Aktuálně: 2 686 inzerátů262 871 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 16.12.2025, 11:10:41 xxx.xxx.11.197
Tom50:

Mě vadí psi, protože 365 dní v roce štěkají, mám já také práva jako vy? Já chci právo na ticho. Mějte si doma třeba velbloudy, ale ať DRŽÍ HUBU!

Taky čokli dělají bordel, šlapu v jejich výkalech. Po ohňostrojích někteří neuklízejí? Po čoklech někteří také ne.

Chci zakázat čokly zákonem.

Jen vám předvádím vaše argumentační fauly. Dneska někdo zakazuje dělobuchy a vy nadšením hýkáte, co až stejní zmetci prosadí zákaz psů? Třeba drtivá většina imigrantů jsou vyznání, které psy zakazuje, co děláte proti přijímání migrantů?

A takhle bych mohl pokračovat hodně dlouho!

Tak je zakažte, kdo vám brání? Máte stejné možnosti, bojujte peticemi, vstupte do politiky, váš boj. Jen si myslím, že neuspějete. 😜

Sarah01
Sarah01 16.12.2025, 10:48:33 xxx.xxx.11.197

A k čemu to jako potřebujete? Kdyby to bylo jen na Silvestra ty cca dvě hodiny v obytné zástavbě a nezůstával po tom nikde bordel, tak je mně to srdečně jedno, vystřelte si třeba oko. Ale musíte s tím otravovat už skoro dva měsíce předem? Ne, mým psům to nevadí, ale mně to vadí. Kdo to má furt uklízet?

Sarah01
Sarah01 16.12.2025, 07:56:48 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

Flat byl můj sen od dětství, od té doby, co jsem stiskla první ilustrovanou knihu o psech. Mno, tak nic.

Mě flat nadchnul, ale až nedávno. Chtěla bych ho, moc bych ho chtěla, ale nepořídím si ho. A to jsem letos měla fakt takový svrbění, když dvě chovky kousek ode mě měly štěnda a z moc pěknýho spojení. Už je pozdě začínat s jiným plemenem a ještě s tak aktivním. Takže zatím zůstanu u svojí nynější srdcovky.

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 13:56:23 xxx.xxx.162.253
Tenurri:

Tyhle měl Jack po tom přeléčení slinivky, kdy jsme přecházeli z RC diety na něco normálnějšího, bála jsem se, že na nich bude dál hubnout, ale nehubnul. Je teda pravda, že dostával +- tu vrchní hranici.

Odpad tedy nějak extrémní neměl.

Ten Marp? Ona právě potřebuje psa aspoň udržet na té váze, kterou má, možná ještě pár kil zhubnout, ale na tomto bude ten pes chudák. Stejně do toho musí přidat lžičku konzervy, aby to vůbec žral.

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 13:15:06 xxx.xxx.162.253
Ph:

to krmeni “grancle po dne misky” neni zadna sranda - pes potrebuje i mechanicke zasyceni. a tady to neni ani zivinove, ani mechanicke - pes je stale hladovy a hrabe mu z toho.

jestli trvaji na granclich tak at davaji normalni, ne ligh - ¾ davky a na dozrani se - prilohu, zeleninu ap. pes se uklidni a jeste usetri…vrazit mu rohlik do misky snad takovy problem neni pro nikoho

Jj, debatuju s ní o tom už od rána, že když ne barf, tak aspoň toto. 🙏 

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 12:58:59 xxx.xxx.162.253
Ph:

to je marp ze? 

Jj, s nějakou rybou. Pes chudák dostává pár granulí na dně misky.

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 12:50:09 xxx.xxx.162.253
janaa:

Z hlediska hubnutí je důležitější deklarovaný celkový tuk a bílkovina. Ale tohle obsahuje už podle složení hlavně ty sacharidy,rýži

No právě, jsem jí to říkala hned, že se mně zrovna toto nelíbí.

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 12:44:56 xxx.xxx.162.253

Mohl by mně někdo fundovaně poradit, jestli pes zhubne na těchto granulích? Já totiž mám za to, že ne, ale třeba se pletu. 

Složení: Bílá ryba 31 % (čerstvá bílá ryba 15 %, sušená bílá ryba 16 %), Rýže, Hnědá rýže, Hrách, Půlený hrách, Řepné řízky, Lněné semínko (2 %), Rostlinná vláknina, Sušená čekanka (přírodní zdroj FOS a inulinu – 0,4 %), Minerály, Hovězí tuk, MOS a betaglukany (0,5 %), Lososový olej (0,5 %), Yuka Schidigera (0,03 %), Glucosamin hydrochlorid (50mg/kg), Chondroitin sulfát (50mg/kg).

P. S. Já s tím nekrmím a ani se nechystám.

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 11:19:18 xxx.xxx.162.253
Orionka:

Kde ten člověk žije? Asi v těch tankových bitvách, co hraje, nebo na Taiwanu?

Rodiče s dětmi mohli být v nemocnici už před 20 lety. (Možná v poslední době už ne, už nemám přehled)

Před 20 lety určitě ano, byla jsem s klukem v nemocnici před 23 lety a na JIPce.

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 10:09:00 xxx.xxx.162.253
rapotačka:

Paci, paci . . . . pacient?😊

https://www.facebook.com/reel/869946245736875

Lže. U nás v okresním městě není zubař a neexistuje ani zubní pohotovost o víkendu, musí se do krajskýho. Otázka je, jestli to zlepší nastupující vláda. Myslím, že ne.

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 10:06:58 xxx.xxx.162.253
Ph:

Jestli je maso vhodne pro alergiky ci ne -se ridi hlavne tim, jestli se s nim organismus uz setkal nebo ne.

