jo, ale někoho sebere zubatá ještě dřív, než třeba dojde na ty šediny. jako jestli si do toho chce někdo namlouvat něco o milosrdném bohu, aby se to nejevilo tak děsně, prosím. ale na podstatě to nic nemění. umřít sice musí každý, ale bývají sakra rozdíly v časech i způsobech těch odchodů.
To je pravda, to bývají a někdy fakt dost nespravedlivý. Věřící nejsem.
já už jsem z toho počasí šílená,sníh ještě máme,ale zmizely ty největší ledy, a zase to začíná. Normálně je to otravný,ale teď jsem zoufalá,páč Baruška a její zadní nohy už ty klouzačky nedávaj,na jedný má prasklou a špatně srostlou achilovku,takže to rve druhou nohou,a samozřejmě si jí na těch ledech tak namohla,že dva dny tahala nohy za sebou a nemohla vstát. Teď je dva dny klid,tak se začala dávat do cajku a zas to začne.
No…tomu musíte asi taky věřit. Já bych si to zřejmě vysvětlila úplně jinak, tedy nějak racionálně. Už jsem taková, pro všechno hledám důkazy. Ono je zajímavé, že ,,různé divné věci", se dějí jen těm lidem, kteří jsou jim naklonění. Mě se nic takového nikdy nestalo. A ne jen mě. Když umřel taťka, tak moc jsme chtěli, aby se nějak vrátil, aspoň nám dal nějaké znamení, že pořád tu někde je atd…znáte to asi. Nikdy se nic takového nestalo ani mě, ani mamce, ani bráchovi. A chtěli jsme to strašně moc, všelijak jsme se snažili nějak ho přivolat. Od té doby už nevěřím ani za mák, že někde, něco je atd. Protože kdyby jen trochu mohl, minimálně mamce by znamení dal, měli se moc rádi😔
A ani se mamce o něm nezdálo? Mně se zpočátku o manželovi zdály tak živé sny, že jsem fakt v těch snech věřila tomu, že se mně to jen zdálo, že umřel. Pak jsem se probudila. Bylo to tak první rok, rok a půl, teď už se mně nezdá nic.
..tak pes, alespoň můj se nenervuje vůbec, protože tohle je spíš disciplina moje než jeho…mně štve, že si prostě nejsem schopna něco zapamatovat a zorientovat se v prostoru a skloubit to se psem, toť vše…abych psa nenervovat a hlavně neotrávila, trénuju hodně bez něj na sucho….
Ne nadarmo se říká, že když se něco na zkouškách pokazí, tak za to nemůže pes, ale vůdce. Bych mohla vyprávět, jak jsem psovi totálně ale fakt totálně pokazila barvu. Ale to sem nepatří. 😊
Tak potřebují to prodat, takže reklama snese cokoliv. Jestli to složení nekecá, tak si můžu složit něco podobnýho a za míň. Jako 150 gramů za 1200, to je fakt masakr. Já zásadně kupuju jen to, co mně doporučí známí chovatelé, kteří mají s přípravkem dlouholeté zkušenosti a ví jistě, že pomáhají. Toto může koupit jen blázen, který neví, co s penězma.
tady je bahno křížený s ledem,na dvoře fakt hluboký kaluže vody..ve čtvrtek odpo vycházka po dědině-kolem knihovny,k rybníčku
v pátek dopo to stejný-bez cvičení,a včera v noci po odpolední jsem Dafinu přenesla v náruči před vrata,protože sprchovat a pak fénovat skoro o půlnoci čapy psovi tak mě štréchne….
Jj, já mám na zahradě rybníčky a v nich plavou 💩. To neposbírám. 😂
Prej to byl nějakej cavapoo, takže klasika množka. Až jsme se jí začali smát, že se jí ten převoz štěněte bez čipu pěkně vymstí, tak to smazala. 🤣
Ad fb. Nechci být za hulváta, ale já mám na FB jen lidi, který znám osobně, případně dlouhodobě spolupracujeme na nějakém projektu. 🫣 Neberte to osobně. 💐 😌 Prostě to tak mám hozený. Oproti standardu to virtuální přátelství beru dost vážně. 🤭
🤣 jak píše bodlinka ano vše slyšíme i to co někdy slyšet ani nechceme, hmmm nevýhoda🤣. Tak ať slouží.
No asi Bobi nebude ve své kůži, musíme vydržet. Hlavně ať se hojí a je v klidu.
Přesně tak, slyšíme i to, co občas i slyšet nechceme. A co teprve takovej tinitus. Naštěstí už ho nemívám tak často, zato syn to má už doživotně asi. Daň za stres a přepracovanost.
Kdyby k sobě fena APBT nepustila svého chovatele, tak nejspíš okamžitě skončí. Absolutní neagresivita k lidem je velkou podmínkou.
Našla jsem to ve vlákně Přidržení feny u psa, psala to Plaka, snad jí nebude vadit, že kopíruju:
Známá měla kdysi krycího psa bullteriéra. Přijela fena na krytí (chov s PP), to bylo rodeo jak z filmu, málem je dokousala všechny. Čubu nějak zpacifikovali, k nakrytí došlo. Překvápko při porodu - majitelé feny se ani nemohli přiblížit k bedně a fena sežrala všechna štěňata.