Aktuálně: 2 764 inzerátů261 312 diskuzních příspěvků19 163 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 07.12.2025, 00:26:31 xxx.xxx.142.36

Moje dcera 9 let taky slovenštině moc nerozumí a mně to přijde nepochopitelný. Můj pocit je, vždyť je to tak podobný….no když se nad tím zamyslím, tak zas tolik ne.

Trickyvoo
Trickyvoo 06.12.2025, 19:14:20 xxx.xxx.142.36
kometa:

Hlavně nic neuchvátat. Opravdu se to nevyplácí.

No nevyplatilo se to. Po páteční horečce, když jsem v neděli neměla teplotu, vyrazila jsem v pondělí do práce. V pondělí jsem pak měla 39 a pochopila, že mám zůstat doma.  Někde v těle byl zánět, dost mě bolelo na srdci, tak jsem celkem poctivě ležela. Tento týden jsem se zařazovala jen pomalu do venčícího procesu, teprve včera jsem začala mít pocit, že jsem už na tom docela dobře. Tak snad dobrý. 

Trickyvoo
Trickyvoo 03.12.2025, 21:55:39 xxx.xxx.62.63

Tak nakonec horečka měla za dva dny druhé dějství a skolila mě na týden, protože jsem měla v těle někde zánět. Jenže my měli domluvené v mushgo zkoušení postroje pro malého tažného psa…na běhání u kola, na stávajícím se nám dusí. Tak musel jet muž a dcera beze mě. Nakonec stejně museli vzít jediný , co nějak pasoval. Buď moc dlouhý nebo se jí zařezával do žeber…tak snad bude dobrý. Tento týden už venčím, ale pořád jsem po té nemoci nějak vymrzlá a furt se necítím úplně ve formě.

Trickyvoo
Trickyvoo 23.11.2025, 03:54:20 xxx.xxx.62.63

V pátek večer mi byla doma hrozná zima a  Malina mě chvíli pozorovala a šla si na mě lehnout. Ona se celkově nerada tulí a u toho tulení mě pořád pozorovala. No pak jsem dostala zimnici a horečku. Tak to moje děvče poznalo dřív než já. Venčit musel teda můj manžel. 

Trickyvoo
Trickyvoo 15.11.2025, 12:18:01 xxx:xxx.b4a3:596e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 15.11.2025, 11:56:26

Jo když se daří, tak se daří. Taky takové věci umím.

V sobotu jsem potkala na procházce bývalou kolegyni z práce. Šla sama, tak se tak bavíme a já se divím, proč nešla se psem, vím, že má buď labradora nebo něco jako labradora. No že to prý nejde, vyjíždí po všem, co se hýbe, hlavně po cyklistech. Tak jsem to moc nekomentovala, jen snad “no jo, jak se s ním nechodí hned od mala…" Lidí mě nepřestanou pořád udivovat. Zase mě ale potěšil kolega, tam bych spíš čekala, že si pořídí bez papíráka k boudě a ten si prostě našetřil na samojeda. Tuhle vyprávěl, že kvůli sobě by 10 km denně nešel, ale kvůli psovi jde. No a pak zas jiná známá si taky teda pořídila to samé plemeno po x jorkšírech a je celkem překvapená, že má zuby, že je blbost psa učit na podložku….no člověk by z toho údivu nevyšel. 

Trickyvoo
Trickyvoo 12.11.2025, 13:01:43 xxx.xxx.62.63

Malina zahajuje vymáhání pamlsků donesením své hračky, který mi s pořádaným žuchnutím hodí k nohám. Když to nepomůže, tak ho zvedne a zas pustí, když to nepomůže, tak něco ukradne a přinese a pak mi projede sestavu sed, leh, pravá, levá packa a to já jsem prostě měkotina a něco vymámí 🤭.

Trickyvoo
Trickyvoo 09.11.2025, 23:09:55 xxx.xxx.62.63
impact:

Já mám takovej dojem vždycky spíš z pana Rémina. 😃 On jedinej chudák vždycky sedí, ani se nehne a naprosto zřetelně si myslí něco o dementech. 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Tohle je skvělá série fotek. Přesto bílé hemžení jsem si toho černýho vzadu vůbec nevšimla 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 08.11.2025, 23:57:55 xxx.xxx.62.63

Venčilo se tento týden celkem obstojně. Třeba dneska mělo pršet, tak jsem to riskla a ono nakonec nepršelo. Dneska jsem měla průzkumnickou nákladu ala, kampak asi vede tahle cestička, ukázalo se že nikam, ale zpátky přece nepůjdeme, tak jsme šly kousek po poli podél lesa. Užily jsme si i kus cesty šustění listím a hlavně, na to že jsem šla oblastí, kde je kousek celkem dost bytovek, tak jsme drtivou většinu cesty nikoho nepotkali. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 08.11.2025, 23:47:14 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 08.11.2025, 18:33:03

Teda ten Kevin (myslím toho béžového) se na všech fotkách tváří jako fotr s děckama na výletě 😀.

