Fikovnice: Tak já si změním nick na Magor, to už není možné!!!
Jednak milión restů, doporučených dopisů, plateb atd. atd.
Ale dnes od rána jsem byla v presu, kdy zvládnu dojít ven pro Fida. Opět byla svolána naprosto zbytná porada u nás… Tak jsem se stresovala, páteř bolela a bolí pekelně. Pak už teda jsem se oblíkla, že se pro Fida dovleču na zahradu (ono to není hned u domu).
No a najednou nějaké “Křup, křup!” a Fido si poblíž mě vychutnával granulky!!!
Vahine, Trickyvoo (i ostatní) já jsem se fakt pomátla!!!😟Pro změnu jsem včera usnula a nevypustila jsem jej ven, ale ráno jsem si byla jistá, že je venku. Vahine, to už je naprosto obří výkladní skříň a můj mozek = houba!!!👎
To budou nějaké erupce. Muž šel pro auto, zjistil, že má prasklé přední sklo a když do něj vlezl, zjistil, že je dopředu sedačka a sklopené zrcátko, takže i když si oba myslíme, že naposledy s autem jel on, podle zrcátka a sedačky, to musel být někdo menší, tedy já. Já jsem ani po několika dnech nevymyslela, kam bych s tím autem jela, protože jsem všechny pochůzky buď zvládala pěšky a nebo jsem se nechala vyzvedávat mužem s druhým autem.
Takže je to jasné, jsou tady. Mimozemšťani a místo toho, aby dali o sobě vědět něčím velkým, baví se tím, že z nás dělají magory. Tobě chodí pouštět a zavírat Fida, nám posunuli sedačku, zrcátko a praskli sklo. 🤭
Jinak Jani, ale asi to bude tím, že toho máš moc a spíš tak tvrdě, že prostě nevíš, co bylo včera. Já tyhle stavy mívám, když jsem hodně hodně unavená. Po takovém tvrdém spánku kolikrát vystřelím a myslím, že jsem něco někde zapomněla, pak teda zjistím, že ne.