Co cvičím jogu, tak bederka ťuk ťuk, v pohodě. Snad rozcvičím i tu hrudní… Ale moc mi to cvičení nejde, jsem lempl. Ta joga je lepší na cvičení než ty cviky na hrudní páteř…
Co cvičím jogu, tak bederka ťuk ťuk, v pohodě. Snad rozcvičím i tu hrudní… Ale moc mi to cvičení nejde, jsem lempl. Ta joga je lepší na cvičení než ty cviky na hrudní páteř…
Ono se to občas děje, že se problém po ošetření naoko zhoršuje. Ono to ošetření může třeba rozvolnit zatuhlé struktury, které do té doby držely “fazónu”. Pak to chce ale instruovaného majitele nebo pacienta, který bude dodržovat nějaké zásady rehabilitace ohledně rozsahu a míry zátěže, aby to rozvolnění nevedlo k větším škodám. Upozorňovala mě na to fyzio.
Někdy se ošetření ruku v ruce dělá záměrně s aplikací analgetik, aby se nevracely špatné pohybové vzorce a ošetření mělo kýžený efekt.
Je nás moc, rozhodně víc, než vás 🙃
Možná, že váš komentář o nekompetentnosti těchto tří subjektů plyne z malé znalosti.
To je samozřejmě možné. Nu, i já jsem zástupce jisté voličské skupiny, co naděláte. Když už se k něčemu nachomýtnu, ty velké strany mají nějakou logickou odpověď na všechno, v těch rozhovorech, zatímco ty malé strany se točí jen na těch svých tahácích a když je moderátor zažene do kouta a chce po nich odpověď k něčemu, co nemají jako hlavní v programu, tak lapají po dechu a melou nesmysly. Takový jsem z toho já získala dojem.
No ale každopádně si nechci ani představovat, jak by to vypadalo, kdyby se tyhle tři dostaly ke kormidlu. To bychom teprv mrkali na drát. Jestli by vůbec měli aspoň toho elektrikáře na řízení financí…
GD není vytesaný do skály, jen počkejte pár měsíců a uvidíte, jak se loďka obrátí podle toho, jak zafouká větérek. Jsou dané nějaké cíle, ale ani to, dokdy jich je třeba dosáhnout, není neměnné, takže don´t panic. Furt mám za to, že GD je dobrá věc a posune nás to k větší udržitelnosti a když se to vezme za správný konec, tak i konkurenceschopnosti. Ale jsou tam určité podmínky, mňo.
Ale tak je to ve všem. Pokud zrušíme GD, a budoucí směřování se vezme za špatný konec, skončíme stejně špatně, jako když budeme bezhlavě prosazovat sebezničující tendence v rámci GD. To je jistota.
Na Motoristech mě trochu znervozňuje, že se točí jen na “udržení stávajícího stylu života” a nějak zapomínají na ostatní témata, komplexní představu podepřenou nějakými zkušenostmi nebo odborným zázemím tedy nemají. Takové bych nerada viděla u kormidla, což se ostatně týká i SPD, která umí dobře šťourat do toho, co se jim nelíbí, ale že by uměli pohovořit o rozpočtovém určení nebo sociální politice, to sni dál. A o Stačilo toho moc nevím, přijde mi, že jsou na tom v těch velkých tématech jen o chloupek lépe než SPD. Naštěstí ani jedna z těch stran nemá šanci se k tomu kormidlu dostat.
Nejvtipnější by bylo, kdyby tyhle tři měly zisky na to, aby utvořili koalici a šli k tomu kormidlu spolu. Umíte si to představit? 😀
Tyjo, na tu kostrč bacha, jedno dítě jsme poslali z tábora domů, vystřelovala mu po naražené zadeli bolest do všech oudů, do zad, bylo jí špatně od žaludku… No nevím, co to nakonec bylo, zda naraženina nebo něco horšího, na poho jsme s ní nemohli, neb dítě nesouhlasilo a matka přizvukovala dítěti… Třeba se to pak zpětně ještě dozvíme (ehm, třeba z negativní recenze na sockách 😏). No ale hlavně pozorovat a kdyby něco, tak na rtg, tam jsou nějaká divná nervová zakončení a může z toho být pěkná polízanice.
Já padám zásadně na hlavu, případně ještě na záda, tak já nikdy zadel naklepnutou neměla - to mám z toho, že hážu z koní šipky, nedržím se rukama ani nedržím otěže, což je samozřejmě špatně…
Pokud bych musela platit komerční vyšší nájem za srovnatelné nebo lepší bydlení v city, tak by mi to nesežralo rozdíl ve výdělku, ale spíš tak jako dvě třetiny toho celého výdělku 😀 Nicméně já mám naštěstí více možností a nemusela bych se nutně spoléhat na standardní komerční nájmy a už vůbec ne v centru.