Trickyvoo
Trickyvoo 05.11.2025, 14:57:25 xxx.xxx.62.63
Aluška:

Bessča taky byla schopná vyšplhat kam to šlo, jen aby se podívala kosákům do hnízda 

Obrázek

A pokoušela se vysedět vejce nebo co? 🤣

Trickyvoo
Trickyvoo 03.11.2025, 20:25:00 xxx.xxx.62.63
efe:

Jo naše Elina aspiruje na vítěze ceny “nejkrkolomější pozice na/u/v nábytku” - viz. mj. předchozí příspěvek…

Jenže ona se u toho tváří ala “Co je? Nikdy si neviděla psa sedět nebo co?” 🤣

Trickyvoo
Trickyvoo 30.10.2025, 22:58:11 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.10.2025, 22:17:33

Jakože ve vás Gina zlomila toho kynológa? Mně teda Malina srazila sebevědomí na nulu, ale pak zas pozvedla, když bylo období, že poslechla a poslechla jen mě….po hodinách vysvětlování, něžného domlouvání mi řekla, tak dobře, já to dělat teda budu, co chceš. No ale zrovna dneska teda byly erupce na slunci, protože se chovala: “já jsem po letech venku na opušták, no není to báječný?” A chtěla ňufat, ňuňat a vítat každého, koho jsme potkali a nejvíc mě dostala, když tak jdeme a u cesty stojí chlap opřený o kolo na někoho čekal, Malina si jde , najednou se tak zastaví a dívá se na mě dost lyšáckym pohledem a pak jde jakoby nic a když míjíme toho chlapa, tak na něj zaštěkala, on se nelekl, lekla jsem se já a Malina se po mě otočila a ten výraz říkal “to byla prča co?”. No vostuda dneska 🤭

Trickyvoo
Trickyvoo 28.10.2025, 05:01:39 xxx:xxx.2e08:5313
Daja:

A přece je ta Praha krásna😉.

Já jsem byla už ve většině evropských metropolí včetně Paříže a Prahu považuji za nejkrásnější. 

Trickyvoo
Trickyvoo 27.10.2025, 22:19:22 xxx.xxx.160.128

Dneska kvůli větru a že se mi venčení posunulo na pozdní odpoledne, šla venčit do centra Prahy. Malina je už v tramvaji starý mazák a košík snáší taky velmi dobře. Když jsem jí ho ale jednou nasadila v Dekáči, tak si ho o mě zkoušela sundat. 

Centrum jsme si užili a i tam jsem objevila místa, kde jsem ještě nebyla. Malinu zaujala nutrie, ale nakonec usoudila, že že to není nic, s čím by si chtěla hrát. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 27.10.2025, 13:56:19 xxx.xxx.160.128
JanaJanaJanaJana:

Po hobby horsingu přichází nový bizarní sport 👀 Hobbydogging je sport, kdy lidé vedou fiktivní psy na vodítkách. Tento trend, který se stal v Německu, napodobuje obratnost psích soutěží, ale místo psů lidé přeběhnou přes překážky. Má to přinést zábavu, pocit svobody a rozhýbat lidi bez nutnosti skutečného zvířete.
https://www.youtube.com/watch?v=STI-I5jff74 

To je nějaká recese todlencto 🤣. 

Trickyvoo
Trickyvoo 26.10.2025, 22:22:37 xxx.xxx.160.128

Jeden den dost pršelo, šla jsem s Malinou doprovodit dítě na kroužek a pak , že něco krátkého a domů. Malina se snažila jít při zdi, aby se moc nenamočila a pak najednou, jakoby zatla zuby , oklepala se a odhodlaně šla. Nakonec i po půl hodině přestalo pršet a já jí nechala,aby mě vodila městem a zajímavé mi přišlo, že když jsem to vyprávěla muži, tak najednou koukám, že Malina hltá každé mé slovo a přišlo mi, že pro nás pro obě byla ta procházka svým způsobem mimořádná. 

Dneska jsme chodili po Prazea já objevila pár zajímavých míst, které jsem ještě neznala a vlastně to počasí nebylo tak zlé. 

Trickyvoo
Trickyvoo 26.10.2025, 22:13:36 xxx.xxx.160.128
Semirah:

Neviem, budem sa ho musieť opýtať, lebo vravel, že mačky ich nechytajú, ja som mu hovorila, nech si zoženie psov, ktorí by chytali potkanov. 

První pes, kříženec NO a jezevčíka byl myšilov a nebál se lovit ani potkany a myslím, že ten pes jich je schopnej ulovit třeba 10 za den. Byla jsem s ním na návštěvě u lidí, co moc nemusí psy a když jim tam na zahradě za večer chytl asi 10 myší, měl je omotaný kolem packy. 

Trickyvoo
Trickyvoo 25.10.2025, 23:33:41 xxx.xxx.160.128
Ronja s motejlem:

Jako fakt, dává někomu ten pes smysl? Vidim dva zadky, ale jeden ocas, všechny se ňuňáte nad prckem a chyba v matrixu nic?

Jo taky jsem pořád koukala na jeden konec psa s ocasem, tak se podívám na druhou stranu a tam zas konec psa, ale bez ocasu…. 😄

Trickyvoo
Trickyvoo 25.10.2025, 13:53:21 xxx.xxx.62.63
BaLu:

No tak hýčkat chycené myši a pak je odvézt k lesu… ty myši jsou zpátky dřív než vy, Sardullah. 

My myši trávíme. Bohužel jedy se prodávají čím dál slabší. Takže otráveného zrní musíme koupit víc… Je potřeba stav myší snižovat, ne je přesouvat o kousek dál od domu. 

To teda radši ty pastičky, jedem na myši se přiotrávil můj první pes. Mysleli jsme, že o něj přijdeme. Měl pak potíže s játry. 

Trickyvoo
Trickyvoo 23.10.2025, 00:53:32 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.10.2025, 22:41:16

Na to vám řeknu jen jedno : “chuděrky malý vopuštěný”😂