

A co by radili? Utěšovat, přemlouvat?

Já byla jednou na semináři s psycholožkou a ta radila v podstatě to co říkám, dítě obejmout tak, aby se nemohlo hýbat, nechat ho vyvztekat. S malým dítětem máme jednat jako se psem zjednodušeně řečeno. Nakonec jsou starší knihy, kde radí vymáchat štěněti čumáček v louži a dnes už se to nedělá, tak ta výchova dětí se taky mění. Taky jim už nemácháme čumáček v louži 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 14.01.2026, 08:21:31 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 14.01.2026, 08:07:53

Vyřiďte příteli, že se ten pes vyčůrá před během a po něm. To oni umí. A nějaký čmuchání je v tu chvíli taky nezajímá. Malina by byla šťastná jako blecha, kdybych si s ní dala třeba 10 km běh. To naše tempo chůze je pro většinu psů pomalé. 

Trickyvoo
Trickyvoo 14.01.2026, 08:10:48 xxx.xxx.62.63
Buggyra:

Jojo, to je dobrá varianta, kdy to dítě v amoku sebou jen mlátí na podlaze, je vidět, že jste měla dobře vedené.

Horší je, když to dítě začně ničit věci kolem sebe, to prostě člověk zasáhnout nějak musí, protože to by se nedoplatil.

To ona vlastně byla a je hodné dítě. Tak nějak chápe, že záměrně se ničit věci nemají. Ta by spíš šla pomáhat prodavačce dávat věci do regálu, než je házet na zem a něco ničit. Nicméně snažila bych se dítěti zabránit v pohybu a pak prostě počkat. 

Trickyvoo
Trickyvoo 14.01.2026, 02:22:10 xxx.xxx.62.63

Tak já měla kliku, že když se to stalo mě, tak to bylo v Kiku a krám prakticky prázdný a najednou si mé dítě vzalo do hlavy, že chce nějakýho plyšáka a když jsem řekla, že ne, dostalo hysterák a švihla sebou na zem.  Ve mě se něco seklo a řekla jsem jí, tohle na mě neplatí a šla jsem na kasu platit a dítě jsem nechala, jak bylo. Tam jsem jsem se omluvila prodavačce, ta mi řekla, že je zvyklá a že už zažila mockrát horší. Pak jsem teda oznámila dceři, že jdu domů jestli jde taky. Měla jsem kliku, že ještě byla ve věku, kdy maminka byla celý její svět, tak jsme teda šly domů a tak nějak se zklidnila. Ještě párkrát to zkusila, i když už spíš jen brečením, že něco chce, nepochodila a časem to pochopila. Nicméně pár na zadek by nic nevyřešilo, scéna by byla horší a nevím, jestli by vůbec měla pozitivní dopad na výchovu. 

Trickyvoo
Trickyvoo 13.01.2026, 02:13:56 xxx.xxx.62.63
šavlozubka:

My zase měli adrenalin při večerním venčení. Z černýho ovčáka roste průser. O vodítku a náhubku pán asi nikdy neslyšel. Vyřítil se na nás z lesa, ve tmě. A tohle už nebylo jen poměřování nádobíčka. Díkybohům za hustou podsadu. Výsledek je vyrvaná půlka chlupů z ocasu (a to už mi tuhle známá říkala, že hezky obrůstá), a pocuchanej zadek, naštěstí žádnej šrám. Na hlavu a krk se naštěstí preze mě nedostal. Ale tomu psovi je devět nebo deset měsíců. Nechci vidět, co z něj bude  až dospěje… Kor s tím přístupem majitele, že místo omluvy a třeba dotazu jestli jsme v pořádku, se mi de facto vždycky ještě směje do očí. 

Co dát ránu paralyzérem?  Ten černý průser by se aspoň naučil, že do vašeho psa nekouše, že to bolí 

Trickyvoo
Trickyvoo 12.01.2026, 11:34:31 xxx:xxx.1cc3:d980
drvodelkafialova:

Z fotopasti. Je tam špatně nastavený datum, je to z soboty.

Obrázek Obrázek Obrázek

Takovou fotopast budu potřebovat taky, super fotky 🙂

Trickyvoo
Trickyvoo 12.01.2026, 11:33:21 xxx:xxx.1cc3:d980
lesnizinka:

Bobi znáš mě a myslíš si to správně👍U nás na chuja, ve světě…raděj nemluvit, sousedka leukemii, dostanu od nábytkáře tip na pána, co mi přelakuje skříňku, volám mu a ten mi oznámí, že těžko, před Vánoci mu operovali nádor na mozku😲Mladší než já. Nějak průser kam se člověk podívá😕

Té rakoviny je teď fakt hodně a mě na tom těší aspoň to, že medicína jde tak dopředu, co dřív nešlo řešit a byla to konečná, dnes už léčit umí. 

Trickyvoo
Trickyvoo 11.01.2026, 23:12:20 xxx.xxx.62.63
lesnizinka:

Mezi svátky jsem koukala(poprvé) na Bardotku ,,A bůh stvořil ženu". Vůbec nevím, jak bych ten film definovala, slušně řečeno, o malé koketě. Byla krásná, řekla bych pro chlapy musela být neodolatelná, to chápu. Nevím, jestli tak divně chodila(jak gejša😏) nebo se tak v té době chodilo(měla baleríny nebo byla bosa) ale chvílema mi to přišlo až směšné, připadla mi jak tučňák😜

My byli u tchýňových a ti na to koukali, můj muž s nima. A ptám se ho, jaký to bylo? Muž: ani nevím, prostě jí všichni hrozně chtěli. Další večer Pařížanka, ptám se muže, o čem to bylo, bylo to dobrý? Můj muž: to samý, jak včera, všichni jí hrozně chtěli 🤣. 

Trickyvoo
Trickyvoo 11.01.2026, 18:37:54 xxx.xxx.62.63

Mě dneska potěšil drozd kvíčala. Já mám krmítko hned u staré jabloně a nechali jsme tam jablka, tak na nich hodovali hned dva. 

Trickyvoo
Trickyvoo 09.01.2026, 16:10:19 xxx.xxx.62.63

Ráno jsem sčítání musela přerušit a odpoledne jsem tu měla 8 koňader, 2 modřinky, 1 pěnkava, 1 uhelníček. I když těch sýkorek mohlo být i víc, ale ony to jsou neposedy. Ta 1 pěnkava mi přišla zvláštní, vždycky lítají v páru, stejně jako hýl. 

Trickyvoo
Trickyvoo 09.01.2026, 15:42:05 xxx.xxx.62.63
efe:

Jelikož to tu ještě nepadlo, tak já považuji za nezbytné zmínit, že Framík je neskutečnej fešák 😍

To je. Přijde mi kouzelnej, jak nakukuje přes tu zídku 😍.

Trickyvoo
Trickyvoo 09.01.2026, 09:38:12 xxx.xxx.62.63
lesnizinka:

Těm lidem už fakt hrabe👎https://www.novinky.cz/clanek/krimi-hasici-v-hejnicich-ve-specialnich-oblecich-evakuovali-lidi-z-panelaku-rozbil-se-rtutovy-teplomer-40556547#dop_ab_variant=1603910&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Buggyro cóó😉 nejste to vy, že ne?😛

Ježíš, že to není zdravý mi bylo jasný, ale vůbec by mě nenapadlo, že to je na evakuaci.