Kureci maso neni obecne zlo, jak by se mohlo zdat z netovych diskuzi alergiku 😇pro stenata je to jedno z nejvhodnejsich mas. A tak se s nim potka vlastne kazdy pes a velmi brzy - a proto se vylucuje jako prvni

Tak jako ani veprove neni hypoalergeni 😄ono to ma svoji historii, proc se veprove zacalo davat alergikum - mnoho generaci psu ho nedostavalo, protoze nebylo snadno dostupne. Ted uz zase je par let a je vsude a snadno dostupne - tak se hleda dal. Ted je na rade hmyz … 

Já doufám, že až to začnou cpát do jídla i nám, že to bude aspoň na obale uvedené. 

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 10:05:06 xxx.xxx.162.253
Orionka:

Nějak jsem ty vousaté příspěvky přeskočila. Vždycky se mi líbili chlapi, kteří se odlišovali. Vousatý Waldemar neměl chybu 🙃 Všimli jste si, že teď jsou všichni ostříhání stejně? Vybráno nad uši  a jen nahoře nechané vlasy? Jak přes kopírák. To chodí ke stejnému ?

Asi je to nějaký trend, možná, že to vypadá víc upraveněji, netuším. Nejhorší mně přijde ten typ na amiše, bez vousů pod nosem.  

Obrázek
Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 09:59:41 xxx.xxx.162.253
janaa:

Tak on jakýkoli extrém snižuje průměrný věk dožití,ať už je to čivava,německá doga nebo placatá tlama

Jani, a čím si myslíš, že je to u těch flatů? Zvýšený výskyt rakoviny, srdeční vady nebo něco jinýho?

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 07:46:45 xxx.xxx.162.253
Daja:

Tak tohle pro mě ne, to nemusím😜.

Katapult né? A prooooč? Po letech bych řekla, že je (byla) to jedna s nejlepších kapel u nás. Teď koukám na Rapla a tam tahle písnička hraje dost často, oblíbená šéfa kriminálky.

Co se týká vousů, mně se prostě někteří chlapi s vousy líbí, sluší jim to (kníry ne). A líbí se mně i dlouhý vlasy, když je dotyčný nenosí umolousane v culíku. Třeba tady kytarista z Eagleheart. 

Sarah01
Sarah01 15.12.2025, 07:37:44 xxx.xxx.162.253

Šrot tak pro slepice, psovi bych to nedala.

Sarah01
Sarah01 14.12.2025, 22:54:19 xxx.xxx.162.253
janaa:

Alenko, trial linie nemusí na výstavy, je možnost uchovnit na výjimku

Sardullah - jj, u retrívrů považuju těch 13 let za průměrný věk dožití určitě,ale zrovna u těch flatů je to velmi podobné berňákům,tuším,že průměr je 9,ale hodně psů odchází i v těch pěti,šesti….

Tak to je dobře, můžou to mít bez stresu.

Kamarádce se fenka dožila 16, ale co tak vím, tak dlouho už byla hluchá a špatně chodila. Prostě měla delší to stáří, naprd no.

Sarah01
Sarah01 14.12.2025, 21:28:20 xxx.xxx.162.253
janaa:

Ali,tak ti trialový goldeni,to je ještě větší sranda než labíci. Oboje vypadá,jak kříženci retrívra z útulku. Nic ve zlým, ale prostě…. koneckonců i kvůli tomu se pro ně změnili podmínky chovnosti. A americká linie za mě děs,nelíbí se mi to vůbec. Krátké nohy,krátké stopy většinou. O zdraví ani nemluvím

Jo, máš pravdu. Na druhou stranu člověk si přiveze trialaka, výstavní ambice moc nemá, chce se psem hlavně pracovat, ale chce i uchovnit a to ty dvě výstavy prostě potřebuje. Takže chápu, že je pak z první výstavy, kdy pes je neposouzen, dost rozladěnej, ne-li přímo nas.anej. Co tak vím, hodně s nimi dělají ty WT, na to se ten pes hodí, je podobně střelený jako toller.

Co se týká americké linie, někteří lidi jsou z ní nadšení, jedna chovka v Polsku chová už jenom je a už jich je tady přivezených docela dost. Taky si myslím, že zdraví tam nebude nic moc a co mně hodně vadí, tak že už je některé chovky kříží s anglickou linií, třeba zrovna ti Poláci. 

Sarah01
Sarah01 14.12.2025, 20:00:55 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Tak Calvin dnes…V2, res. CAC…hodně jsem držela palce na “zlatej hatrick” a úplně to nevyšlo, ale i tak si myslím, že paráda…

Jako kdybych měla výstavní ambice, tak bych si z vrhu vybrala taky Calvina a ne Máťu…myslím, že Calvin a už to bylo vidět i na štěndu má zbarvení dle standardu takový ideál, alespoň podle mého…Máťa, i když má standardní zbarvení, tak jednu přední packu nemá bílou resp. jenom minimálně a ideál by bylo mít ty paciny vybarvené stejně nebo podobně…jako je to asi maličkost, ale když člověk přemýšlí o nějaký výstavní kariéře, tak si myslím, že třeba na tyhle věci prostě kouká už při výběru štěněte.

To je moc krásný výsledek, bráchovi moc gratuluju. 👍

Myslím, že zkušení chovatelé se v tom vyznají už od štěněte, který se bude hodit pro výstavní kariéru a který ne. Ne ale každej úspěšnej výstavák se pak hodí do chovu, to zdraví se vyvrbí až pozdějc. Znám několik nádherných goldenů, kteří mají x titulů, ale feny nikdy neměly štěňata a psi nikdy nekryli, je tam prostě to zdraví blbý.