Aktuálně: 2 343 inzerátů269 574 diskuzních příspěvků19 336 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 05.07.2025, 12:40:03 xxx.xxx.2.248
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 05.07.2025, 11:54:21

Určitě záleží na výchově. První pes absolutní pohodář až na noční kňučení , když se něco háralo, což bylo tak 3x do roka. Druhý pes měl strachovou agresi a to jsme dokázali odstranit. Dokázal pak míjet psi aniž by jim věnoval pohled a to mi ze začátku po nich startoval. 

Do návštěv taky časem přestal kousat, když byli moc dotěrní, ale tohle všechno nesouviselo s tím, že je to pes. To Aluška zas má lidožravou bestii fenku. 

Trickyvoo
Trickyvoo 05.07.2025, 12:30:36 xxx.xxx.2.248
Sarah01:

Dlouho jsem ji tady neviděla, šibalský úsměv. 🥰

Děkujeme. Já jsem většinou děsně pomalá a hezký moment nestihnu vyfotit, tak teď se mi to jednou povedlo 🤭.  Umím jen fotky “Malina zírá do dáli" “Oduševnělý výraz”, její vysmátý výraz nikdy nestihnu, na to si dává pozor 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 04.07.2025, 19:38:09 xxx.xxx.2.248
Sarah01:

To je Malina? 

Ano, naše šťastná vysmátá Malina, protože zrovna něco vymyslela 

Trickyvoo
Trickyvoo 04.07.2025, 17:52:21 xxx:xxx.d266:5415

V koupelně jsem ukradla toaletní papír a teď ho měním za mlsku, to jsem šikovná co. 

Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 02.07.2025, 01:50:47 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 01.07.2025, 23:10:05

Toho mistra Hudiniho mi dělal Timík, uměl se vyvléknout i z postroje. Celý den na něm spořádaně chodil a večer taky “a teď se dívejte, jak hodný pes jsem, že jsem byl tak laskav a chodil jsem s vámi” a stál najednou bez postroje. Když nepředváděl tohle číslo, tak vytáhl skryté nůžky v tlamě a “přestřihl” vodítko do tří vteřin. Měl každý půlrok nový, jeden čas jsme uvažovali, že dostane do určité výšky řetěz, ale on to nebyl velký pes, tak jsme se odnaučili prostě vykecávat, když se šlo na procházku. 

Trickyvoo
Trickyvoo 30.06.2025, 20:24:26 xxx:xxx.bdcb:ea51

Já musím říct, že Malča se dost zlepšuje a ptá se mě už jen málo “a próč?”.  Měla jsem dřív dva psy, sice se teda nikdy neptali a proč, ale ten první byl mazanej jak liška, do očí se mě neposlechnout neodvážil, ale občas mi nějakou drobnou lumpárničku provedl. Nicméně poslušnost na volno byla dokonalá, srnka nám přeběhla před nosem a on jen na mě kouknul, co si o tom myslím a když jsem mu řekla, že za ní nemá běžet, tak neběžel, lovec byl, ale jedině, když se to schválilo. Jen to byl hrozný Romeo, když se něco někde háralo, tak pomalu nespal a celý noci kňučel a aby toho nebylo málo, tak zrovna v sousedství bylo několik fen, ta kastrace byla každou chvíli naspadnutí.

Trickyvoo
Trickyvoo 25.06.2025, 03:06:46 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 25.06.2025, 01:04:35

Je to frajer, už z toho mopu krásně vyrostl 😊.

Trickyvoo
Trickyvoo 22.06.2025, 12:58:41 xxx.xxx.62.63
Orionka:

Třeba ji čeká lepší osud, než kdyby u té rodiny zůstala věčně uvázaná a s náhubkem. Tu fenu, která je u policie, vracela do útulku známá, když byli všichni dokousaní. S těžkým srdcem a jak dobře to dopadlo.

Ano, doufám, že to tak dopadne.

