Tak zase máme hotspot jako kráva. Asi po klíštěti. Ach jo.
Tak zase máme hotspot jako kráva. Asi po klíštěti. Ach jo.
Doron:Četla jsem.
Možná moc stresu? Nebo byla vysílená?
Kamarádka tam má chalupu a říká, že oni tak úplně neříkají všechno, že jim toho poutíkalo víc.
Možná záměrně. Asi vědí, jak by to sdělovací prostředky podaly a co by se strhlo za hysterii. Tím je samozřejmě neomlouvám.
My jsme těsně po revoluci krmili K9. Teď by to psovi nikdo nedal. Ani nevím, jestli to pořád existuje.
Trickyvoo:Jo celkem mě to pobavilo a i celkem překvapilo, to jsem od vás nečekala 😂.
Já taky. Ale bylo mi jasný, že to byly automatický opravy.
Na Slovensku se babičce říká normálně babka a když na svatbě mýho syna takhle oslovili moji mamku, tak se skoro urazila. 😁
impact:Přesně tak. Mám kameru z Datartu, vešla jsem se do dvou tisíc i s kabelama a sd kartou a vidím a slyším všechno. A taky mi sama hlásí pohyb aut a lidí okolo plotu. Ještě budu pořizovat jednu do kříže, aby na sebe kamery viděly. Za mě jedna z nejlepších investic.
Přesně tak. Když bývají akce, dá se pořídit i levnější, za ten klid to stojí.
Orionka:Já zareagují jen na tu první větu. To, že za “socíku” všechno patřilo všem, je jen výklad z poslední ( nevím jak dlouhé) doby. Tehdy pole, louky byly statkové nebo družstevní. A nenapadlo by nás lozit přes neposekanou louku. Dám sem jeden příklad: u domu na vsi, kam jsme dojeli na letní byt, měli NO a ten měl holou boudu. Vymysleli jsme, že mu na mezi usušíme seno. Paní domácí nás z nápadu brzy vyvedla…"Kam s tím srpem? To ať vás ani nenapadne…xy vás přerazí" a tak jsme se dozvěděli, že tuhle mez si seká Novák tamtu Dvořáková. I meze měli sousedi přesně rozdělené. Nakonec jsme tu trochu sena usušili na okrajích lesního palouku, protože jsme usoudili, že hajný nás nenačapá.
Problém je ten, že dnes mají lidi moc volna, kola, auta….všude se dostanou a strašně se rozlézají. A je jich moc a obtěžují se navzájem. I psů je moc. A obtěžují se navzájem.
Moje věta ale byla zevšeobecňující, já vím, jak to bylo, do JZD jsem chodila na praxi. Moji rodiče i prarodiče v JZD pracovali, babička měla pronajaté menší políčko a mělo to tak více lidí z vesnice, většinou na brambory. A tehdy se nikdo neodvážil něco na tom políčku ukrást. Ale nebylo soukromé vlastnictví, to přece víte, že člověk mohl vlastnit jen dům a pozemek kolem něj. Ano podnikat se nesmělo. Můj otec měl doma autodílnu, dělal to načerno, ale pravda nikdo ho neprasknul, protože ho potřebovali.
Já mám takovej pocit, že kdysi dávno, ale fakt dávno někteří lidi krmili Proplanky a doporučovali je jako prémiový krmivo.
Těch falešných článků o čemkoliv začíná být nějak moc. Za chvíli bude internet z 90% plný plevele.
Zrovna jsem dnes slyšela, jak o tom mluvili na rádiu Beat….loni prý využívali lidi AI na internetu z cca 30%, letos už více než že 70%. Popravdě loni jsem si toho ještě ani nevšimla a teď to na nás leze odevšad.
Zrzavci:No to jo, jasně, když jsem doma, tak si prostě couraj, tojo, ale jakmile jdeme pryč ze zahrady ven, tak jdou domů. Nepřestala bych si to nikdy vyčítat, kdyby je třeba ukradli, představovala bych si, co se s nima stalo, děje…brrr.
Jimá mě hrůza si to jen představit, ty moje důvěřivý telátka, že každej člověk je hodnej a chce se s nimi jen mazlit.
Doron:No, pro mě by byl.😅
Já bych takovýho obyčejnýho zloděje zabít asi nechtěla.., neměla bych z toho dobrej pocit..🤣
Já asi taky ne, kdybych měla použít nějaké obyčejné nářadí. Ovšem kdyby to měla vyřešit jedna mezi oči, tak to by bylo asi v cajku. Teď ještě se trefit. 😂
drvodelkafialova:https://www.kinobox.cz/clanky/filmy/47496-nejoriginalnejsi-horor-roku-mrazivy-good-boy-ukazuje-nadprirozeny-teror-z-pohledu-psa
Tohle je trochu pro odlehčení. Tak co, kdo to zkoukne?
Hm, toller, Američani vědí, že to lidi potáhne. Vidět to asi nemusím, i když předpokládám, že to dobře dopadne, tyhlety horory jsou vlastně o ničem.
Xerxova:je to v Tyrolsku - kousek od Kufsteinu. Ten masiv je Divoký císař (Wilden Kaiser), z druhé strany údolí je Hartkaiser… prostě někdy tomu říkají Císařské Alpy. Bydleli jsme nad Ellmau - domky patřily k Wochenbruner Alm.
Byla jsem v Mattrei, to je východní Tyrolsko, takže to je kousek, ta krajina je hodně podobná a krásná. 😊 Dolomity jsem jen lízla trochu ze severu, ale doufám, že se tam ještě podívám.
Krásný scenérie. 👍 Asi jste to tady psala, ale já už nevím, to jsou Dolomity?
Chingis:Ježíš, to bych chtěla zažít, že by někdo nechtěl ven
Není problém. Kolik jich chcete půjčit? Dlouhodobě, trvale, klidně všechny… 🤣
Myslím, že ti moji tři mně stačí, včera mě u toho rybníka málem zinvalidnili. 😂
Hnus a otázka je, jestli toho pachatele vypátrají. Vůbec to nemusel být někdo z okolí, komu by třeba vadilo štěkání. Na FB jsem se setkala s lidmi, kteří jsou apriori proti chovu psů s PP, označují je jako množírny a dokáží být pěkně agresivní.
A on už existuje nějaký oficiální registr domácích zvířat? 🤔Že o tom nic nevím. Ten článek bude nějaký fejk.
My jsme dnes byli zase plavčit. Bylo pod mrakem, takže u rybníka nikdo nebyl. Stihla jsem vyfotit jen Cherry.
Efe, je mně to líto. 💔 Bude nám tady chybět.
Ve vedru si taky ráda dám pivo, v zimě mně nechutná. Letos mám vyzkoušený i Birell polotmavý nebo IPA a kdo nemá rád obyčejný, tak toto opravdu doporučuju, chutná to jako skutečný pivo. A pak ještě doporučuju nealko pivo od Bernarda. Ochucený ovocný nepiju, to mně nechutná, cítím tam chemický barvivo.
Z dneška https://klatovsky.denik.cz/zpravy_region/dva-vlci-z-vybehu-v-srni-se-stale-pohybuji-na-svobode-potvrdily-to-testy-dna-202.html?fbclid=IwY2xjawMSY8pleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBRcW1BZHVzclJSc0UybGpFAR4rlUGgkFQVoluB5W_Z9qnIcSWHNgiGX7wKi6wB9Lfxe1y6t2lXFjnKUtv10Q_aem_yNfGtbt2FXdFDT0wla5Lkw