U toho, kdo ty průkazy vydává - zažádáte o vydání duplikátu. U nás ho zpravidla vydává UEK.
Jop, té známé dcera měla nějakou spešl meningitidu, vyléčili ji jen díky lékům získaným přes to Švýcarsko…
https://www.youtube.com/watch?v=HNbqvqf3-14 je to teda ta větší s černým ocáskem, ale umí
Mno jo, byla by nuda, kdybychom všichni byli stejní 🙂 Jsem mladší, asi proto mi taky nedělá problém zvednout kotvy. Na místě mě drží hlavně to, že tady máme s rodinou a přáteli ty koně, které stěhovat by bylo náročné a hlavně bychom roztrhali tu naši partu. Jinak bych se asi přestěhovala za lepší či zábavnější prací 🙂 Ono když si spočítám, co by mě stálo za nějakou prací dojíždět do city, tak se raději spokojím s hůře placenou za humny (ten výdělek navíc bych protočila v jízdném), ale kdybych bydlela v nějaké kůče v city (zase, domov nedomov, chodím se tam jen vyspat), tak bych si ty penízky navíc mohla nechat a mít z nich užitek (třeba je strkat do štrozoku na věk, kdy již nebudu moci pracovat (kdysi se tomu říkalo důchod)).
Jo, přesně, ta moje kámoška taky, přivezla si videorekordér, myčku, pračku, netuším, jak to protáhla přes hranice, to jsem se s ní nějak o tom nebavila. A chemii také právě tahala ze zahraničí a rozdávala za úsluhy. Zajímavé je, že Švýcaři za ní sem do CZ nějak nejezdili, to asi ani ti Francouzi za tou vaší známou…
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/online-americka-administrativa-schvalila-prodej-3350-strel-ukrajine-vyjdou-na-17_2508290633_dci
To jsou Amíci hodní, že půjčí Ukrajině peníze vlastních střadatelů na nákupy zbrojních systémů 🙂
Kamarádka za těžké totality jezdila do Švýcarska (a ze Švýcarska podnikali výlety do Francie, západního Německa, atd.). Měla tam myslím bratra. A jezdila na základě nějaké jakési oboustranné dohody o nerozdělování rodin (ty strany byly strany osvoboditelů)… Vždy někdo z její rodiny musel zůstat doma, buď matka nebo manžel, nesměla vzít oba. Tak jezdila dvakrát do roka, aby se tam podíval vždy jeden z nich. Ale když to někomu vyprávím, kdo tu dobu zažil, tak na mě kouká jako na mimozemšťana a říká, že ta musela mít nějakou prověrku nebo jinou velkou výhodu, že mohla takhle jezdit, protože to byla nějaká velká nemožnost.
Já nevidím problém stěhovat se z vlastního “o dům dál”, nehodlám se ani vlastního zbavovat. Budu prostě ten vydřiduch pronajímatel a byt budu pronajímat. A když je nájemní bydlení tak drahé, srovnám cenu s konkurencí, a namastím si kapsu 🙂 A můžu klidně pořídit ten domek na kolečkách a nebo se přestěhovat kam libo, nájem z mého bytu mi zaplatí ten nájem toho nájemního bydlení, pokud bude třeba…
ze kolko starosti sme si mohli usetrit, keby sme nemali kone 😂
Jop, zrovna dneska vysvětluju táborovému děcku “hlavně si to nepořizuj domů! Až budeš bohatá, dej si to někam do ustájení a ať se starají!" (já vím, já vím, ale děcku to musíte zjednodušit…)
Jojo, hlavně ti spolubydlící, to si myslím bude to zásadní. Když není člověk psychicky v poho, je to naprd. Tak držím okončetiny, ať to pomůže nebo aspoň neuškodí - ale to snad ne, vypadá to jako slušné lázně 🙂 Tak hoď taky jednou kopyta nahoru a užívej si, že se někdo stará 👍👌
Neznám, nevím. Já tu větu, kterou mi přisuzujete, nenapsala. Citovala jsem nějakého někoho… A vzala jsem si tu větu jako mustr pro svou polemiku o vytrácející se slušnosti ve společnosti.
Ano, nevědomost. Prostě “nestarej se, nebo z toho zase budeš mít bolení hlavy”. Mezi pozemky bych postavila betonovou zeď nebo něco takového, abych ani neslyšela, pokud už bych tam musela sousedit… ale mám výhodu, že v paneláku prostě k sousedům nevidím a zpravidla ani neslyším.