Trickyvoo
Trickyvoo 22.06.2025, 05:52:10 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 20.06.2025, 18:46:32

Jo to moc hezká fenečka, je úžasná už od pohledu. Moc jí přeju, aby dostala brzy správného páníka, který to s ní zvládne.

Teda nějak mi hlava nebere, že ta původní rodina jí takhle odkopla a nehledala jiné možnosti 😔.

Trickyvoo
Trickyvoo 22.06.2025, 05:45:24 xxx.xxx.62.63
Sardullah:

Nemusim sahat na obojek, ani brát do ruky vodítko, ty “potvory” to poznaj už když se jdu oblíkat…i když se snažím, aby to vypadalo normálně, jako když chci jít někam bez nich. To potom běhaj ke koupelně, kde se převlíkám a čekat ke dveřím a pak zase ke koupelně, poněvadž mi to dle jejich soudu dlouho trvá.

Ráno vstanu, převléknu se do domácího a jdu snídat, Malina mě normálně uvítá. Když vstanu a rozhodnu se, že jdeme už na tu dlouhou procházku hned po snídani, ona to hned pozná. Nemám speciální venčící oblečení, ta myšlenka je jen v mé hlavě a všichni podle Maliny poznají, že už mám “plán”.  Ona se hned chystá ke dveřím, že jdeme. Nechci se vás Sardullah dotknout, ale prostě asi se změní náš pach, když máme “plán” 😁

Trickyvoo
Trickyvoo 20.06.2025, 11:08:01 xxx.xxx.114.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 20.06.2025, 09:06:12

S Malinou jsme potkali psa, který měl chlupy přes oči a s mužským jsme dostali záchvat smíchu, když Malina koukala psovi do obličeje pěkně zblízka a najednou kouká, že to nemá oči a tak na něj chvíli ztuhle zírala a pak ten přepadlý výraz, když se podívala na nás, co tomu tvorovi říkáme my 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 19.06.2025, 03:38:39 xxx.xxx.114.146

Malina mě taky ošálila. Tvářila se, že bude chodit ven za jakéhokoliv počasí a když jsem se od hlavy až k patě vybavila Gore-Texem, řekla mi: “aha, tak ty se mnou trpět nebudeš jo, tak na to ti kašlu a v dešti jsem doma”. 

Nicméně je zatím z mých psů nejlépe přizpůsobivá a oproti oboum předešlým si užívá procházky i ve městě a všude, kde je frmol, je ve svým živlu. První pes to většinou taky zvládal, ale náměstí u nás ve městě neměl rád a druhý pes propadal panice všude, kde byl frmol a byl šťastný jen v tom lese a když jsme tam jednou slyšeli střelbu, tak se mi v lese příštích 14 dní bál. Malina střelbě v lese věnuje tak málo pozornosti, že nemít jí od štěněte, myslím si, že je bývalý myslivecký nebo válečný pes.

Jo a čím mě potěšila poměrně nedávno. Moje dítě rádo se mnou doma tancuje, Timík, předešlý pes, když to doma vypuklo, díval se hodně divně. Malina k nám přiběhla a když jsem jí řekla, nekoukej a taky tancuj, dělala opravdu různé úkroky a ťapkání jakože tancuje 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 16.06.2025, 04:22:24 xxx.xxx.114.146
janaa:

Ha,třeba od Brit Fresh jsem nikdy neslyšela a nenapadlo bymě vůbec pod tuhle značku koukat a nevypadají špatně.

