Verun: Marcelamax: Jsem si tak k večeru na vyjížďce přemýšlela o tom vašem problému. Jako Sardullah bych se asi na to prostě vyprdla a krmila tím, co psina snese. A teď proč to PSOVSKÉ UPRAVENÉ snese? 😏 a PSOVSKÉ SYROVÉ ne. (vnitřně prokleplá je a psala jste , že nekrmíte masem v lidské kvalitě- z Kaufu třeba, tedy kupujete v psích ešopech) Hm, na to bych se asi zaměřila, a že to druhém psu nevadí ? , má jiné trávení, víc , míň enzymů a.t.d. dosaďte co chcete)
Moje bulina sežere všecko, má k dispozici všecko- maso syrové, vařené, s kostma, svalovinu, pečivo, ovoce zeleninu, granule, levné kočičí konzervy-z psích má průser. 🙄a kočičí jsou levnější…něco vyžebrá, samozřejmě že “zdravé” to není, ale já se taky nežinýruju…
Veše fena teda taky dá všechno, krom tedy masa z barfšopu. Co zkusit jinou kvalitu masa, náročné to vůbec není- spíš výhoda, že je furt kam pro všechny šáhnout, koupím kuřata na akci, naporcuju do mrazáku- stehna/ prsa, kostru rozmlátím sekáčkem psovi s nějakou přílohou(musím hned jinak by chtěl manžel vývar😉) , a postupně vytahuju pro nás , pro psa, nebo kupuju obden, občas nějaká sleva na žaludky, kuřecí skelety… vaše fena je poloviční oproti mojí, to nebude drahé a stejně si furt myslím, že barfšopy jsou předražený, i řezník má kuř. skelety (masité) za dvacku kilo…vepřová srdce, jazyky, držky(to se manžel vždycky těší na polívčičku a ono 💩) do stovky za kilo. v Kaufu věčně akce na vepřový bok, žebra, kolena…i syrová makrela se dá koupit ve slevě. pokud máte mrazák mají i akční mražená velká balení kuř. čtvrtek …
Zkusila bych to vyměnit. Nebudu rozebírat kvalitu barfšopovýho masa, nekupuju, tak nevím jak o vypadá teď , kdysi hodně dávno jo a bylo to prostě “maso pro psa”….
PS: manželovi ublíženo nebylo, polívčičku má vždycky(pes má krky, manžel krkovou kuřecí, pes má žaludky, manžel drůbkovou …a tak dále. )
Maso z barfšopu je furt maso pro psa, podle mě, do druhýho dne, když ho necháte rozmrazený v ledničce, tak mně smrdí, psům teda ne. Na to, jaká je to kvalita, je to drahý.