Trickyvoo - ad yogies, krmí tím kamarádka tolery a jedna tlustá,druhá hubená,furt nějaký problémy s bobkem…a hlavně, bloncky to nežerou. Jsme vyhrály někde na zkouškách,chtěla jsem to zkrmit jako pamlsky a úspěch teda žádnej. A když bloncky něco nežerou,tak to už je co říct

Však ona z nich Malina taky neskáče do stropu. Nicméně je sní, maso má prostě radši, to se na mě nekouká divně nikdy, ale zase granule sní a pak chce jeden pamlsek a je celkem klid, ale z masa je celá divá, kope do mě, ať odněkud vytáhnu celou krávu a nedávkuju to po troškách. Jinak problém s bobkem Malina nemá. Jediný s čím se dodnes nesmířila, že to sbírám. Kdybych měla kilometrovou šňůru, tak zdrhne až na její konec a bude dělat, že k té trapčce s pytlíkem nepatří. Její hluboký stud za moje nemožné chování je přímo hmatatelný 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 15.06.2025, 19:15:14 xxx.xxx.167.111
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 14.06.2025, 09:15:31

Co ty Yoggies? Pro štěňata jsou doporučené ty s kachnou. Mně je na nich sympatický, že nesmrdí tou spáleninou jak to obvykle granule mají a myslím, že cenově jsou celkem rozumný. 

Trickyvoo
Trickyvoo 11.06.2025, 12:58:23 xxx.xxx.62.63
Aluška:

Mirďa smí do lesa, hurá hurá hurá. Sice zatím jen na vodítku, ale krásně posiluje záda, jak je vysoká tráva a on  větří s nosem nahoře. Ale fotit se nebude prej ani za modrý z nebe 😀. Dneska jsme cvičili už 2x, je moc šikovnej. Snad si pamatuju  všechny ty cviky. Teď leží na magnetu.

Obrázek Obrázek Obrázek

Bože můj, to je teď teda náfuka 😂. 

Trickyvoo
Trickyvoo 11.06.2025, 12:54:03 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 11.06.2025, 11:53:19

Ano ano, tady nám plní přání dřív než na ně pomyslíme 😀.

Trickyvoo
Trickyvoo 03.06.2025, 02:39:03 xxx.xxx.62.63

Předešlý dva psi byli hodně vybíraví. Malina není, někdy se teda na misku tváří, že jsem asi upadla na hlavu, ale nakonec mi sblajzne všechno. Nicméně k tématu, taky mi přišlo, že jen krmení masem jí moc nesvědčilo, že k tomu potřebuje nějakou přílohu a to poměrně dost, třeba 40 procent. 

Je celkem sranda, jak každý pes má rád něco jiného. Jeden měl rád mátové příchutě, perníčky a rohlíky. Timík naopak žádné příchutě a Malina má nejradši masové pamlsky a pak úplně nejvíc od Carnilove takové ty sušenky s ovoněné brusinkami, nebo borůvkami a pod. 

Trickyvoo
Trickyvoo 03.06.2025, 02:18:14 xxx.xxx.62.63
Orionka:

Mě se jednou snažil označkovat ohař v davu diváků na výstavě v Brně. Ale než se správně natočil, tak jsem ho umravnila a majitel si ho stáhl k sobě. 🙃

To by mě zajímalo zda jste byla vyvolená nebo vás měl “rozdělaných” víc 😂. 

Trickyvoo
Trickyvoo 29.05.2025, 20:17:40 xxx.xxx.62.63
Aluška:

U nás nic moc, Mirďu chytly záda, jedna plotýnka malinko vylízá. Takže je už týden v ohrádce, jen vyčurat a vykakat. Mám půjčenej magnet, takže 2x denně magnetíme. Ve čtvrtek jdeme na první Bonharen do žíly, aby plotýnky nekalcifikovaly moc rychle, dnes jsem mojí vetce posílala rtg páteře z kliniky, asi aby posoudila jestli jen ten Bonharen vhodnej. 9.6. jdeme na fyzio, aby posiloval páteř. Z lítání za zajícema prej moc svalů okolo páteře nemá. Je za špršlema smutnej, že bych mu dala ledvinu, kdyby to šlo. Ale musíme vydržet. Teď baští gabapentin , Neuro Support a Geloren.

Tak držím palce. 

Jinak myslím, že Mirďa se vždycky tváří, že by mu člověk dál ledvinu 🤭.